1 september & liten fjortis

Gud vad jag hatar den här tiden på året.. Tiden då det varken är höst eller sommar vill säga. För man kan inte ha shorts, dels för att det är för kallt när man går hemifrån på morgonen. Och även om de blir varmt sen så känns det liksom inte riktigt rätt. Långärmade & stickade tröjor funkar ju inte heller. Och definitivt inte snygga halsdukar och jackor. Aaaargh! Men nu när det är september så lär ju hösten vara på god väg.. Känns bra samtidigt som det känns skit. Får ta det som det kommer helt enkelt :) God morgon förresten! Känns som måndag idag, men neeepp. Än är det söndag. Ska hitta på något med pappsen idag I guess, har knappt sett honom sen vi kom hem från Cypern faktiskt!
 
Oherregud kollade igenom arkivet på zanni of sweden och hittade den här., från september 2012. Liten fjortis? OHJA! Galet vad man kan förändras på så kort tid tycker jag haha, ett år vill säga.
Kommentarer
Postat av: Tyra

Du ska verkligen inte skriva att du inte kan ha på en halsduk för det inte passr till månaden/modet som är inne nu,att gå efter en månad eller mode och känna att man inte kan ha på vad man vill,känner sig bikväm i eller att hålla värmen är nåt man inte ska undvika! Du ska skita i allt sånt och köra ditt egna race du kommer komma så grymt mycket längre då!
Lycka till :) och ha på vad du känner för

2013-09-02 @ 19:37:15
URL: http://tyrahelena.blogg.se

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0