Red lips never lie

Idag är det valborg och jag ska till skolan samt hänga hos min bror och deras underbara lilla son. Vad ska man annars göra? Inte dricka alkohol i alla fall. Kände att jag behövde lägga till det. Hursom, har två prov idag och därav har bloggen lidit de senaste dagarna. Ikväll är jag tillbaka! PUSS
 
Ser skitarg ut hahah men det var inte riktigt mitt utseende som var i fokus utan mer bilden i sig. Om ni inte la märke till det så är bara min ena ansiktshalva i fokus. Höhöhö va leker jag

Dagens outfit


El söndag i en videoblogg

Tänkte att det var dags för mig att göra en ihoppklippt videoblogg om dagen såhär ca ett halvår efter alla andra. Det var faktiskt sjukt kul att göra den här så tänker lätt göra fler hahah. Låter det bra?


Hello sunday

Känns som om det fortfarande är påsklov. Att gå till skolan imorgon känns typ overkligt (lolz?) är så satans skoltrött så det är inte klokt. Och då menar jag inte trött på själva pluggandet utan på själva skolan, allt förutom Saga känns sämst med den. Blä! 
 
Jaja det är långt till morgondagen. Först är det en lunch på stan med mina beztizar samt lite shopping som gäller! Ikväll blir det lots of uppdatering. Kisspiss
 

Länge leve länge sen

För fyfan vad allt är bra just exakt nu. Har inga som helst problem och känner mig bara så glad helt plötsligt. Ska göra mig av med allt som inte gör mig glad, och ta vara på allt jag har nu så in i helsike. Jajjemen! Annars då?
 

Intresseklubben antecknar

Har världens blogglust men ingen aning om man jag ska skriva om så kan ju babbla lite om denna enormt händelselösa dag. Planen var att hänga i huvudstaden och gå lite ärenden med vänner. Men icke sa nicke. Vi vaknade alldeles för sent och fastnade ute i solen med vår frukost. Låg därför kvar där i ett par timmar med endast ett avbrott för att gå och köpa glass. Sen bar det ut på äventyr i form av motionering. Härligt härligt men farligt farligt. Blir ju så satans trött hahah.. Har faktiskt varit ute varendaste dag utom torsdagen denna vecka så lite tål man ju, höhö.

Man ska ju inte vänta

Igår träffade jag min far över en lunch och glass på söder. Då råkade vi även se ett par enormt snygga Jodhpurs i mocka inne på hästbiten. De var på rea och fick följa med mig hem och därmed har jag nu mina höstskor kirrade. Gillar ju att vara ute i god tid. Säkert hundrade gången jag säger detta men planering är A och O.
 
Mörkbrun mocka är bara sooo hawt, höstens trend som alltid brukar hänga kvar, även i år får vi hoppas! (Om ni inte förstod det så ska jag ju inte rida i dem, utan använda som vardagsskor liksom)

Frukosterar

Sitter ute i solen med Anders och frukosterar. Ska pressa lite innan vi går ut och köttttttar. Skämt å sido, men träna ska vi. Har ju ett grymt bra utegym samt grymt bra skogar att springa så det är nirr. Vad har ni för er under dagen? Puss

En låt jag aldrig tröttnar på

Om ni inte redan hört denna så kommer ni tacka mig i evighetens evighet för att jag gav den i öronen på er. Jag kan skratta, gråta, skrika, springa och vila till den här underbara jäkla låten. Kommer aldrig någonsin tröttna. Det är en sak som är säker!
 
Varsågod, ta för er!

Dagens outfit

Ser lite besvärad ut på bilden längst till höger och det stämmer ju bra det med. Vind + dagens outfit bilder ger inget vidare resultat. Menmen. Idag var jag vårig!
 

-

"SLÅ MIG HÅRT I ANSIKTET SÅ FÅR JAG KÄNNA ATT JAG LEVER"
 

Puttefnask

"Dom" säger att vi ska ta vara på våra unga år. Men vad fan är det att ta vara på? Dom säger att när man är glad så är man gladare än någonsin och när man är ledsen kommer man aldrig mer vara så ledsen som man är just nu, i ungdomen. Men om ledsenheten tar över då? Jag är inte deprimerad, jag mår inte dåligt alls, jag är inte konstant ledsen- jag lider inte av någon som helst psykisk (eller fysik för all del) ohälsa. Men jag är inte speciellt glad heller. Idag grät jag nästan för att jag så ivinnerligt önskade att jag var 7 år igen. Eller redan 27 år. Typ utbilda sig, göra karriär, skaffa bostad, barn osv.. Hahah. Vill inte vara så jäkla liten och maktlös. Är det bara jag eller?

Som om jag vet liksom

Dagar som dessa kryper det i fingrarna på esteten i mig och jag exploderar nästan av kreativitet. Fyllde på mina fotoväggar rätt rejält med en massa bilder från min tidigare barndom (är ju fortfarande barn hallå???). Costarica, familj, vänner och.. Mig själv? Kan man göra så egentligen? Ha bilder på sig själv? Om ni frågar mig så är det självklart ;) 
 
Foton piffar verkligen upp ett rum enormt och ger det en personlig anda. Jag som har ett "ljust & fräscht" rum tycker det är fint när man tonar ner det en gnutta och då gör självtagna fotografier det lite "lummigare".

Dags att bli frisk

Jag har varit ganska så förkyld hela lovet, haft lite feber, huvudverk, trött, slemmig hals och snorig näsa. Har dock inte tänkt tanken att ligga stilla och vila utan varit på högvarv ända sen jag blev sjuk. Men idag så övertalade mamma mig så får tyvärr skippa skolan och jobba här hemma istället, lite senare.. Just nu försöker jag nämligen äta och läser gamla modemagasin från 2012 för att få lite inspiration haha. Riktigt kul faktiskt, att rekomendera. Vi höres, pusspuss
 
(Bilderna är redigerade för att se så mörka och korniga ut om ni inte förstod hahah)

Hjälp

"I tecknet finns indikationer på att Skorpionen just nu kan ha ett och annat att vinna på att ta någon okalkylerad risk."

 

Jag kan inte låta bli att läsa mina horoskop VARJE dag. Det värsta är ju att jag tror på vartendaste ord. Nu ska jag tydligen ta lite risker och vara wild & crazy, inte riktigt min grej.. Kontrollfreak som jag är. Hjälp! :O

 

Om jag slutar bestämma mig

 

Jag har sett för mycket på film

Alltså jag måste ha sett för mycket franska filmer. Idag hade jag och min kära vän Saga bokat varandra hela dagen lång och spenderade den genom att avnjuta en mega picknick vid Karlbergs slott i världens soligaste och hetaste Stockholm. Jesus en sådan värmebölja! Verkligen underbart. Hursom så fixade vi en urmumsig fruktsallad, stekte oss pannkisar i fridan fröjd och köpte lite mer frukt och ost.
 
Ett mums, ett smask och ett öööhooh senare så var faten tomma och vi tog oss en tupplur innan vi fortsatte in till stan för klädspaning. Prima dag! Skulle varit ännu mer prima om man subtraherat bort all skolångest inför morgondagen. #jagvillinte2014

Lookbok 20/4


Sommar, sommar & sol

Och vips så var det sommar. Anders och jag invigde waynes uteservering här i vår lilla stad. Solen stekte och jag satt barärmad. Och svettades järnet.. Btw, ni måste ju tro att jag inte gör något annat än äter. I vartenda inlägg är det bild på mat och bara en kort text. Det är dock sant, äta är det ända jag gör. PUSS
 

Morsning korsning

"Anders, nu mår man"
 

Påskaftons outfit

Såhär har jag alltså sett ut idag, älskar min håruppsättning! Tänkte fixa en tutorial på den imorgon ifall det låter intressant, iofs kan ni inte komentera så en tutorial får ni vare sig ni vill det eller ej!
 

Easter so far

Såhär har min påsk sett ut hittills - inte för att vara sån men den har varit underbar! Nu återstår det bara en tre rätters uppe hos Abba
 

Honey honey, nearly kill me

Dagens tema är 40tal lite smått blandat med 20tal. Min syster ("bonus"syster för att vara exakt) har gjort världens absolut finast håruppsättning på mig. Tänkte visa er hur man gör sen. Här får ni en snabb sneakpeak för nu ska jag skynda mig ner till påsklunchen - den här dagen är prima!

Topp till tå

Har fått påskpresenter av far och själv inhandlat kläder från topp till då de senaste dagarna. Påskäggsjakten här hos mamma väntar fortafarande så det blir spännande att se vad som återstår att hittas.
 

Glad påsk!

Från mig, till er alla: En riktigt glad påsk! Vet inte vad det är med mig och påsk men av någon anledning älskar jag det. Och då tänker jag inte på den religösa delen utan det ytliga heh. Denna påsk lär dock bli rätt seg - jag har alltid haft en FET påskäggsjakt med min storebror men nu har ju han blivit pappa och är inte här. När jag säger påskäggsjakt så snackar jag liksom en tävling på blodigt allvar hahah.. Är nog därför jag älskat det, tävlingsfantasten inom mig får leva fullt ut!
 
Nu ska jag göra mina fab blåbärspannkakor, fortsätta läsa, dagdrömma, äta god mat osv. Tare lugnt enklare sagt. KÄRLEK

Mitt tysta hjärta, jag är din ångest

Långfredag behöver inte innebära långtråkigt tycker jag - har därför sett till att ha fullt fräs (kärlek till ordet) hela dagen. Ska snart åka och träffa min helt fantastiska två veckor gamla lilla brorson. Har träffat honom en gång tidigare och var helt överväldigad när jag gick därifrån, att vara faster är obeskrivligt!
 
Såhär har morgonen spenderats

Messy

Denna skärtorsdag måste ha varit den segaste i hela mitt liv. Vad jag kan minnas så har jag alltid varit sanslöst hurtig och flygit omkring med röda kinder och fräknar på min kvast för att tigga godis. Då anstränger man ju sig så mycket att man faktiskt gör dig förtjänt av den där skiten. Men inte idag inte. Inte gjort ett skit. Shoppat lite typ heheheh. Letat påskägg med pappa, åker till mamma imorrn satt ah. Käkat pizza. Stökat ner mitt rum. Lyssnat på Abba (bandet alltså, inte Anders hah) och läst om objektiv. Vad har ni gjort?
 

Blommor, kläder & löngner

Fan heller att jag blir som alla andra och har photosession i Kungsan. Men ack så fint det är! Tänker ju inte låta bli. Att vara som alla andra tar jag som en komplimang (sicken lögn stickan) då alla människor är vackra på sina sätt (MEN HERREGUD SLUTA LJUGA NU?) Lolz. Blommorna är fina punkt (no lie).
 
Alltså var det så här jag såg ut igår, shoppade både med far och beztiz. Kände mig som en lyxlirare deluxe

Jinx




Beigt

I måndags inhandlade jag utöver allt gott från Ica maxi och Rusta ett par nya byxor på Bikbok, för endast 199 svenska riksdaler! Absurt. Tycker det är rätt snyggt med beigt faktiskt, om man matchar det med något annat färgstarkt eller utstickande.
 

Ta all vår längtan, ta hela skiten o dra

Min blogg känns tillmesta dels fylld utav oklara bilder och poetiska små texter. Sofistikerat. Tror det skulle behövas en lång bildtext till varje bild för att ni ska förstå känslan bakom. Och ojsan! Då var vi här igen, pratandes om känslor. Kommer nog aldrig förstå mig på det där. Förresten så har jag kommit till insikt med en sak - att jag måste vara en enormt påfrestande människa att umgås med. Med tanke på alla mystiska saker som kretsar omkring i min fjortonåriga hjärna. Tur att jag har er att ta ut en del av det på.
 
Idag ska jag shoppa med pappa, high five!

Lol

Så många tankar, måste skriva ner dem. Varför blir man kallad för töntig, wannabe och fjortis om man tränar och bryr sig om vad man äter? Varför blir man kallad tjock om man inte tränar och äter det man vill? Varför är man en överklassorre om man vill ha dyra kläder? Varför är man hipster om man handlar secondhand? KÄRLEK? Hur fan gör man? (Bob Hanson, tack för titeln) Varför är man patetisk om man är olycklig. Om man pratar om psykisk ohälsa. Varför känner jag så mycket som jag inte vill? Varför gör det ont utan en direkt anledning? Varför har vi ens känslor? Varför känner vi ens för andra människor. Varför säger vi inte sånt som vi vill? Sånt som hjärtat bara skriker men vi ändå håller inom oss. Tänk så befriande o låta det fortsätta. Varför tar inte tårarna slut och varför har jag så många FÅNIGA känslor, tankar och uttryck. Tar tillbaka det, mina känslor är inte fåniga. Jag är känslig o får väl learn how to live with it. Om världen bara kunde sluta bry sig. Ska sluta känna 

No freedom til we're equal


Två dagar i min smak

Igår satt jag och Abba i stallcafeet och idag var jag och världens bästa brudar på mina två favoritställen - Rusta & Ica Maxi! "Rusta, mycket för pengarna!" Har käkat alldeles för mycket godsaker dock och varit totalt hänsynslös till min nya "diet" (inte ätit godis dock, bara kakor m.m). Hänsynslös mot plånboken har jag också varit då jag köpt ett par nya byxor. Meeeen - pengar är som människor, de behöver röra på sig en del. Kondition är A och O.

Svart å svår

Svart å svår med favoritbyxor (no shit??) från Bikbok, skjorta från Hilfiger, jacka från Topshop och en satans hård ring. Tror jag hittat mitt nya favoritsmycke faktiskt, ringar vill säga. Piffaupp-faktor 2.0
 
"Om det är till någon tröst för dig så gillar jag inte heller mig själv"
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh you morning

ALLTSÅ SOLEN. Hur ska man förklara sin kärlek till den underbara stjärnan? Den fick mig att gå ut och springa samma 5 kilometersrunda som igår, 3 minuter snabbare tillomed. Kommer in i andra andningen fort så att springa är endast en fröjd nu för tiden. Sen jag kom hem har jag duschat, fixat en perf frukost och läst.
 
Oj så perfekt det låter. Får mig själv att framstå som om jag är helt bekymmersfri och lycklig. FY SKÄMS PÅ MIG. Måste sluta leta efter bekräftelse. Jag är ju bra som jag är. Tycker det är det man ska försöka skildra i en blogg. Att man är bra, bra trots att verkligheten inte ser ut som man vill. Man ska skildra verkligheten alltså. Det ska jag göra från och med nu. Ska ta bilder på min tallrik när jag redan ätit upp, ska berätta om mina fredagkvällar där jag ligger i en obekväm position som ger mig nackspärr och glor på Gossipgirl för sextioelfte gången i mitt liv. Ja hurrni, förbered er på det värsta.

Grattis till min bästabästa

Min bästavän har fyllt år, i torsdags. Anders alltså. Känns knäppt (:P) och skriva "bästavän" då vi inte är det mest kärleksfulla gulligull kompisparet hahah. Men så är fallet. Hon är den bästa människa jag någonsin träffat och förtjänar om något ett fett grattis här. Vi har ju för inte sålänge sen firat två år som vänner, satt o kollade igenom min gamla blogg i jakt efter bilder på oss två. Hittade då ett inlägg där jag skrivit om henne efter en sån här "gilla så skriver jag om dig på min blogg" status på facebook. Där hade jag skrivit, "Anna är en söt tjej som jag inte känner så bra, ska kanske träffa på lördag" Känns ju lite sjukt att vi för två år sen inte kände varann. Idag finns det INGENTING som jag inte skulle kunna dela med henne. Hon känner mig innan och utan och gudars vad vi kan bråka. Trots att vi inte pratar på två veckor så vet jag ju att jag har henne där. OJ SÅ BLÖDIGT OCH CHEESY! Men ens bästabästa fyller bara år 15 en gång så då är det ok. Detta spårade lite, det ända jag vill säga, som jag säger för sällan, är att jag älskar min Abba så mycket att hjärtat inte räcker till. GRATTIS IGEN!

Jag höll orden gömda i åratal


Råsaft &...

Har hittat min nya Juicekärlek - Råsaft! Förbannat gött. Hur vuxet är det inte att jag äter rågsmörgås med tomat till? Och hur vuxet är det inte att jag blivit FASTER GRHDIJKOÖWSLDJHJ!!!!!!! Har varit det sen den 4 april men inte sagt något än hihihi. Ska äntligen få träffa min brorsson idag, kärleken sprudlar
 
 

Stor nog

Den här låten är så fantastiskt bra! Speciellt texten om något. Finns en ännu bättre version på Spotify som jag inte kunde hitta på youtube. Ska lätt se filmen btw, kärlek till Alfons!!!
 

Aldrig utan white party pants

Igår såg jag, som alltid, ut som alla andra. Vita byxor, stickad tröja och HUNTERS!! Kände hur kreativiteten bara sprudlade inom mig hela dagen. Hahah, äej fytusan
 

Blod, svett &.. Regn

Halloj snyggingar! Det här kan vara en av de mest produktiva dagar i mitt fjortonåriga liv. Har suttit och pluggat sedan 16:00 och nu kom jag precis in från en springtur. Var så härligt att springa i regn, verkligen alltså. Kändes som om man fick mer motivation till att ta i och det kändes ännu mer uppfriskande. Precis vad jag behövde efter en sån här pluggisdag.
 
Strutsen i mig kom fram fint i denna bild

Pluggtisdag

Herrejesus vad mycket det är i skolan nu! Så mycket att jag blir tvungen att skippa dagens ridlektion. Surt.. :( Men man får ju lära sig prioritera. Plugghästen inom mig prioriterar skolan med visst motstånd. Jaja, ska jobba på bra hela dagen och hoppas på att få vila imorgon. Inte mycket mer än så att meddela. Hörs, puss!
 
Såhär såg jag ut igår:

Låtsas att det regnar

Nu ska jag ut på stockholms blöta gator och försöka ta mig hela vägen in till skolbyggnaden. Har mitt gigantiska Grand (how fab???) paraply i sällskap så det ska vi nog klara! Ha en fantastisk måndag, pussar kramar o all kärlek i världen.... Just kiddin'

För asså vad fuck är det för värld

Jag ska inte klaga, jag gör ingenting för att förändra, så jag kan inte klaga. Men jag kan fördärva mig. För vad fuck är det för värld. Där inte alla accepteras. Där inte alla får en chans. Där yta ger djupa sår i vissa själar, ger död. Där man undrar varför feminism finns. Där man manshatar (det är ett jämställt samhälle vi vill ha, inte motsatsen till nu. Dvs kvinnor i toppen. Tycker det där i vissa fall total misstolkats så ville förtydliga). Där psykiska problem anses vara en trend. Där man inte ser att det är samhället som förfaller, och inte någon helvetes jävla trend. Där det dödas inom fotboll. Där överkonsumtionen överexploderar. Där moder jord håller på att gå under. Där samhällets pengar läggs på vapen. Vapen för att kriga, döda. Där våld ses som ända utvägen. Att det finns sådana enorma samhällsklyftor. Att människor ser ner på varann. Hatar. Där ett "nej" inte räknas som ett "tillräckligt hjälplöst läge" om man som full tonåring blir våldtagen av 6 killar. Där alkohol anses vara något socialt och kulturellt. Där man är patetisk om man tycker att man själv är snygg. Där man ursäktar om man tagit plats. Där man inte får älska sig själv. Där man "tror att man är någon" om man skriver ett sånt här inlägg som jag gör just nu. Där man inte har rätt att ta upp sånt här, prata om det, om man inte gör något stort för att förändra det. För att uttrycka åsikter är ju inte okej. Herregud. Nu kommer folk hata på mig, för det är ju vad man lärt sig. Dom som klagar utan att förändra är sämre människor. För så är det ju, vissa människor är ju bara bättre. Not.

Ett juicepaket om dagen

..håller doktorn borta från magen. Ligger och segar i sängen framför Top Model just nu. Ska snart hoppa in i duschen och sen storhandla med pappa. I och med mina nya kostvanor så är det ju förstås viktigt att jag är med. Inte mig emot heller, har nån lustig förkärlek för att storhandla.. Både mat och kläder ;) 

Köttat som tusan

Ohmy! Såhär slut har jag aldrig sprungit mig någonsin. När jag var utanför porten efter att ha spurtat mina sista 500 m hem så ramlade jag bokstavligen ihop på marken. Nu behöver jag en rejäl frukost! Puss

Grattis kusinvitamin!

Som jag sa i mitt förra inlägg har jag spenderat kvällen hos min fina kusin Moa som fyllt år. Hur gos som helst! Har inte varit så bra bakom kameran men det här är vad jag fått. 1000 grattis till dig igen bästa kusinvitamin!  Nu ska jag sova i minst 8 timmar innan jag drar mig upp för att springa en lång runda i skogen. God natt!
 

Yesterdays

1 minut försent för att kunna säga "Dagens". Har haft en fab dag som hälften spenderats på stan med Abba och hälften hos min kusinvitamin Moa som fyllt 14. Hursom är det såhär jag gått klädd: Benetton kappa, bikbok byxor, Ralphis skjorta och Coneverse.

Lunch med daddy cool

Lunchar sushi med min Far. Ska bo här de två kommande veckorna nu. Saknat storstan!

Dagens outfit

Favoritjeansen och en av mina älsklingsskjortor gick ju rätt bra ihop, eller vad säger ni? Jeansen är secondhand, tröjan från h&m, skjortan är från Ralphis och så världens snyggaste Vans på det. Ångrar dem inte en sekund.

Jag tänker alltid på dig i april

Försommaren är igång för fullt om man heter Anders och Peter (om ni missat det kallas jag ju Peter av mina käraste vänner). Hela dagen har spenderats åt att vårstäda altanen och träning har också hunnits med. Sedan blev det dags för middag och hälsoguren i mig letar ständigt nya recept. Idag provade jag nåt nytt. Det avnjöts förstås utomhus med en massa tända ljus, filtar och Håkan. Vad annars? Vi har talat både tragedi och eufori.
 
Egentligen är du inte kär i mig, och egentligen är jag inte kär i dig. Sånt där är slöseri med tid, men då slösar vi bort våra liv - A p r i l h i m m e l e n  

Fredagsgalej

Abba spenderade natten här och vi pratat om viktiga saker (låt mig inte definiera viktiga).. Men ibland behöver man sin bästavän lite sådär extra, få känna att det finns folk som bryr sig. Och så mår man som smort nästa dag. Jag har sovmorgon till halv 10 så jag fixade en god frukost till oss och fotade litt. Dagens viktigaste information: Det är fredag!
 
Ska dock spendera den hemma med min vovster. Madre ska på teater till sent så jag måste ta hand om honom, får väl ringa hit Anders så jag slipper vara ensam. Men först skola, PUSS

Throwbacks

//Throwback hos släkten i Marbella och Cypern med min fina far i sommras. Jag minns hur lycklig jag var, mitt största problem var väl typ vilka kläder jag skulle ha. Inte för att livet är speciellt problematiskt idag men jag är bara inte sådär glad. Känner mig nästan äcklig, jag menar, jag har ju allt? Men vet ni? Det är okej att känna //
 

Jag stavas sats

Har invigit utegymmet för året med mina girls och Ralph! Sprungit fram och tillbaka också. Vad är jag om inte satsare? 



Sötsug

Nu när jag slutat äta godis så har jag fått hitta egna nyttigare lösningar på att stilla mitt sötsug när det blir alldeles för intensivt. Vad dramatiskt det låter! Favoriten just nu är turkisk yogurt med valnötter, honung eller agavasirap och kokosflingor. Oh heaven är allt jag säger  Förresten! Något jag glömt att berätta för er angående mitt godisförbud är att jag äter allt som är "homemade". Jag älskar att baka vilket gör det till ett måste. Jag vet ju precis vad det är jag stoppar i mig då och brukar prova allt med råg- eller dinkel mjöl. Fungerar ibland, ibland inte. 
 

Vårens jackor

Vårens jackor är enligt mig lätt mockajackan och den tunna, riktigt långa trenchcoaten! Mockajackan är som snyggast i en stark färg, t.ex kleinblå eller röd. Svart och brun är ju aldrig fel det heller, beror ju på om man vill sticka ut eller ej.
 
Trenchcoaten är förstås snyggast i beige, jag har hittat min personliga och absolut mest prisvärda favorit på bikbok. Den går nästan ner till fötterna, tyget känns bara lite tjockare än et vanligt blustyg och den kostar bara 599 nästa månad. Gissa om den kommer få bo i min garderob nästa månad.. (klicka på bilderna om ni vill se mer, oj så orginellt)

Tjejsjuk

Idag är jag hemma från skolan. Är tjejsjuk och jag har så ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har försökt hålla mig rörligt sysselsatt för dom säger att det är det bästa sättet att bli väck smärtan. Har därför storstädat mitt rum, tvättat (!!!), tränat magen, powerwalkat med Ralph och lagat en riktig lunch. Det har inte hjälpt ryggen kan jag ju säga men skönt att ha allt de gjort i alla fall.
 
Hello webkameran. Long time no see.. Sist vi möttes var i somras. Tänkte bjuda på bilder från några av dessa möten. Åh vad jag saknar't.

Typ snäppet före airmax

Idag rockade jag mina springskor, hela dagen. Vad blir det här näst? Kommer jag köpa airmax? Herregud.. Vart är världen påväg.
 

Ännu ett grattis

Idag fyller min sockertopp Saga 15 år! Självklart ville jag ge henne ett hejdundrandes firande så jag har gjort allt i min makt och tror faktiskt att det blev rätt bra. Det började med att jag mötte henne innanför skolans dörrar med hembakt tårta, sång + 15 ljus förstås! Hon blev nog rätt överraskad så det var kul ;) Firandet fortsatte med en sushilunch på uteserveringingen (obs) och ätande av tårtan. Sedan var det ett par lektioner kvar att stå ut med innan vi trallade till Vasaparken där vi åt upp resten av tårtan och drack smoothie i solen. En alldeles underbar dag! Dikterade även ett rim åt'na på instagram, men det är lite för grovt för att publicera här.. 
Hundratusen grattis till dig igen min bästaste kamrat! Jag älskar dig till månen och tillbaka (bara jag får en kaka). PUSS

RSS 2.0