Alltid lika glad

Hur kan det komma sig att jag jämt (eller ah, nästan) är så sprudlande glad med en kasse i handen när kommer ut från NK? Haha, ni ska få se vad som finns där i lite senare! Jag lovar, nu är jag på väg till mina babes. Maggan är ju äntligen hemma nu så det ska bli grymt. PUSS


@Restaurang


Let's blogga

Let's börja om! Nu har jag hälsat klart på mitt älskade Sverige, spenderat varenda minut sen jag kom hem i tisdags framtill igårkväll med min kära bästavän. Vi har haft det riktigt mysigt ♥ Men nu är det dags att börja blogga igen, ellerhur? Har lite inlägg som jag tror ni vill se - bilder från Spanien jag aldrig la ut och shopping ifrån sista kvällen där. Något mer som önskas? Let me know! ;) Jag börjar imorgon, för nu ska jag sova. Puss & God natt!
 

Dagens outfit

Shorts & blus - h&m // Skor - Italien, fått av Anna


Baada


Bästa papput ♥

Igår när jag kom hem så låg detta paket och väntade på mig på sängen - det innehöll en supersnygg blå blus som jag faktiskt önskat mig ett tag. Eller inte just den blusen, men en i just den färgen.  Älskar den, men den sitter dock inte riktigt som jag vill på. Så nu ska jag dra med mig Abba till butiken och byta, visar vad det blir senare. PUSS

Min första dag i Sverige igen

Heeello babes! Nu kan ni räkna med nice uppdatering igen, för jag är tillbaka och jag känner mig bättre än nånsin  Tänkte i alla fall att jag kunde berätta lite om min dag - den började inatt. Klockan 3 om man ska vara exakt, blev skjutsad till flygplatsen och där  fick jag en sån där person som såg till att jag kom rätt. Eftersom jag flög själv, och det var jäkligt chill ska jag säga er, fick 3 säten helt för mig själv och fick vad som helst gratis från menyn :) 
 
Men skitsamma, det är inte speciellt kul! När vi landat och jag lunchat med pappa så mötte jag upp Anna. Saknat henne sååååååååååhääääääärrrrrr, helt underbart att ses ♥ Gissa om vi hade/har mycket att snacka om? Vi har gått runt och snackat på stan hela dagen, varit så upptagen av snack så att jag inte shoppat någonting alls. Och pratandet tog inget stopp så vi blev så illa tvungna att bestämma att Anna sover hos mig inatt, haha nejdå, jag skojar, inte alls illa! Vi har haft en liten middags picknick bestående av två mackor samt chips, godis och läsk.
 
Här får ni som vanligt bilder, om ni undar vad jag har på mig så är det shorts från Cheap Monday, topp från Bershka och Kavaj från h&m.

Svearike

Äntligen hemma! Har inte förstått hur mycket jag saknat vårt avlånga land, Sverige är bäst ;) Bortsett från busstrejken jag blev informerad om. Fast jag är inte "emot" det, jag förstår dom. När man läser anledningarna så är det ju fullt förståeligt varför de strejkar. MEN iaf! Är på tuben nu, ska möta pappis i stan och äta lunch. Svinhunrig!

Lite mobilbilder från planet. Hoppas ni förstår att jag är trött och inte orkar slänga mig framför datorn och uppdatera järnet?!


Uppdatering

Tjabba, jag har överlevt denna extremt heta dag, ifall ni var oroliga vill säga ;) Idag har jag i varje fall varit på marknaden. Det var ingen förra veckan tyvärr. Jag har älskat marknaden, och alltid kommit hem med fulla händer. Men jag antar att jag blivit något dyrare i drift vilket resulterade i att jag kom hem med ett ända par solglasögon. Men det resulterade även i att jag har 16 euro kvar, vilket jag är galet stolt över haha. Innan marknaden så var jag och mamma förresten och åt den godaste frukosten i mitt liv. Nere på strandpromenaden ligger det en mysig restaurang som serverar helt sjukt goda pannkakor. Kolla in bilden så förstår ni! :) Nu ska jag fixa med bilderna ifrån igår, sen kommer en massa nya inlägg upp. PUSS
 
 

San Juan

Varit ute och partat med min mamma, mormor och gammelmoster heeeela natten. HAHA, nej jag skojar! Men vi har varit ute och haft sjukt kul & trevligt, San Juan här just nu ju. Grymt, ska visa er bilder imorgon. För nu måste jag sova, absolut sista dagen här imorgon ju :( Goodnight!


Näst sista dagen i paradiset

Idag är det min sista dag här i Marbella. Flyger på tisdag morgon, tidigt, och själv haha :( Startar denna dagen med en stund vid poolen iallafall, ska upp och käka frukost snart och sen till stranden. Vi ska till en ny Trocadero haha. PUSS


Grattis mormor!

Det blev den rosa klänningen från Bershka ikväll, hann inte få alla era komentarer, som tyckte det motsatta, innan vi gick. Annars hade jag ju tagit den flest av er "röstat" på  Kvällen var i alla fall supermysig. Så kul att få fira min underbara mormor, inte för att hon kommer se detta, men grattiiiis, igen! Restaurangen vi var på var grym. Eller ja.. Maten var helt "ok" men servicen och personalen var helt underbara. Dom var så söta allihop! De hade dessutom ordnat med att mormor fick sin favorit tårta serverade och två musiker som kom och spelade. Nu är jag riktigt trött och behöver min skönhetssömn inför imorgon, då jag ska ligga vid poolen hela dagen. Hahah, slappt? OHJA! God natt ♥
 
Jag och fina mormor, som ni ser
Fina mami och fina gammelmoster
 Fina jag.. *skämt-å-sido*
 

Ni får bli min räddning

Nu måste ni verkligen ta och hjälpa mig haha! Som vanligt blir ni min sista räddning, alla här hemma säger olika så jag vet inte vad jag ska göra :(  Vi ska ut och fira min mormor, så jag vill ju vara superfin. Vi ska på en jätte tjusig restaurang och ja har dessa två klänningar att välja mellan. VILKEN? Det är kirs!
Bättre bild på den klänningen jag håller i handen..
 
 
 
 

Halv 7

Två bilder från idag. Ful glass, men god som satan.
 
 HEJ! Snacka om fantasilös rubrik haha, men ingen aning om vad jag ska skriva. Klockan är i varje fall halv 7, kom nyss upp från stranden. Legat där, som vanligt, heeeela dagen och inte rest mig mer än nödvändigt. Har badat och ätit glass typ. Vad har ni gjort? Vi ska fira min mormor ikväll så det börjar bli dags för mig att hoppa in i duschen och börja fixa mig.

Alexander Mcqueen

Jag har världens absolut bästa mormor! Fick den här helt underbara scarfen ifrån Alexander Mcqueen, fuck uffessakerochting, i've got the real things ;)  HAH nej, skämt-å-sido, tycker inte det är något fel på fake saker alls. Om man gillar exklusiva saker men inte vill lägga ner så mycket pengar så är det ju toppen. Men man tackar ju inte nej om man får chansen till en riktig, ellehur? Hihi, är superglad i alla fall, det är så skönt material. Vad tycker ni?
 
Kass bild men aja.. Visste inte hur jag skulle göra..
 Har ingen bild på hur den ser ut på, så lånade denna från google
 
 

Glad midsommar i efterskott!

Igår var jag off ifrån bloggen.. Igen! Sorry babes, men istället för att fira midsommar så åkte jag, mamma & hennes man som nu kommit ner och kollade på hus uppe i bergen. Var riktigt jävla tråkigt och det gjorde ju inte saken bättre att jag slösade bort en hel midsommar, och dessutom såg jag alla mina vänners bilder på instagram. KULKUL! :( Och ännu värre - jag glömde önska er en trevlig midsommar! Så säger det nu, glad midsommar älsklingar, hade ni det bra igår? Vad gjorde ni?  
 
Denna dag vill jag i varje fall göra till en bättre dag än går dagen, så jag tar mitt pick & pack, drar ner på stranden och lägger mig i en solstol. Puss på er!

Kvällsdopp!

Livet leker, och nu drar jag den vanliga repliken som man brukar köra när man vill snobba till sig. Hur är det hemma i Sverige mina kära?


@spaniens bergsområden

Sitter i bilen och åker runt på husvisningar. Kul midsommar liksom? Hah. Nej men vi är snart hemma. Behövde åka tidigt imorse så därför har jag inte bloggat. Detta, alltså att blogga med telepikafonen är lite segt här uppe, så vi hörs när jag är hemma! PUSS


Det är nog inte såhär jag vill leva..

Nu när jag tittar igenom min blogg här ifrån Spanien så ser jag att jag vid upprepade tillfällen skrivit "det är såhär jag vill leva" men nu när jag tänker efter så kommer jag på att det inte alls är så. Egentligen, fy vad trist att alltid ha det såhär "bra"? Vakna, få frukost serverad, bada, sola, dricka drinkar, gå ut på kvällen, käka och shoppa lite. Alltså visst, absolut det är helt underbart just nu. Men jag skulle bli riktigt uttråkad. Jag VILL sättas på prov, jag vill ha krav på mig och jag vill KÄMPA för något. Jag vill inte leva ett liv på en räkmacka som man brukar säga (iofs smakar det bajs men aja). Just nu VILL jag gå i skolan, jag vill, älska, hata, gråta, skratta, allt sånt som man inte gör "på riktigt" här. Alltså, det är klart att jag skrattar. Men inte på samma sätt som hemma, efter en lång skoldag. Jag vet inte om ni förstår men hoppas det. Alltså det jag menar är att det är så många som verkar drömma om att leva så här på heltid. Tänk efter hurrni, är det verkligen det ni vill sträva efter? Och sen när ni fått det såhär, som i ett paradis, så är allt slut liksom?
 
 
 
 

En dag som prinsessa

Idag har jag levt som en sagoprinsessa, utan att överdriva. Fast i modern tid och på en strand istället för ett slott, och med drinkar istället för prinsses tårta  Superhärligt har vi haft det i alla fall. Räknade nyss ut att vi i sju timmar, bara låg där i solstolen, doppade oss ibland, solade för det mesta, gick upp och käkade på resturangen (den som ser ut som Maria Montazamis hem, haha) och viftade lite på handen tills en servitör kom och tog imot beställningar. Jag beställde en Mojito och en Daiquiri de Limon. Svingoda båda två och perfekta när jag var så varm så jag vet inte vad men inte orkade bada haha ;) Men detta var inte nog för mig, utan när jag kom hem så tog jag en snabb dusch, fixade mig på rekordtid och drog med mormor ut i Marbella city. Vi köpte en sjal till mig och käkade en glass på vårt favoritställe innan vi gick hem igen. Och nu sitter jag här, som vanligt på balkongen, fixandes och trixandes med bloggen. Vi hörs snart!
 
Alla bilder ser ut som en jäkla Apollo-reklam tycker jag haha..
 
 

Lyxar till det idag

Idag har jag och mamma bestämt oss för att ha en riktig lyxdag. Vi ska ner till Trocadero beach och ta två solstolar. Där ska vill spendera hela dagen och äta luch och dricka en massa drinkar (alkoholfria ofc). Jag känner mig dessutom lite krasslig så behöver komma bort från datorn och mobilen ett tag. Fast kameran håller jag fast vid, så en massa bilder väntar! ;)  PUSS OCH HA EN GRYM DAG FINISAR
 
Bild från igår
 Just nu
 

3 bilder

"Varning för tråkigt inlägg" stämpel här! Men har ingen aning om vad jag skulle göra med dessa bilder ifall jag inte lägger upp de. Och detta är väl roligare än ingenting alls såhär på kvällskvisten? Haha, så here you go: Vi gick bara ut en stund på kvällen, bestämde vilken restaurang vi ska gå till på lördag då vi ska fira mormors födelsedag. Vi hittade en toppenbra så efter det tog vi en drink innan vi gick hem igen i mörkret. Chillpill ;) 

Days until

Taggataggatagga! Hur ser era sommarplaner ut förresten? Tell me :) 
 
 

Summer fav's

1 (ovanifrån och från vänster). En superskön magtröja i spets från h&m. Enkel men ändå snygg, brukar använda den på stranden och när jag ska vara lite finare så stoppar jag in den i en högmidjad kjol eller liknande.

2. V ä r l d e n s underbaraste mjukisshorts ifrån Hollister. Använder dom jämt. Dessa köpte jag för mer än 1 år sedan så jag tror inte de finns kvar, men liknande finns.
 
3. Favorit jeans shorsten, lätt. De passar verkligen till allt. Dock så önskar jag att det "slitna" inte fanns, men älskar allt annat med shortsen så får stå ut. Det kan vara rätt ballt ibland ändå, eller?
4. Tubtop ifrån bikbok. Perfekt till alla transperanta tröjor, t ex den första jag visade. Denna är egentligen Annas, men jag har en egen, fast kritvit och inte krämfärgad. Dessa finns fortfarande kvar och tror man får dom för en 100 lapp, men inte säker.
 
5. Älskar den här färgen, vem var det som sa att gult är fult! Gult är kult ;) Detta är ifrån Bershka och jag köpte det förra året i Nerja.
 
6. Odd-molly liknande blus från Zaras barnavdelning hahah. Jätte tunn och skön, perfekt när man är utomlands och vill vara lite finare sådär men inte har cashflow i plånkan.
1 (från vänster). Miiiiin älsklings topp ifrån Vila! ALLA hade ju dessa förra året, minns ni? Jag köpte den dock i vintras när en Vila butik skulle stängas och som hade "sale out". Fast dom finns fortfarande kvar, men då får ni betala fullt pris, och inte bara 200 som jag hih.
 
2. Asball tröja från bikbok hahah. Lite festival-feeling typ, brukar använda den på stranden eller när jag ska ut på en "enklare" shoppingtur.
 
3. Har ni sett såna här förut? De finns i massa olika färger och är (som ni ser haha) ett stort tyg, man ba, K? Men det är som så att du kan göra ungefär 100 olika sorters klänningar, kjolar & toppar med ett sånt här! Tyget är siden och dom är helt underbart sköna. Man brukar kunna köpa de lite över allt när man är utomlands i varma länder, på strandpromenaden i Marbella köpte jag min. Då får man även med en lapp med instruktioner hur du kan köra med den.
 
4. Denna köpte jag för två år sedan när jag var här i Marbella med Karin, på marknaden tror jag det var. Kan faktiskt ha den fortfarande haha! Det jag speciellt gillar med denna är att det är virkat tyg där uppe. Btw, denna är som snyggast när man är riktigt brun
 
Jag får lite balkänsla av denna haha, vad tycker ni? Men den är i bomullstyg vilket ändå gör den väldigt enkel så att man liksom kan använda den när som helst. Snyggast till en jeansjacka! Fast egentligen är den faktiskt mammas hahah.. ;) 
 
 
 
 
 
 

Shopping jag inte visat

Har lite shopping jag inte hunnit visa er än. Och om jag förstått det rätt så är det många av er som tycker dessa inlägg är de bästa  Så i brist på annat att blogga om så får ni bilder här, PUSS
 
Denna fick jag i mammsi inne i hennes favorit butik här i Marbella, hon köpte en klänning och medans jag väntade där så hittade jag denna som jag blev kär i hihi. Ingen aning om vad butiken heter men jaja.
Idag när vi var på väg hem så slog det mig plötsligt att jag behövde en bikini så sprang in i närmaste butik och hittade denna. Blev kär i färgen på en gång, så jag provade den och den var som gjord för mig. Kunde inte låta bli! ;) Visst är den snygg?
Armbandet fick jag av damen i kassan när jag köpte de virkade shortsen + ett litet ängelklistermärke som hon sa att jag skulle klistra på mobilen, så att jag alltid hade änglavakt haha. Så himla söt, kärlek till sånna människor! Örhängena köpte jag idag på samma butik som bikinin.

Livet är underbart

Sitter och nynnar på "Livet är underbart" lite tyst för mig själv här ute på balkongen, för det är just vad livet är just nu - alldeles underbart :) Världens lyckorus i kroppen från morgon till kväll, vill stanna här föralltid. Men som tur är så ska jag ju iväg rätt fort när jag kommer hem, och alla ställen vi ska till kommer nog vara minst lika underbara. Men iaf! Har varit ute hela dagen fram tills nu. Vi gick med flippflopsen i handen i någon timme tills vi kom fram till Trocadero. Min favorit resturang har och kommer alltid vara, gissa varför? Jo för, det är typ som att komma hem till Maria Montazami haha. Kan ni tänka er haha? Riktigt nice ;)  Så där tog jag en Strawberry daiquiri i en av sofforna och sen gick vi ner och badade (jag badade, mamma agerade som fotograf). En riktigt galet mega super toppen bra dag, det avslutades med lite shopping också, för att bli p e r f e k t ;) 
 
HAHAH ÅH VAD FIN JAG ÄR NÄR JAG DRICKER

Living the good life

Nu bär det av mot stranden vi ska börja här nere på Marbella strand och gå vidare ända bort till Puerto Banus längs havet. Ta något litet att äta på vägen och sedan åka båten tillbaka hem. Ska bli sjukt nice att komma ut på havet lite
 
Bild från Puerto Banús förra året
 Juuust nu, vi hörs om några timmar! PUSS
 

Godmorgon

Godmorgon! Nu skiner solen på som vanligt här, blev ju lite rädd att det skulle bli en fjällen semester igår istället. Hahah, nejdå, det var nog bara där uppe i bergen! Men nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite frukt ute på balkongen, titta ut över havet och försöka leka proffs genom att bedöma om havet är kallare eller varmare än luften. Sen ska jag palla mig ner dit och sola gärnet. Hur ser era plans ut? :)


Resultat

Tillbringade flera timma på salongen igår så tänkte ta och visa er resultaten nu, äntligen hihi! Håret klipptes och färgades. Den nya klippningen är jag toppen nöjd med, men färgen blev lite mörk tycker jag. Men det ordnar jag senare i höst! (förresten, det ser väldigt svart ut på bilden, men det är mörkbrunt irl). Naglarna är jag också toppen nöjd med, dock behövde hon göra om de 100 gånger eftersom jag alltid lyckades kladda till någonting hahah. Vad tycker ni om resultaten? ;) 
 
 

Bilder från fina Ronda

Var som sagt i Ronda idag. Därav ingen update, men nu är jag igång som vanligt igen! :) I alla fall så var Ronda lika underbart fint som vanligt idag, dock var vädret piss. Svinkallt, alltså på riktigt. Tror nästan det var kallare än hemma i Sverige? Så vi hade inget annat val än att springa in på närmaste klädbutik och köpa en tröja haha. Det är den jag har på mig på alla bilder. På tal om bilder, här får ni dom: en bild säger mer än 1000 ord!
 
 Mormor & Mammsi ♥
 Vi tog en fika innan vi åkte hem klockan 8 (på kvällen haha), valde just det cafét på grund av den balla utsikten!

Ronda idag

Idag blir det en liten bloggpaus till. Ursäkta det men jag är ju ändå på semster, ellerhur? Och ni har väl också sommarlov och då antar jag att ni inte heller sitter inne och läser min blogg ;) Iaf så ska vi till Ronda idag, mitt favoritställe efter stranden i hela Spanien. Älskat den staden sen jag var där första gången hehe, men har inte varit där på sjukt länge så jag är jätte taggad. Men ikväll kommer jag hem med en massa bilder åt er, loooovaar! Sålänge får ni nöja er med denna från Google


Godnatt + boktips

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så älskar jag att läsa! När jag väl kommer igång alltså, det är något av det mesta roande som finns att göra ibland haha. Så tänkte säga godnatt och krypa i säng här samtidigt som jag ger er ett boktips - "Elsas värld" de böckerna är verkligen grymma! Läste ut den första idag. Köpte de förra året men har inte haft tiden haha. Men nu är jag igång igen :) Så därför tipsar jag även er - LÄS DOM, har ni sett serien? Gillade ni den? Böckerna är 1000 gånger bättre i alla fall!

Vad har ni missat?..

Ja det är rätt mycket faktiskt.. Igår, tog jag, mami, mormor & gammelmoster bussen till benalmadena där moster bor. Började vår vistelse där nere vid poolen och på gräset för att steka lite. Lönade sig verkligen hihi  Efter det åt vi middag hemma hos moster och sedan fixade vi oss och åkte bort till Torremolinos. Mormor och jag har en tradition att vi alltid åker till torremolinos varje sommar och går på en rätt känd glassbar där. Mami fick nu äran att följa med oss. Jag åt en banana splitt och sen åkte vi hem till moster rätt direkt eftersom alla var trötta. Idag vaknade jag tidigt och gick med moster och gjorde hennes hår, blev så sugen själv och jag hade ju fått pengar till det av mamma i avslutningspresent så uttytjade det jag med. Undertiden som färgen var i så gjorde de även ny manikyr på mig. Var rätt bra priser där så fick allt, färgning, klippning och naglar för endast 43 euro = 430 kronor. Låter mycket, men jämför med Sverige så får ni se haha.. ;) Här får ni en massa bilder bara för att ni är så bäst, PUSS
 
Poolhäng hehe.. Men visst är utsikten mafftig ifrån hennes gräsmatta? Älskar det där stället alltså
 
 
 Den omtalade glassen.. Mmm
Linnet hade visst åkt ner lite, därför är det censur haha..
gårkvällens outfits, lekte lite holywood stjärna i högklackat haha.. Passade mig inte speciellt bra va?
Tidigare idag, på salongen hehe.. Ta hand om sig själv var det ja ;) 
 
 Två bilder från idag, jag och mamma hade lite egen tid på stan tillsammans. Shoppade och drack en smoothie!
 

I'm alive! Och som en ny människa

Internet var omöjligt att få tag på i min mosters lägenhet, tyvärr :( Men jag passade på att lägga en massa tid & pengar (heh) på mig själv under denna dag istället. Nytt hår, nya, naglar, ny shoppingpåse! Jag ska visa er alla resultat snart. Så stay tuned bitches, måste bara fixa några grejer först!
 
 
 

Bloggen hänger löst

Just nu hänger bloggen löst. Ska till benalmadena till min moster och sova där ikväll. Poolen där är asfet så det ska bli nice ;) men vet inte om det finns internet där, hoppas det! Annars får jag fixa det! Ville bara berätta så att ni inte tror jag dör, haha. PUSS


Bershka & Mango

Shoppade två härliga sommarplagg inne på min favorit butik Bershka igår, älskar verkligen deras kläder så resväskan brukar till mestadels bli fylld av kläder där ifrån när jag åker ifrån Spanien. Har ni shoppat där någon gång? Om inte så är det ett tips att gå dit ifall ni ser det någon gång, helt okej priser är det också. Förutom Bershka så köpte jag ett par shorts på Mango. Har letat efter lite speciella shorts och har ju redan hittat två stycken  
 
Min nya favorit klänning.. Modellen och färgen är helt uuunderbara!
 Köpte denna på grund av tyget.. Underbart det med.
 Som sagt, har letat efter lite speciella shorts. Har ju mina virkade och efter dom blev målet linne shorts. Hittade dessa med små blommor. Vad tycks?
 

Svar till ett önskemål

Fick ett önskemål av anonym om att jag skulle visa er vad jag fått för betyg i år och förra året och sen jämföra vad som blivit bättre och sämre. Så jag tänkte svara på en gång och säga att detta är ett önskemål jag tyvärr inte kan "lyssna" på. Mina betyg är något personligt och ett ämne jag är väldigt känslig i, klarar inte av att folk säger att jag är för dålig. För jag är livrädd för att inte komma in på rätt gymnasium och universitet redan nu, det är jätte konstigt men så är det. Men jag kan berätta för er att jag inte är på botten, jag är inte på topp men inte heller medel. Jag är nog lite över medel men ungefär lika många C:n som B:n. ;) 
 
 
 

Lugn kväll

Har suttit nere på strandresturangen hela kvällen, käkat lite tapas och en god köttbit. Nu är det snart läggdags! Ville bara visa er lite bilder :) Klänningen jag har på mig är ny, ska visa er bilder imorgon. För nu måste jag verkligen sova, PUSS
 
HAHA åh, mammsi lyckades såklart sjunga och dansa runt just när jag skulle ta bild! Men jag tycker bara hon är söt ♥
 
 

Jag älskar er!

Så himla glad just nu, allt är på topp - är så galet kul att vara tillbaka till 100 % och det är så himla kul att ni blivit så aktiva och komenterar! Fortsätt så och vi kommer klättra upp på högre nivåer, VI är ett grymt team tillsammans  Ni gör mig så glada ska ni veta, och jag hoppas att jag gör er glada också? Nu vill jag att ni, mitt i detta lycko hav, säger precis ALLT ni vill jag ska skriva om, så fixar jag't. Som sagt, vi kommer tillsammans att bygga upp världens absolut bästa blogg! JAG ÄLSKAR ER ♥
 

Tips på en snyggare bränna

Nu är ju sommaren som vi alla märkt äntligen här och jag antar att många reser söderut till värmen, precis som jag! Och något som jag tror att de flesta strävar efter är en snygg solbränna, eller har jag fel? Jag som är ett solfreak men samtidigt är medveten om riskerna, tänkte dela med mig av tips till den snyggaste brännan;) 
 
*Använd solkräm eller sololja (om sololja, se till att den har MYCKET hög skyddsfaktor) på dina känsliga ställen, de är olika för alla men vanligt är kinder, näsa, axlar och knän. Glöm inte heller bort att solskydd inte gör så att du inte blir brun, utan skyddar så att du inte ska bli bränd.. Därför tar det längre tid att bli brun om man använder solskydd.
 
*Om man vill ha en djupare bränna ska man tänka på att raka och scrubba benen innan man sätter igång med solandet. Annars rakar/scrubbar man ju bort brännan. Ifall man vill hålla brännan längre så är även ett tips att inte använda sig av sololja, oljan drar åt sig solen men brännan lägger sig bara på det yttersta lagret huden och försvinner därmed snabbt.
 
* Bada inte så mycket i klorvatten, man kan inte med säkerhet säga att klor bleker huden. Men det är säkert att klor torkar ut huden, och vad hände då? Läs ovan.
 
*Sola i närheten av havet. Exponeringen för solens strålar är bättre vid havet, samtidigt som saltvattnet fungerar som ett naturligt spa för huden.
 
* Drick mycket. Är man uttorkad blir man lättare rödbränd och huden kommer börja flagna. 3 liter minst under en dag på stranden.
 
*Sola försiktigt i början av sommaren och bygg upp ett pigment. Börja med en halvtimme i solen per dag och öka sedan på, huden bygger då upp ett pigment och du blir brun lättare och bränner dig inte alls lika fort.
 
* Använd en "After sun" det svalkar rödbränd hud, återfuktar och ser till att brännan håller längre! Inte alls dyrt så det är, om man frågar mig, ett måste! Jag rekomenderar Hawaiian Tropics after-sun innehållande Aloe Vera. Finns på Åhléns, H&M, kicks m.m.
 
 

La Cañada + dagens

Hittills har denna dag varit grym, och jag antar att det kommer fortsätta så, alltid så här i Marbella. Men det som jag sysselsatt mig med under morgonen/dagen är inget annat än shopping i La Cañada. Vet ni vad det är? Bloggat om det varje gång jag varit här.. För er som missat vad det är så kan jag berätta att det är ett gigantiskt shoppingcenter ovanför Marbella city. Fullt av butiker, parfymdofter och shopping sugna människor :) För en shopaholic som mig är det rena rama paradiset. Sååååå jag har sprungit runt i paradiset och shoppat idag ända tills mina ben sa STOP! Är riktigt nöjd så tänkte visa er strax..  Så länge bjuder jag på dessa bilder + dagens outfit! Har på mig de nya shortsen, t-shirt från Bik Bok och glasögon som är pappas.
 
(denna bild är dock från förra året)
 
 

Gårdagens kap

Lovade ju er att visa vad jag köpte igår, jag är så himla glad över de! Bästa köpet jag gjort på länge alltså  Hittade dessa underbaringar i en butik inne i Marbellas gamla stan. Ingenaning om vad den hette, men det är iaf en sån här butik som bara säljer saker i vita bomullskläder. Man kan se den på långt håll eftersom den liksom "lyser" av allt de vita! ;) Allting är ganska dyrt där, men dessa fick jag för endast 20 euro = 200 kronor. Lovelovelove♥
 
 

Lookbook 14/6

Såhär såg jag ut under kvällen.. Gårdagskvällen alltså, klockan är ju över 12 ;) Hihi, vad tycks? Somrig blus från Dunnstore, avklippta jeans från Cheap Monday och glajjer från Dolce.
 
 

En äkta "Spanien dag"

Idag har verkligen varit en så, enligt mig, kallad äkta Spanien dag - vi har ätit churros, varit på stranden, vilat siesta, fixat oss, gått ut och tagit lite drinkar och tapas på strandpromenaden. En liten shoppingpåse fick jag även med mig från gamla stan, ska visa er sen. Detta är bokstavligen ett paradis. Inte så mycket mer att säga om det faktiskt, och ni verkar ju vilja ha mycket bilder så here you go
 
Detta var asballt haha.. Ja ni ser ju, bubblorna blev enorma!
 Just nu, sippar på en hemgjort mojito på balkongen hihi ;)

Let's go

Nu bär det av ut bort till gamla stan för lite mat i magen och förhoppningsvis lite shopping :) Vi svänger nog in på ferian senare och kollar runt. Det är mina planer, vad händer i Sverige?


Tillbakablick

Kollade igenom gamla bloggen (http://zanni.bloggplatsen.se/) och såg nu hur mycket som faktiskt förändrats. Inte bara till det yttre, utan min insida också. Och skrivsättet är nästan det som förändrats mest. Detta är något av det bästa med att driva en blogg, att man kan kolla tillbaka och se precis vad man gjorde för ett år sen ;) Vad tycker ni, ser ni någon förändring? 3 bilder från mina 3 senaste skolavslutningar
 
2011
2012
2013
 
 
 
 

Jag ♥ Marbella

Just nu, medans jag är i Spanien, så satsar jag mest på att skriva "vad som hände/ska hända" inlägg med mycket bilder. Är inte det det roligaste nu när jag är utomlands? Eller? Säg vad ni tycker så att jag vet, tack på förhand  Men tills dess så kör jag på med en massa bildinlägg.. Såååå, nu kom jag & mami precis upp från stranden. Mormor stannade hemma och väntade på hennes syster, mammas moster och min gammelmoster haha. Hon är en av mina favoritsläktingar och hon bor också här i Spanien, så när jag är här får vi passa på och träffas mycket. Vi ska ut ikväll allihop och njuta av Marbellas underbara nattliv, men mer om det senare. PUSS
 
 

Churros

Är lite tillpiggnad nu, var nämligen precis nere på churrerian och åt en sockerbomb till frukost! Vet ni vad churros är? Ni som läste min blogg förra sommaren kanske minns - det är långa, tjocka sockerkorvar som man toppar i en fet varm choklad. Den bästa "frukosten" om man frågar mig. Om ni också ska till Spanien så är det verkligen ett måste! Lyssna på mig, jag kan allt om detta soliga land ska ni veta. Har ju varit här en eller flera gånger om året i nästan hela mitt liv satt. Haha nej men lova mig iallafall att ni går och käkar det, skicka en bild också hihi.. Jag bjuder ju på dessa ;) 
 
 

Rätt bra start på morgonen ;)


Btw, såhär såg jag ut ikväll

Älskar klänningen! Vad tycker ni? :)
 
 

Dunk dunk

Det är feria här i Marbella just nu, så vi tänkte - varför inte börja vår vistelse här nere där? Det var väldans bullrigt och alldeles för mycket röklukt, men ändå trevligt. Långt ifrån turistandet iaf  Bra början liksom! Nej men vi gick igenom smeten, åt en våffla och sen ner till havet en snabbis. Nu ligger jag i min säng och det ända jag vill är att sova. Så här får ni några snabba bilder, god natt!
 
 

Live från spanien

Äntligen här! Kan knappt förstå det, värmen, lukterna, ljuden känslan, människorna - ALLT är underbart här :) Den alldeles för långa flygresan är banne mig värt det. Hade en massa tidningar, filmer, musik och mat så det fördrev ju ändå tiden en del. Om man, som vi i denna blogg ska, vara så posetiva man bara kan! Förresten så kom jag på nu att de första två orden i detta inlägg inte riktigt är passande.. Har varit här sen klockan 6 ungefär, men aja. På den tiden har jag käkat, varit vid poolen, kollat igenom hela mormors garderob och fixat med internet i evigheter. Men nu fungerar det, thanks god! Hur är vädret i Sverige, hörde att ni har regn? Mohaha ;) 
Bilder från planet osv
 
Här hemma, vill ni att jag visar bilder på hur det ser ut här? Säg till så fixar jag!
 
 

Mot flygplatsen, marbella & mormor

Tjaaaaaaa & godmorgon älskade ni! Undra på varför jag är uppe vid denna tid en sommarlovsmorgon? Om ni missat det så drar jag till Marbella idag, min låtsaspappa ska köra oss till flygplatsen om bara ungefär en halvtimme. Jag har ingen aptit just nu så äta ska jag inte göra, men ville ha lite extra tid åt bloggningen  Är så taggad på att komma ner till värmen, och mormor såklart. Hon har internet btw så bloggning lovar jag er varje dag, morgon & kväll! Hur grymt är det inte? Vi hörs när jag anländt till flygplatsen igen, PUSSSSS
 
Lyckades helt okej med väskan ändå, kommer nog dock få en del övervikt på hemvägen heh
 Haha söt..
 
 

Packlista med jordgubbar

Sitter ute och skriver på min packlista, som ni vet drar ju jag & mami till min mormor i Marbella imorgon. Tror dock att jag ska ge upp denna lista snart, jag kommer ändå lyckas packa för 2 veckor mer än vad jag egentligen ska vara borta. Typical tjejen :) 
 
SERIÖST JAG KAN FORTFARANDE INTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR SAAANT! JAG HAR SOMMARLOV
 
 

Toppen dag

Mina ben verker som satan, känns skönt att vara hemma efter en sån här toppen dag. Chillat hemma hos Abba med Maja och även sprungit runt på stan med dom ett ett tag. Att "springa" runt på stan menas att ligga på en brygga vid vattnet och sola, + skratta åt folk som går förbi och glor som satan på oss för att vi tydligen var klädda som att vi var på Bahamas. Själv tycker jag att de var klädda som om de var uppe i fjällen! ;) Men struntsamma. Vi var ju och kollade hus idag också, jag, mamma & min låtsaspappa! Är helt kär i villan vi var i idag, superfina rum, en fet källarvåning och pool i trädgården. Håller tummarna för att vi tar det! Önskar att jag tagit bilder men telefonen laddade ur.
 
Nu ska jag.. Eller vi tar det i ett eget inlägg sen! Här får ni bilder:
 
 

Avslutnings presenter

Tänkte visa upp vad jag fick av mina päron igår på avslutningen - av pappa fick jag en massa grejer från Thomas Sabo, hade inte tänkt på det innan. Men det var precis vad jag ville ha så blev suuuuperglad  Av min mamma fick jag en present som, just nu, är osynlig - men det är iaf 40 euro för fixa hår och naglar när vi är i Spanien. Tack bästaste ni!
 
 
 

Godmorgon sommarlov!

Jag undrar lite över hur många gånger ordet "sommarlov" används här i bloggen under de senaste dygnen. Det ända jag vet är att det är många gånger ;) Och nu använder jag det igen - idag är första dagen på 2013's sommarlov. Imorgon åker jag till ekvartorn. Så vad passar inte bättre än att ta tåget in till stan och träffa mina saknade bästisar. De tre muskitörernas återförening efter typ tre veckor. Saknat dom så ♥ Vad vi hittar på är en gåta som jag aldrig kan ge svar på förns det händer! ;)
 
Så det är dagens planer, ikväll så ska vi även och kolla på ett nytt hus som vi troligast av alla hus vi kollat på kommer köpa. Är skittaggad! Efter det blir det hem och packa. Det är min första dag på sommarlovet, hur ser er ut? Ifall ni slutat skolan vill säga..
 
 

Godnatt 11 Juni

Då var denna dagen slut, hastigt och lustigt. En dag man väntat på, i nästan ett år. Kom ungefär lika fort som den försvann. Hehe, har iallafall varit hos Nathalie hela kvällen, eller ska man säga natt? Och nu är jag trött som en jag vet inte vad. Önskar er en godnatts sömn hursom! :) (jag har byxor på mig!!!)


Jahapp, då var årskurs 7 avslutad

Hej på er! Nu är jag lite nerlugnad så tänkte passa på att blogga innan jag får något ryck igen och börjar hoppa runt av glädje för att det är SOMMARLOV :) Avslutningen var jätte fin, alla småbarn är ju så söta så att man dör! Lite tårar vart det på slutet också - sa ju hejdå till min mentor som slutar här i höst. Hon är världsbäst så det var tufft. Men det jag lärt mig under detta år genom att ha henne, kommer alltid finnas med mig. Så det känns okej ändå - speciellt eftersom jag har en sån fin familj som ger mig presenter och grejer. Efter avslutningen så gick vi även till glasshuset och tog varsin glass och jag baaaa njöt av känslan  
 
Ge mig ett litet grattis till sommarlovet så ger jag er dessa bilder, på bland annat outfiten som ni tjatat så mycket om! PUSS
 
 Outfiten, klänningen har jag fått låna av min Magnus. Den kommer ifrån Jones Jones. Skorna har jag fått av mammi.
På glasshuset
 
 

Feeling free!!!

DETTA ÄR CRAZY MANNAR!!!! SOMMARLOV!!!!!! JAG HAR KLARAT ETT ÅR TILL, ETT ÅR NÄRMARE ATT FÅ BÖRJA PÅ UNIVERSITET!!! MEN DET SKA JAG IOFS INTE FOKUSERA PÅ NU, NU HAR JAG EN HEL SOMMAR FRAMFÖR MIG... GAAALET


Mot avslutningen

 

Hahhah!

Kärlek till mig själv.. ♥
 

Outfit nummer 1

Såhär såg jag ut under den första timmen i skolan imorse, betygsutdelningen alltså.. Ifall ni missat det ;) Ett par jeansshorts från Replay, blus från Vero Moda, kappa från NoaNoa och skor som jag fått av min farmor. Jag hade även lite lockar i håret, naturliga faktsikt! Ska visa er ett grymt tips för er med naturligt lockigt hår - hur man gör de snyggaste lockarna UTAN locktång. Låter det bra?..
 
 

"TO DO LIST"

Hello babes! Just nu sitter jag här med mitt betyg i handen.. Ska jag vara ärlig hade jag förväntat mig lite bättre, men har varit dålig på att lämna in i tid och det får väl sina konsekvenser I guess :( Men nu har jag fram till klockan 4 på mig att fixa mig innan den riktiga avslutningen, det här på morgonen var som sagt bara betygsutdelning. Hoppas jag hinner bli klar, såhär ser min "to-do list" ut de närmsta timmarna:
 
Duscha, tvätta håret & raka benen
Lägga på en ansiktsmask
Fixa finger & tånaglar
Fixa frisyren & klä på mig
TA SOMMMAAAAARLOOOOOOOOOV :D:D:D:D:D:D


 

Hittade allt ifrån tågluffen 2011..

Jäklar vilka grejer man varit med om, trots mina ynka 13 år :D
 
 

Sushi och nyköpta biljetter

Happy face här! Kom precis hem från TC där jag varit och köpt alla biljetter till i sommar, London, Paris, Strasbourg, Berlin och Lubek. Känns helt galet att det faktiskt är bokat nu! :D Innan det så käkade jag en 10-bitars sushi här hemma, och kollade Gg. Vad annars? Hehe, men vet ni vad!? Nu måste jag göra mig iordning för natten, behöver få en lång natts skönhetssömn så att jag ser perfekt ut imorgon, både på betygsutdelningen och avslutningen. Är ni spända på att se mina outfits, hihi?..
 
Sushin
Medans vi väntade på att få boka
 
 
 

Jag ♥ "sega" hästar

Rubriken talar. Jag älskar de såkallade sega hästarna, no offence men det finns inga sega hästar, bara ryttare som inte vet hur de ska hantera hästarnas personlighet. Haha! Fick en häst vid namn Barbie idag, aldrig ridit henne och jag blev lite spänd då jag hört att hon är "omöjlig" att få igång. Men ack så fel det var! ;)  Direkt när vi började skritta fram så drev jag på henne, höll om med skänklarna och smackade som satan. Hon vaknade upp och var superfin och följsam hela passet, behövde driva rätt rejält ibland, visst, men seg var hon inte. Utan hon behöver bara ridas med extra hjälper. Vi jobbade utan stigbyglar idag, vilket jag älskar eftersom jag hatar stigbyglar. Jobbade mest i traven men även lite galopp. Ett vanligt men lärorikt pass, nu ska jag hem och ta en långlång dusch!  PUSS


Vårterminens sista lektion

Verkar som att allt blir "sista" idag, både skoldag och träning. Hehe, är på bussen mot nu iallafall. Ska bli så skönt att få "rida av" sig


Videoinlägg


Sista skoldagen

Det här är helt Amazing.. Vi har kommit fram till min sista skoldag i sjuan. Kan inte förstå det! Har sagt det 1000 gånger men alltså seriöst, året har gått så jääääkla fort! Man har ju knappt hunnit blinka. Kan inte heller riktigt bestämma mig ifall jag är glad och liiite ledsen för att detta läsår kommer vara över.. Eller om jag bara är glad :/ Hmm? Ja, lite ledsen är jag ändå :( Men det ska jag inte fokusera på nu - nu ska jag dra ut i regnet och göra denna dag till världens bästa skoldag! Hoppas ni tänker likadant, PUSS :)
 

Äntligen är den uppe

Hela dagen har gått till detta men det var det värt. Känns lite somrigare, fräschare och helt enkelt bättre nu :D Eller vad säger ni? Hiss eller diss? Vill höra era åsikter nu! Själv ska jag sova och ladda inför en ny, fullbloggad dag. Puss & godnatt!


Business

Designen är på god väg nu. Men business snacket med Michelle måste fortsätta. Vi hörs snart, puss sålänge!

Världens bästa papi ger mig fika igen ♥


Reseplaner i sommar

Nu är det två dagar kvar till sommarlov vilket också betyder att alla sommarens resor är på ingång.. Ellerhur? Eftersom jag och min familj älskar att resa så kommer sommaren till mestadels att spenderas utomlands. Man tackar ju inte nej  Såhär ser i alla fall planerna ut just nu:
 
13 Juni - Jag drar med Mamut ner till Marbella i la Espania, min mormor bor ju där som ni säkert vet. Där ska vi vara i 2 veckor, umgås med mormor, sola, bada, äta gott, shoppa och njuuuuta av det underbara klimatet!
 
Sen åker jag hem själv och mamma stannar där med vänner. Jag sa vara hemma i ca 1 och en halv vecka innan jag och Papi, den 11 Juli drar till LOOOONDON! Där ska vi vara i 4 nätter, är såså taggad! Vad som händer där tar jag lite som det kommer, men något som är spikat är att jag ska shoppa tills plånboken ekar tom  Det kanske ni förstod själva? HAHA.
 
Efter London är ingenting bokat ännu, vi har inte helt bestämt oss vart vi vill. Men det som är bestämt är att vi ska resa runt i olika städer i Europa. Just nu ser det ut som (hoppppaas) att det blir -  Paris, Strasbourg, Berlin och sist Lubek. Jag vill även till Köln och Fussen, men vi får se. Jag kommer blogga ifrån alla ställen jag är på, så ni lär ju märka var jag är någonstans då, hehe ;) 
 
Bilder från sist jag var i Paris
Strasbourg
 
Efter den lilla tågluffen så bär det av till CYPERN den 29 Juli! Längtar så mycket, hotellet är världsfint och stranden är att "to die for". Ett riktigt Paradis, att bara få sola och bada (och blogga ;)) i 2 veckor är nog precis vad jag kommer behöva efter min äventyrliga sommar!

Ny design på G

Har snackat med min wunderbara friendo men också designer ikväll och hon sitter just nu och jobbar på en design åt mig, taggaaaa :) Känns som att det är vad denna blogg behöver, lite nytt och fräscht liksom. Nu till sommaren och allt, ellerhur? Michelle är dessutom grym så jag vet att det kommer bli super. Vill ni också ha design av henne? ---> michellelis.blogg.se och så går ni längst ner i menyn.
 
Just nu

Bestlutsångest

Kan inte bestämma mig ifall jag ska på Kenzas bloppis i gärdet imorgon eller inte? Det skulle va helt sinnessjukt kul att gå och jag har planerat att göra det men dessutom vet jag att jag inte kan hålla i pengar när jag är i sådana mode-paradis haha. Jag skulle liksom shoppa upp vart ända öre av de 1000 spänn jag har på mig just nu. Åååh, hard life :( 
 
Ifall ni är sugna på att gå rekomenderar jag att ni klickar HÄÄÄÄR så får ni all info, Kenzas blogg alltså! (bilden är lånad därifrån)
 

Jakten på lycka

I fredags såg jag en såndär film som ofta får en att känna sig väldigt odräglig och att man aldrig mer vill ha någonting i hela sitt liv utan ge allt man äger till folk som verkligen behöver det. Typ, vet ni vilken känsla jag menar? Jag blev verkligen rörd och fick mig en riktig tankeställare av filmen. Den heter Jakten på lycka och handlar om en man, som arbetar som försäljare (fast det går väldigt dåligt) och han lever med sin fru och deras son. Dom har inte betalat hyra eller andra skulder på hur länge som helst och lyckan finns inte längre där. En dag så kommer en fondmäklare och parkerar sin bil precis där han går, han frågar då "Vad och hur har du gjort för att ha den där?" (det var "värsta" bilen) och så sa han att han var fondmäklare då. Man behövde ingen utbildning utan man behövde bara vara bra på siffror och människor. Och då bestämde sig, Chris som han hette att bli det. Sedan händer det massa grejer och hans fru lämnar honom eftersom att han inte tjänar några pengar. Hon vill ta sonen med sig men det får hon inte för Chris. Så han stannar med Chris. I alla fall så kommer Chris in på denna kurs han blivit utagen till pågrund av, ah det får ni själva se ifall ni ser filmen. Men under tiden han går denna kurs så blir han och sonen utkastade från lägenheten pågrund av att de inte betalat. De sover ute en natt och sedan drar de runt på olika barnhem. Det är här man bara får så ont i hjärtat och blir så arg på hur världen ser ut. Slutet tänker jag inte berätta men att den slutar lyckligt kan jag säga. 
 
I alla fall vad jag ville säga med detta inlägg är.. eller det vet jag inte. Men jag vill att ni, och hela världen ska tänka på hur mycket människor det finns som har det så sjukt mycket värre. Och hur viktigt det är att kämpa för lycka. Och att det går, om man vill. Jag är inte längre sur för att jag jämt har 4000 på fickan. Utan jag är istället otroligt tacksam för det liv jag lever. VAR tacksamma för det ni har, för jag antar att alla ni som läser min blogg inte sitter i en sits då ni flyttar runt på olika härbärgen varje dag. Eller inte får mat, eller inte har kläder på kroppen? Ellerhur? Så hurni, var tacksamma. Jag tror att vi med tacksamhet kan göra mycket skillnad, på vilket sätt får ni själva lista ut. Men det är vad jag tror. Detta blev väldigt rörigt, men kolla filmen så kommer ni nog förstå vad jag menar.

Vilket underbart litet liv ♥

Nu är jag hemma ifrån dopet! Var så fint, efter detta älskar jag dop ännu mer ;) Började med en ceremoni i kyrkan och sen fortsatte vi hem till föräldrarna och "dop-firade" lite eller vad man säger. Tårta, presentöppning osv, jag fick dessutom äran att hålla i det lilla livet och gud så underbar hon är ♥ Inlove som jag alltid blir i bebisar! Ungen var ju dessutom en av de gladaste bebisar jag träffat, grät inte eller var sur en sekund. Vet inte om detta låter alldeles fel men man börjar ju nästan längta tills man blir VUXEN och får egna barn hah.. Önskar även att man skulle komma ihåg ens eget dop, fatta ballt liksom? Alla tal, presenter m.m.
 
 
 
 

Ska på dop nu!

God morgon lovers! Har ni sovit gott eller? Det har jag eftersom tanken på att vi får sommarlov om 3 dagar alltid finns med mig, även när jag sover haha   Är så lycklig! Meeeeen, man ska leva i nuet som jag brukar säga. Därför kan jag berätta för er att jag ska på dop nu, det är nästan en av mina favorit "fester" - all kärlek och glädje som finns i luften på dop smittar verkligen av sig på alla   Det ända tråkiga är att jag fortfarande har en galen verk.. Men jag får äta Alvedon under dagen så det funkar. Nu är det brått, as usal haha.. PUSS
 
Har på mig detta btw, klänning från Espania och kofta från NoaNoa. Enkelt men ändå fint om man frågar mig :)
 

@Mamis place

Är hemma hos Mami nu eftersom vi ska på dop imorgon. Min mormor och hennes nya pojkvän ska komma hit från Spanien idag också så jag ville träffa de innan jag själv åker till Spanien hehe. Ligger i iallafall ute och solar och har världens mensverk. Så idag är en sådan dag jag hatar att vara tjej, men min vovve ligger här ute och muntrar upp mig så det är rätt okej ändå. Vad gör ni?..


Jag borde söka hjälp

Sitter och käkar kebabrulle och fick nyss ett skrattanfall. Kom och tänka på "Kebabrolle", bilden ni vet? Jag har en extremt dålig humor och jag tycker den bilden är det roligast utlagda på hela internet. Jag har suttit och skrattat i minst 10 minuter åt det nu, utan att ens ha sett bilden utan bara av TANKEN. Någon som har tips på vad jag ska göra med mig själv?.. :( 
 

Grymmaste dagen på länge

Längesen jag haft en sån här härligt dag! Om man bortser från min morgon ;) Det bra började vid ett tiden då jag mötte Julia på Odenplan, vi skulle till Brunnsviken så vi tog bussen därifrån till Hagaparken som ni förstår. Men innan vi hoppade på bussen sprang vi in på Ica och köpte med oss lite picknic mat - vitlöksbaguette, festisar, bullar och småkakor. När vi klev ut bussen väntade en kvartspromenad oss bort till Brunnsviken, en bra promenad med tanke på vår dåliga kondition hahah! När vi kom till brunnsis började vi med att sola någon timme innan vi vågade oss ner i vattnet hehe - och så har hela dagen sett ut, sola, bada, sola, bada, äta, sola, bada :) En massa bilder har knäppts där i mellan också. För mig har sommaren redan börjat  
 

6 Juni

Sveriges Nationaldag nurå, grattis Sverige eller vad man nu ska säga, haha! :) Jag har haft en riktigt dålig morgon som ni kan se på klädhögen på mitt golv.. När det ser ut så, har man inte haft en bra morgon. Punkt. Men det betyder inte att dagen kommer bli dålig, ska möta Julia nu så ska vi dra och bada. Har bråttom så vi får höras later aligator, PUSS


Nationaldagen imorgon

Imorgon är det ju som ni alla säkert vet Nationaldag - vilket betyder att inprincip hela Sverige är lediga från skola och jobb, man tackar ju inte nej till ledighet i alla fall  Inte heller till at ligga uppe mitt i natten och kolla Gossipgirl. Vilket är precis vad jag gör, har ju börjat om på serien så ni vet. Ännu bättre denna gång!
 
AJAJAJ vilken hemsk bild! Men jag bjuder på den..

Good news & outfit

Tjababoooo homies! Har några riktigt bra nyheter för er, och mig dårå  Är nu klar med ALLA uppgifter i sjuan, hur nice är inte det? Så nu är det bara att vänta på sommarlovet i frid och fröjd och ängna en massa tid åt bloggen. Låter bra va? Jag är i alla fall himlans glad och stolt över mig själv nu! Helt sjukt att det bara är 6 dagar kvar. Hihi! Men nu när ni fått ta del av den första delen i rubriken går jag till den andra - dagens outfit!
 
Eftersom det var sånt dåligt väder igår drog jag på mig långbyxor istället och tog klänningen idag. Till det en turkos kofta från NoaNoa, kappa som även den är ifrån NoaNoa och så loafers till det. Enkelt, skönt och somrigt;) 
 

Soliga Stockholm

Slutade tidigt idag så jag tänkte att jag kunde ta mig till pappas jobb och sitta där och plugga ett tag. Så jag passade på att ta mig en solig promenix igenom härliga Stockholm. Så vackert just nu! :)


Idag har jag:

Idag har jag:
Kommit en timme försent till skolan
Skrattat
Badat
Ätit
Bowlat med klassen
Pluggat
Bett pappa köpa bullar
Ätit tre bullar han kom hem med
Bokat resa
Ätit mer
Och nu ska jag:
Sova. ;)  Puss & godnatt!


Skriver slutuppsatser

Skriver just nu på mina två slutuppsatser. Dessa kommer att vara avgörande för mina betyg i både svenska, biologi och geografi. Så det är väldigt viktigt att jag har fokus nu. Vi hörs när jag är klar! Beeeeso
 
 

Ny bikini

Igår när jag var på väg hem från träningen slog det mig att skulle bada med skolan och att jag inte hade någon riktigt passande bikini. Så jag fick helt enkelt klampa in på h&m med mina smutsiga stallkläder och leta bikini. Hittade denna bikini som jag sen fyndade med mig hem för 199 :-. Eller fyndade ska jag inte säga, 199 :- är alldeles för mycket pengar för en plastbit ifrån h&m! ;) 

Black dress

Idag har jag min snygga svarta klänning jag fått av bästa vän + blårandig kappa från NoaNoa och loafers utomhus. Men det hann jag inte fota innan kameran dog. Men den är på laddning så ni kan va lugna, kommer inte sluta lägga upp bilder hehe ;) Yesyes - hiss eller diss till min outfit idag?

Sovmorgon.. :)

Idag är det sovmorgon för alla 7 samt 6 klassare ända fram till halv 11! Då ska vi mötas i rålis och hänga hela dagen :) Vilket skola gör så liksom? Så glad att jag går här just även om jag hatar den ibland. Gissa vad jag gör en sån här lugn morgon då? Gissa gissa gissa! Jo jag sitter i fönstret och skriver på min "to do" lista på alla platser jag ska till i sommar. Det blir verkligen fullspäckat, som alltid med min familj   Men jag älskar't!

Ska ta lite frukt frukost nu och sedan komma igång med bloggandet. Vi hörs!

 


Nighty nighty

Haft träning och planerat en massa resor med far min ikväll. Blev senare i säng än förväntat. Så måste sova nu, PUSS


Vad är mitt problem?

Orkar inte med mig själv.. Tips på någon riktigt billig iPhone-reparatör?
 

Bekännelser

Mina antal läsare har sjunkit med ca 50 unika sedan April. Jag vet, mitt fel, men jag ska göra come back snart. Promise!
Jag har någon slags tvångstanke som går ut på att jag inte kan ha på mig samma kläder, speciellt inte tröjor/kläder på överkroppen flera dagar i rad. Använder jag en tröja idag, är det helt omöjligt för mig att använda den igen inom MINST 2 veckor.
Jag har varit i 17 olika länder länder. Ifall jag räknade rätt!
Det jag är räddast för av allt är krig och människor som hatar, och uttrycker hatet på olika vis. Hat är läskigt.
I måndags fick jag veta att min mentor, som jag bara haft sen sommaren. Som varit så bra för mig och lärt mig en massor ska sluta. Jag grät som jag vet inte vad, verkligen bölade. Gör det nu nästan också, bara av tanken.
På tal om gråtande. Jag har blivit super känslig sen jag kollade på gossip girl, jag gråter så fort någon säger älska, typ.
Och på tal om Gossip girl. Jag älskar Gossip girl, ifall ni inte förstått det.
Jag har och kommer nog aldrig lockas av detta festande med alkohol. Att festa är att dansa, skratta och spåra ur med sina vänner. Having the time of Life liksom, fast med medvetandet i behåll.
Jag & Blair Waldorf fyller år på samma dag hihi!
Förra året i samma period som nu, är en av de bästa tiderna i mitt liv.
Jag älskar Sverige! Vi har världens bästa land, varför hatar alla det så mycket?
Jag har aldrig sjungit seriöst inför någon, men när jag spelat in mig tycker jag att jag låtit bra hahah. Det där var jobbigt att säga.
 
Bilden är från september förra året
 
 
 

Let's go to the beach

..eller rättare sagt let's go home from the beach! Jag och papput hoppade på cyklarna idag vid 12 och cyklade bort mot Brunnsviken. Var verkligen en perfekt dag för det, och super varmt i vattnet! Jag simmade och dök som en fisk tills jag hoppade upp på bryggan ute i vattnet (vet inte hur jag ska förklara men ni förstår nog.) När jag torkat och kände för att plocka fram min bok och läsa lite så insåg jag att jag ju var mitt ute i vattnet på den där bryggan. Vattnet såg verkligen inte lika inbjudande ut längre hehe.. Menmen, jag hoppade trots allt i och sedan har jag legat i solen fram tills nu typ. Hur har er dag varit? Hoppas verkligen ni utnyttjat detta härliga Juni väder!
 
Jag just nu ;)
 

GG är slut, halva livet är slut

Vet ni vad som hände i torsdags? Något fruktansvärt. Gossip girl tog slut. Jag har sett alla 115 avsnitt. De sista tio minutrarna filmade jag mig själv, men grät så jäkla mycket så jag kommer inte lägga ut den haha. Det är nästan lite fjantigt? Att man kan älska en värld, och människor som inte ens existerar. Haha gud! Detta låter som värsta poesin. en anledningen till detta inlägg var egentligen att jag behöver tips på nya, rysligt bra och spännande serier. Inte Pretty Little Liars, The hills, One Three hill eller dom. Utan någon annan. Okay? Tack på förhand!  
 
I will Always love you, gossip girl ♥ XOXO
 
 

Trött tjejhej

Godernatters babes! Har haft en lite konstigt nog (13-åringar brukar väl inte riktigt vara fan av 50-års fester) jätte kul kväll ;) det började med en middag och sedan folkdans i herrgården. Det var verkligen svinkul hahah! Det avslutades med lite drinkar och musik. Sen körde Mamut hem mig till Papput som jag ska bo hos nu fram till skolan slutar. Men yes, nu måste jag sluta skriva för att få min skönhetssömn. Godnatt puss från mig!

BTW, det blev den blåa klänningen som ni ser. Precis som ni tyckte. Fast motsatsen till vad mina instagram friendos tyckte. Vilken källa är mest pålitlig? ;)


Vilken klänning?

Vilken klänning tycker ni är mest passande på en 50-års fest en sån här dag, alltså jag tänker på vädret?! Behöver er faaashion-hjälp nu hehe! ;) 
 

1 Juni

Imorse vaknade jag i lungan ro, gick upp och duschade i typ 1 timme, var tvungen att raka benen nu när det är sommar och bara ben tiden kommen  När jag kom i mitt rum stod det frukost på bordet och även den åt jag lugnt och stilla för att njuta in denna härliga junimorgon. Sedan blev det klädprovning inför en visning på vårt kanske nya hus, sen klänningsprovning för mammas väns fest ikväll. Men nu, ÄR DET STRESSIGT SOM SATAN! Måste blogga, packa och framför allt VÄLJA en klänning! Herregud! Har så bråttom så jag hinner knappt säga god morgon till er, men.. GODMORGON!!! ♥
 
 

RSS 2.0