Svarta duvor & Vissna liljor

Har ni hört Timbuktu och Sebbe Staxx nya? FYFAN VAD BRA SÄGER JAG BARA! Självaste låten/melodin kanske inte är det absolut bästa, men texten, alltså, texten är ju helt fantastisk. Det dom säger i slutet "Hjärtat sitter åt vänster så tänk på vilken sida ni vill ska leda detta land" Bästa jag hört på länge! Så grymt att jag överväger att citera det på instagram ;) 
 
http://youtu.be/v_Wj8biqtog

Hej måndag, hej på dig måndag

HEJ MÅNDAG, HEJ PÅ DIG MÅÅÅNDAG, HEJ MÅNDAG HEJ PÅ DIG MÅÅÅÅNDAAAG! Ja, jag är verkligen taggad på denna dag! Fast nä, det är jag inte alls. Är palla som alla andra patetiska bloggare och vill verka glad och lycklig fast jag egentligen bara vill ligga nerbäddat i sängen, kolla på en dålig film och äta, äta, äta. Men, så fungerar inte livet tyvärr så nu ska jag palla mig bort till bussen och gå i skolan till klockan 7 typ. Lovelife. Hoppas er dag blir bättre än min! <3

Söndag - tillbaka hos Mami

Har en riktig depp-söndag idag, tillskillnad från förra söndagen då jag fyllde år haha :(  Nejmen, ni vet när en dag bara känns sådär riktigt dyster och ängslig, så känns denna dag för mig. Har åkt från pappa, det hugger alltid till i hjärtat en gång när jag ska åka ifrån en av mina föräldrar till en annan. Men nu är jag här, hos mamma. Har packat upp alla mina saker och duschat. Så nu känner jag mig helt okej. Ska käka middag snart och sen hugga in på allt godis jag fick förra helgen men lämnade här.. Och kolla Vampire Diaries, har precis börjat på säsong 4 nu, sjuuuukt spännande! Kollar ni på det, eller några andra serier? Jag älskar serier så vore kul om ni hade några tips
 
 

Kvällens outfit

// Kjol - Dorothy Perkins // Kortärmad kofta - KappAhl (Vintage Stories) //

Himlas mycket kalasande

Himlans mycket kalasande på sistonde. Men så är det när man fyller 14, har skilda föräldrar och en rätt stor släkt, 10 morbröder/mostrar + deras familj med andra ord. Hos pappa är vi litte färre, men vi bor i en liten lägenhet så de är tur, vi får liksom knappt plats nu hehe ;) I alla fall så var det jättetrevligt ikväll, har ätit en massa gott, haft trevligt sällskap och fått fina presenter. Vad behövs mer? En födelsedag helt i min smak ivarjefall. Här kommer lite bilder, min outfit får ni se senare!
 
Förresten, ska jag visa bilder på mina presenter?

PUST!

Godmorgon snyggingar! Härligt med lördag? Jag har varit uppe sen tidigt imorse för att kunna åka iväg och hämta ut min tårta på vetekatten som jag beställde förra veckan.. Gissa vilken? Jag hade samma tårta för två år sedan vet jag, och den är lätt min favorit ;) MEN HERREGUD SÅ TUNG DEN VAR! Har burit en 200 tons-tårta och en mandelmassalängd genom hela Stockholm nu, är dödstrött. Hahah, men det hindrar inte mig. Nu ska jag ut och fixa ännu fler saker på stan innan gästerna kommer hit, PUSS
 

Catching Fire

Igår var jag och såg på Catching Fire med skolan på bio, den var sååå bra. Jag är ju lite av en hungerspelen nörd, inte läst böckerna, så en "låtsas" nörd, men ja. Jag älskar dom. Samtidigt som jag hatar de, på grund av den tydliga samhällskritiken, samhällskritiken som är så sann! Seriöst, att världen ser ut på liknande vis inom ett antal år är inte omöjligt. Det är verkligen hemskt. Det är när jag ser en sån film som jag bara "Shit, jag tänker förändra världen", men sen, en timme senare? Jo, då ligger jag här i sängen, och käkar mina macaroons som kostar mer pengar (styck) än vad vissa människor någonsin sett.
 
Förutom att det är en så sjukt bra kritik i filmen, och ett sånt fint "dolt" budskap, så är den ju hur spännande som helst! En action film helt i min smak. VERKLIGEN VÄRD ATT SE ALLTSÅ! ;) 
En bild på världens finaste Saga som jag dessutom fick äran att dela (världens absolut största) popcorn med. Snacka om att jag är lyckligt lottad!

Mina presenter

Ni har tjatat om detta inlägg ända sedan min första fjortonårsfest nu! Och nu, nästan en vecka senare.. Kommer de äntligen upp! Ledsen för det men livet som fjortonåring har fullspäckat med saker att göra ska ni veta, hehe ;) Nej men jag fick så mycket fint i alla fall, och är riktig nöjd! Här är vad jag fick i lördags och söndags, det kommer mer imorgon hihi! Att fylla fjortis är nice faktiskt
 
Den här koftan är en av mina bästa presenter iår tror jag. Som ni vet så älskar jag cashmere, och denna är 100 % cashmere. Den är helt sagolikt skön, alltså seriöst. Det är galet, jag älskar den! Den finns på benetton, i PKhuset brevid NK, dom har faktiskt rea nu på just cashmere om ni blir sugna  
 
(Även denna är köpt på benetton, och det är rea på den med just nu, så passa på!)

Välbehövligt, ellerhur?

Extremt välbehövligt med en fredag nu, eller vad säger jag? Just nu är jag väldigt opepp på skolan, jag vill bara ligga framför datorn och ta det lugnt typ hehe. Låter hemskt men det är vad jag behöver! Så det ska jag göra i helgen. Förutom imorgon då alla mina släktingar på pappas sida kommer hit och firar mig, om ni missat det så fyllde jag fjorton i söndags! ;) Men IDAG (har börjat säga åt mig själv att leva i nuet och inte dagen då jag börjar högskolan typ) så ska jag först spendera några timmar i skolan och jobba på bra. Sen ska jag hem, blogga, kolla TVD och äta mina macaroons. Bra fredag? OHJA!
 
Dagens facelook
 

Kan aldrig koppla av

När jag inte ens kan koppla av framför TVD samtidigt som jag mumsar på mina macaroons så blir jag nästan lite orolig för mig själv? Kan man vara överstressad som fjortonåring? :( Ska förbereda en massa kul inlägg som ni önskat nu och hoppas de hjälper bättre!
 
Just nu och en bild på hur jag sett ut idag hihi
 

Streeeess

Alltså jag har så sjukt mycket att göra! Och bloggen blir lidande för de, jag vet. Men ikväll så har jag bara några korta frågor att svara på i fysiken och sen så ska jag göra en massa tidsinställda. Några förslag på vad ni vill läsa om? :) Fundera på det och kika in ikväll/under dagen imorgon så kan du vara rätt säker på att de kommer ligga uppe. PUSS

Lektionstisdag

Idag är det tisdag vilket betyder att jag rider lektion! Eller ja, jag har precis ridit lektion. Vilken mardröms träning säger jag bara, usch så dåligt det gick, blääää! Ska stoppa i mins hörlurar nu, skruva upp kent på högsta, sätta mig på bussen och sura :( Vi hörs när jag är hemma! 

Pizzadejt med babe



Min födelsedag i bilder

Ledsen att jag inte bloggade så mycket igår. Men jag tror nog att ni förstår att jag ville fira den med familj och vänner och bara vara.. Ellerhur? Men jag tänkte återuppleva min födelsedag idag, på bloggen, åt er  Så yes - vi kör igång.
 
Dagen började klockan 9 på morgonen då mamma och min låtsaspappa kom upp med kakor, ljus osv medans de sjöng. Ni vet, som alltid? Jag fick mina packet och så gick jag ner och började göra mig iordning medans mamma fixade frukosten. När jag duschat och så vidare var min instagram full med grattis - Saga sa blandannat "men hon blir inte fjortis för första gången" alltså jag skrattade ihjäl mig hahah! Ett tag senare så knackar de på dörren och helt plötsligt står Abba och hennes mamma där. Mamma hade tydligen planerat det åt mig som en överraskning, och det blev en riktig överraskning också! En glad sådan ;) Så vi käkade frukost lääänge och sedan gick jag och Anna ner på stan och shoppade lite snabbt hehe! Gissa vart det bar av sen? Mot Ikea faktiskt! Nu måste ni bara täka "vad är de för jäkla födelsedag haha?" men jag ville faktiskt dit. Jag ska ju få en ny säng och jag vill ju välja själv, så de var perfekt! Efter Ikea åkte vi till konditori Lyran som ligger i en riktigt ball herrgårds byggnad precis vid vattnet. Riktigt mysigt så vi satt där och fikade ett tag! Sen så blev jag (äntligen) hemskjutsad till pappa. Jag hade paket öppning på en gång när jag kom hem och sedan överraskade pappa mig med ett restaurang besök. Så vi åkte dit, åt fisk och det var verkligen supergott! Har med andra ord haft världens bästa fjortonde födelsedag, tack till alla som varit med och förgyllt den! ♥

4 minuter kvar

.. Nu är de bara 4 minuter kvar av min födelsedag och jag insåg precis att jag bara lagt ut denna bild på instagram. Och eftersom jag längtat efter att få lägga ut den både här o på instagram sen i typ juli så lägger jag ut den nu, 4 minuter innan det är över! Men snart är de bara 3 så skyndar mig att publicera! ;)


 

Födelsedagsfrukost med sällis

Hittills har min födelsedagsmorgon varit perfekt - började med att dom kom o väckte mig med sång, paket osv. Sen går jag upp för att duscha medans mamma gör frukost. Och precis när jag är klar och har klätt på mig så knackar de på dörren. Och där står våra nya grannar. Och våra nya granna råkar vara Abba o hennes mamma. Blev så glad! Så mamma hade tydligen pratat ihop sig med dom och bjudit in dom på frukost. Jag blev sååå glad! 

Såhär ser bordet ut nu.. Efter bilder vill säga. Förebilder visar jag er i nästa inlägg! Grattis till mig förresten, PUSS <3


Bilder från året

Tänkte lägga ut lite bilder från varje månad under året som gått medans jag varit tretton. Ganska stor förändring måste jag väl säga hahah? Superplockade ögonbryn och ganska skabbig klädstil. Gillar mig själv i dagens läge bättre, eller vad säger ni? Saknar ni Zanni? Tycker ni jag förändrats? Vore kul om ni komenterade något ;)  Nu är det 1 minut kvar tills jag fyller år - god natt!
 
November 2012
December 2012
Januari 2013
Februari 2013
Mars 2013
April 2013
Maj 2013
Juni 2013
 
Juli 2013
Augusti 2013
September 2013
Oktober 2013
NU, November 2013

Lyckad kväll

Jag har en sådan stor och underbar familj! Blir så glad av att de dom alla här hos mig  När alla stod upp och sjöng för mig idag i värsta kanon samtidigt som en fet tårta med 14 ljus på kommer inglidandes så tar ju hjärtat ett glädjeskutt! Har även fått sjukt mycket fina presenter! Men dom får ni se efter detta inlägg. För nu kommer det lite bilder, inte riktigt lika grymt som jag lovat kanske, menmen, det får duga!

Dagens (13åriga) jag

Så här ser jag ut idag på kalasandet, enkelt, snyggt och bekvämt! ;) Känns som en bra outfit att avsluta mitt år som 13 i, eller vad säger ni?

Fixxxx

Godagens! Idag är det lördag den 16 november, dagen innan min födelsedag alltså. Vilket idag betyder att nästan hela min släkt (på mammas sida) kommer hit och firar mig. Det är inget "speciellt" men det är alltid jätte trevligt, brukar vara väldigt mycket folk - mycket presenter hihi  Fast presenterna är faktiskt inte det som känns viktigast längre.. Eller okej, där ljög jag. Men presenterna har fått en delad första plats med alla människor som kommer hit, det är verkligen en ära att så många tar sig hit bara för att fira mig. Har ni tänkt på det?
 
Jag har i alla fall haft fullt upp med mig själv. Gjorde precis en paus och hjälpte mamma ett tag nere i köket. Men nu ska jag klä på mig och sen gå ner och fixa med lite små detaljer. Kameran kommer vara med mig ikväll så förvänta er en massa bilder senare. PUSS

2 dagar kvar till fjortis

Idag är ett fredag, och två dagar kvar tills jag fyller fjortis? Känns sjukt, att lilla jag blivit så "stor" haha  Det känns faktiskt som om det var igår jag fyllde 13, detta år har gått så stöööööört snabbt! Det har hänt enormt mycket alltså. Ska köra en sån "års-resume" på söndag, då jag fyller år alltså. IAF! Idag efter skolan så åkte jag hem till mamma, imorgon så är det ett stort släktkalas för mig och på söndag fyller jag år och då är det mammas tur att "ha mig". Skilda föräldrar ni vet..
 
När jag kom hem så stod detta feta paket på mitt rum. Jag ropade till mamma "Glömt att ta ut födelsedagspresenterna från mitt rum?" och hon svarade "Nej, det är en inflyttningspresent" Jag vart överlycklig och slet upp pappret, gissa vad jag hittade där under? Jo den finaste och mest rosa pall jag någonsin sett  Bilden får tala:

Dear wednesday

Godmorgon onsdag! Jag har, som vanligt, lite bråttom iväg. Så detta får bli ett snabbt inlägg. Yes - idag börjar jag halv 9 och slutar halv 5. Usch! Men onsdagar är ändå rätt chillpill, eftersom att vi typ bara har slappa lektioner bortsett från matte ;) Efter skolan antar jag att det bär hem och plugga för mig. Inget fika och shopping som igår!
 
Ha en bra dag, PUSS!
 
 

Five five nails Globen

Har precis varit på salongen och fixat till mina kapslade naglar haha. Äntligen säger jag bara! Ska visa er resultatet sen. För nu har jag lite andra grejor att fixa, puss sålänge!



Plans of the day

Nu ska jag gå ner mot tunnelbanan och så ska jag möta upp min kusin Moa som jag var på kryssning med ni vet? Vi ska åka hem till min farmor och hälsa på, får se vad vi hittar på när vi är där! För jag måste skynda mig nu, tåget går om minuter hehe! Bjuder på några snabba bilder på mig idag, PUSS ♥

Snygga kjolar

Som jag nu redan sagt så älskar jag kjolar, man kan ha kjol för alla tillfällen, i skolan, på fest och till och med när man sportar.. Tenniskjol alltså ;) Men i det här inlägget hade jag tänkt tipsa om kjolar att ha i skolan och sådana man kan ha när man ska vara lite finare.
 
Enligt mig så kan man ha alla dessa kjolar nedan till både fest och vardag. Ska man ha någon i skolan så kan man bara matcha det med något enkelt, enfärgat basplagg och vanliga strumpbyxor. Ska man klä upp sig lite så kan man dra på sig någon fin blus och antingen vanliga strumpbyxor eller några lite mer speciella, t.ex spetsstrumpbyxor.
 
HÄR / HÄR / HÄR
HÄR / HÄR / HÄR

Dagens outfit

Jag har börja älska kjolar! Hade kjol igår, och en annan idag. Kjolen jag har haft på mig idag på konfaträffen och så har jag fått av min fina vän Saga, hur snygg är den inte? Hon har köpt den på Monki vet jag, tror dock det var ett tag sen, ifall ni blir sugna på en likadan menar jag :( Blusen jag har på mig kommer från Lindex lustigt nog, de brukar inte ha speciellt snygga kläder.. Jag tycker faktiskt det passade rätt bra, vad säger ni, mina modeexperter till bloggläsare?

@kungstornet

Idag har jag varit på min första förträff inför mitt konfaläger i sommar. Ska på konfirmation-segling kombinerat. Pratade inte med så många idag eftersom att ledarna bara berättade lite kort information, men alla såg jättetrevliga ut så det är kul! Nu är jag och pappa ut och shoppar lite, min brors flickvän fyller och så vi har köpt presenter till henne och en ny slips med elefanter på till pappa. Rosa elefanter hahah, den är skitcool faktiskt! Jag har fått strumpbyxor och macarons hihi :) Fika hinner vi också med! Höra när jag är hemma så ska jag visa er dagens outfit! PUSS

Usch

Jag är på gymmet tillsammans med mina träningsgudar till kompisar, Isa och Carro alltså. Skämmer ut mig själv lite sådär jätte mycket, inte för att nån bryr sig/tittar på mig, men ändå. Kvällen senare ska spenderas hemma i sängen.. Vad gör ni denna fredag? 


-

Idag sa en lärare i skolan till mig att hen (haha) tyckte det var så kul, för att jag varit så glad på sistonde. Visst, det är klart, jag trivs mer med det sociala och så i skolan nu, bättre än någonsin faktiskt. Jag skrattar osv. Men när hon sa det kände jag ändå att jag bara ville bryta ihop. För jag känner mig inte speciellt glad. Visst, jag har roliga stunder då jag har kul och liksom är glad i mitt yttersta "skal". Men jag är inte lycklig. Det låter så larvigt, att jag, som faktiskt har ett bra liv, inte är lycklig. Men det känns bara som att allting blåser motvind för mig. Tårarna finns där och jag behöver bara släppa någon liten känslan lös i mig och dom kommer. Jag har ingen direkt anledning till att vara ledsen. Men jag känner mig verkligen inte glad. Jag saknar att vara lycklig, den känslan. Jag minns den knappt. Skolan tar över allt, jag har börjat falla tillbaka i mina gamla spår när det gäller hur jag betedde mig hemma förut. Mina vänner är det absolut inget fel på, men jag känner mig väldigt ensam ändå. Som sagt, jag saknar bara just det där med att vara lycklig.

Men att vara lycklig då? Vad innebär det? För mig är det när man känner sig bra. Eller kanske nästan att man känner sig oslagbar, man känner att andras (negativa) åsikter om en själv inte spelar någon roll. Eftersom att man själv är trevlig mot andra. För om man inte är bra mot andra, så försvinner, enligt mig, ens egen lycka. När man är trevlig mot andra, kan ignorera negativ och osann kritik från andra, och livet bara rullar på som det faktiskt ska när man är tretton så är man oslagbar enligt mig. Och då är jag lycklig. 

Två bilder på mig. En tagen för några veckor sedan, och en för ett bra tag sen. Även om jag ser äldre ut och allt sånt idag, så tycker jag att jag var mycket finare för nåt år sedan. För då var jag liksom lycklig. 

Taggish tisdag

Den här morgonen har jag varit på riktigt gott humör kan jag ju tala om för er, vaknade upp, visste exakt vad jag skulle ha på mig (en stor lättnad haha), satte på Bruno Mars som jag förövrigt börjat tycka är bra, eller i alla fall lite mysig att lyssna på sånna mornar som denna. Nu är jag klar fixad och sitter här och rullar tummarna lite smått..
 
Tänkte bjussa er på lite tråkiga bilder på mig själv idag, kul hah. Men nu ska jag bättra mig och blogga om något annat än mig själv, lovar!  Nu ger jag mig av mot skolan i regnet, men med ett leende, inombords i varje fall haha. Bruno får fortsätta spelas i lurarna, sen fixar jag skoldagen och sen är det träning och jag är taggad! OH VILKEN LJUVLIG TISDAG!

Dagens jag

Här är dagens jag: Jeansen är de svarta jeans som 98 % av alla tjejer i Sverige har, så jag tror ni vet vilka, och var man kan köpa de haha. Blusen däremot kommer ifrån Shirt Factory, inte lika "it" kanske, men sjukt fina plagg! Ni hittar butiken på NK, i Sturegallerian, Täby Cemtrum och tror faktiskt de finns i Gallerian på hamngatan också.

Hade min nya klocka + en mörkblå longchamp, matchy eller vad? ;)

Godermorgon

Första måndagen efter en veckas härligt hästlov, känns lite tungt faktiskt.. Men jag tycker vi skiter i de, sätter på oss vårat bästa leende och gör det bästa av denna dag! PUSS

Såhär ska en äkta..

Nadine-söndag se ut! Dagen börjar med att man degar i sängen ett par timmar, dricker en smoothie till frukost, fixar sig, åker ner på stan med en vän. Väl på stan shoppar man, fikar och snackar en massa tjejsnack ifall kompisen råkar vara ens bästavän. Sen gör man lite läxor om man behöver och sedan bildar jag min egen skönhetsverkstad. Det här var vad min skönhetsverkstad hade att erbjuda idag :

GUESS WHO?

aloha fellas!
tänker inte säga vem det är som skriver utan det får ni lista ut själva, lär nog inte bli så svårt men vi kan säga som så att den som gissar rätt får en länk. Har gjort en deal med Nadine, om jag gör ett gästinlägg så ska ni få bra update hela veckan. Som vi är vana med, visst? Nadine har fått ett x-antal utskällningar på senaste tid angående bloggningen. Och jag som bloggar själv vet hur lätt det är att få bloggtorka och sitta och tänka hur länge som helst och försöka komma på nånting vettigt att skriva om, så för att underlätta lite för nadine så tycker jag att ni bombar med önskningar om vad just DU vill se mer utav! 

bild ifrån nadines instagram idag. 

Fika med babe

Har shoppat lite med Anna idag, och nu sitter vi och fikar på ett mysigt fik här i stan :) Saknat min babe så mycket! 

2a November

Haha, eftersom jag inte bloggade igår och kunde skriva "1a November" som resten av världens bloggare så fick det bli "2a November" idag istället. Vad finns det att säga om denna dag då, 2a november? Jo, dagen har varit bra. Vaknade klockan ett idag eftersom jag satt o skypade till klockan 3 igår natt. Jag gick ner till köket och blev fly förbannad när de hade ätit frukost utan mig, och dessutom höll på att göra lunch :( Så jag sket i frullen och gick o duscha i min förargelse. Sen fixade jag lite i rummet och sen kom min bror och hans flickvän på besök. Vi gick och handlade och lagade sedan middag tillsammans. Efter maten så fixade jag min efterrätt speciaaalé! ;) 
 
Meeeen nu kanske ni undrar varför jag ínte bloggat? Jo jag har spenderat de senaste dagarna hemma hos mig gammelmoster, hennes dotter och hennes familj. Har haft det så mysigt, pratat om allt och inget, så skönt med folk som förstår en, och hur det är att vara tonåring i "dagens samhälle". Shopping har jag också hunnit med hihi  Så jag har verkligen inte känt behov av att blogga. Sorrysorry! Vad har ni gjort?

RSS 2.0