Release your ego

Dessa bilder lyckades vi klicka idag, helt okej resultat för att vara totalt ofixad & full av finnar.. Undra varför det är så kul att fota egentligen? Speciellt sig själv. Eller alltså att låta någon annan fota mig, själv har jag värsta turen och har två stycken mästerfotografer på min bästavänlista! ;)  Dock har jag ingen sådan lista men aja, här är bilderna:

Dagens :)

Såhär har jag och går jag klädd uppe i norrland. Snyggingen number 1, ellerhur? Näe, men de duger & man håller sig varm. Vad tycks? Jackan är lånad från Birgitta, byxorna Kamalas och halsduken en äkta ginatricot vara:) 
 
 

Photoshoot

Nu drar vi ut på en liten photoshoot i det fina vädret ;) Vad gör ni?


#Bestfriend tag

Igår när jag bad om bloggtips från er så var det två som tyckte jag skulle göra en friendtag med Kamala! Så tänkte att vi kör på det nu :D Ni som följde mig under min långa "Zanni Of Sweden" tid vet ju rätt mycket om mig.. Men långt ifrån allt ska ni veta. Och eftersom Kamala är min bästavän och varit det i flera år så vet ju hon nästan allt om mig. Såååå - detta är ER chans att få ställa VILKA frågor ni vill om MIG och få svar på de alla. Kör på! Skriv även om ni vill ha svaren i en videoblogg eller text!
 
 

Såhär bor vi

Tänkte nu visa hur glamoruöst vi bor här i norrland hehe.. Nej inte direkt men det är galet mysigt och det är huvudsaken :D Som jag sagt så är det hos Kamals mormor i Vindeln vi är, hon bor på en liten "gård" med flera hus men det är bara vi som bor här. I det stora huset så är det liksom som två delar och vi bor då i den minsta, finns ett sovrum, dusch och en toa typ. Såhär ser vårt sovrum ut:
 
Vår lilla fixing-hörna, trots att vi inte fixar oss ett piss här hah
Vedspisen där vi alltid tänder ljus på kvällarna
Soffhörna typ
Sist men inte minst, garderoben ;)
 

Hårdträning osv

Like I said in my förra inlägg så drog vi på tantgympa med Kamalas mormor efter grillandet i solen  Var en lång promenix dit, och oväntat nog ett hårtgympa-pass. Lite skämms jag över att det finns 70-åriga damer som är 100 gånger mer vältränade en jag själv.. Efter passet så gick vi in lite längre i byn och köpte oss lite godis. Påväg hem gick vi vilse, men det var en så gaaaalet vacker himmel så det var helt okej för mig. Ni vet skivomslaget till "Let her go", exakt så var det. När vi äntligen kom hem så hade de andra som åkt bil hem bakat chokladbollar. Så det mumsade vi på under några omgångar bluff, jag vann nästan alla ;) Nu då.. Jovars, vi får se vart den kalla norrlands-natten tar oss?!
 
1 & 2. Päzko & jag innan tantgympa // 3. Jag är cool // 4. Pälzko och jag redo för att shoppa godis // 5. Den vackra himmelen (HAHA) // 6. Jag glad över mitt nya godis //

Grillpartaj

JUST NU: Vi sitter ute i solen allesamans, grillar & lapar sol. Det kommer ju seriöst se ut som om jag kommit hem från en solsemester istället för en trip till norrland  Alldeles strax ska vi packa ner träningskläderna och hänga med Kamalas mormor till tantgympan. Härligt med träning ju! Hahah..
 

Åsikter om storbloggarna

Har sagt att jag ska skriva detta inlägg ett tag nu, så tycker att de är dags nu - mina åsikter om våra storbloggarna:
 
Börjar såklart med våra kära Kissiemissie, jag kan inte säga att hon är min favorit men jag hatar henne inte. Hon har faktiskt slutat upp med att hänga ut folk, komentera på bilder osv. Som vissa bloggare fortfarande gör idag haha.. Visst så ljuger hon lite mycket ibland och försöker få sitt liv att låta bättre än vad jag antar att de är, men så gör nog alla ibland?! Jag med. Tycker också hon är jävligt stark som orkar ha kvar sin blogg trots allt näthat, dessutom verkar hon rätt skön!  
Dessie - tycker hon är för mycket faktiskt. Håller fortfarande på och hänger ut folk, tex när hon komentera kissies bild med "fan vad ful hon e seriöst"? Vilken vuxen människa, som dessutom är högt uppsatt i bloggvärlden gör så år 2013? Sen allt skirk efter uppmärksamhet, nakna bilder, ljug osv - de blir ba "too much". Dock är ju människan sjukt j*vla apsnygg och de är ju obeskrivligt irriterande!
Kenza, hon är nog min förebild i allt som har med kläder och utseende att göra. Hennes texter är kanske inte de bästa men bilderna är ju bara 2 die 4 så därför läser jag. Hon har verkligen kämpat för att komma dit hon är och gjort det på ett bra satt. Sveriges stolthet är ju typ hon haha  Minns ni när jag fick den där idol bilden där de stod "next kenza", snacka om att jag blev glad över att höra det? OCH FÖRRESTEN! Nu när vi snackar Kenza så måste jag fråga - heter hon kEnza eller kInza? Jag säger KEnza, men vad är rätt egentligen?
Isabelle Strömberg - I början när jag startade zanniofsweden så var hon min absoluta favorit, hon hade typ den bästa uppdateringen, asfina bilder och hennes outfits var/är jag helt galen i. Men nu bloggar hon typ 2 gånger om dagen, publicerar samma bilder och om nu alla dessa knarkrykten om henne är sanna så hamnar hon allra längst ner på min lista.. Vad tycker ni? När hon såg ut på som på bilden nedan var hennes blogg som bäst.
  Gissa vem min favorit bloggare är då? Jo, just nu är det faktiskt Nellie Berntsson som är favoriten - självklart är de för att hon hon bloggar så mycket om hästar. Men jag tycker faktiskt hon verkar vara en fin person utöver det, för ett tag sen hatade jag henne och tyckte bara hon var en pinsam 00a. Men jag var nog bara avundsjuk. Förresten har ni läst inlägget om mobbning som hon skrivit? Det måste ni göra, GRYMT skrivet. GO NELLIE!
 

-


Bloggtips babes?

Idag är en sån där dag då jag tappat all blogginsperation, hade massor av ideér igår men allt är liksom putsväck :( Såååå då får ni hjälpa mig istället! Vad vill ni läsa om idag? Jag lovar att jag ska fixa allt, för jag har en jäkla blogglust men inga ideér. Ni måste hjälpa mig, isåfall kan jag kanske lova ut en grym liten tävling när jag kommer härifrån, värsta muthärvan ;)
Passar på och säger godmorgon nu också, sovit gott & drömt om mig eller? ;)

Videoblogg

 Första videobloggen på nya bloggen nudå. Lite flummig o okoncentrerad, men har ingen aning om vad jag ska skriva så pratar litt istället  Så får ni nya läsare se min fina videobloggssida också, hahah..

 

 


Badhus besök

Vi tog ut oss på ett litet besök på badhuset hela "familjen" idag. Jag, Kamala, Kamalas mormor, Åke, Mimmi & Elias. De var verkligen supermysigt, dock väldigt litet, men det passar liksom in i den här lilla byn  Vi lekte en massa "badlekar" som Kamalas mormor uttryckte sig på facebook. Imorgon så lovarlovarlovar jag bra uppdatering! Alright? ;)
 
Hur mår ni förresten? Svara på frågan och njut av dessa bilder från dagen. PUSS

Morsnings korsning

Livet här är bäst, nu ska vi ut på en sparktur på andra sidan älven. Bloggen få lida tills vi kommer hem för o vila middag. Ni förstår nog ;)


Livsnjutar'N

Den här första dagen på lovet har varit en riktigt tröttis-dag för mig, men samtidigt en riktigt bra dag! Har hunnit med en promenad nere vid älven, pulkaåkning, luchplättar ute i solen och nu kom vi nyss in från lite "månskens-pulkaåkning" hihi :D  Det är riktigt maj väder här uppe om man bortser från all snö för står man i solen blir man alldels genomsvettig. Där hemma kommer dom ju undra om jag kommit hem från en norrlands eller charter-resa?;) Galet härligt är det iallafall.
 
Hoppas min sömn inatt blir likadan för jag orkar inte vara trött imorgon. Önska mig godnatt, PUSS

Favorit outfits?

Jag vet att jag la upp de här i fredags på gamla bloggen, men jag har fått lite nya läsare sen dess och dessutom var det ingen som svarade förra gånge. Så frågar igen, vilken av dessa 8 outfits är er favorit? Alla som svarar får en egen länk i ett inlägg sen.. Promise! Mina favorier är iaf 1, 2 & 8 I think :D 

Live från Norrland

Gissa var jag är just nu? Sitter på sängen här hos Kamalas  i Norrland, vi har precis duschat och packat upp våra grejer. Tåget kom fram hit vid halv 8 imorse, tågresan var bra fram tills vi skulle sova typ. Sängarna var stenhårda, de ända täcket man hade var en jävla filt och ja.. Usch! Grymt skönt att vara här nu iaf :D Och för er som undrar så kan jag ju berätta lite mer exakt var och varför vi är här - Jo, Kamalas mormor bor ju här uppe, så vi bor här hos henne i en del av huset (de är liksom uppdelat i två "lägenheter"). Vi är här bara för att få vara med varandra eftersom vi inte träffas så mycket längre, ta massa mysiga promenader, åka skidor, pulka, spark, visst låter de mysigt? Det är det hittills iallafall, har faktiskt aldrig varit så här högt upp i sverige ;) Har jag möjligtvis nån söt läsare här uppe?
 
 

Nu är vi fan påväg!

Förlåt för att uppdateringen sugit idag men jag har haft så galet mycket att stå i. Mycket o göra innan en norrlandsresa you know? Haha. Vi har varit hos Kamalas farmor o myst hela kvällen, köpt grejor till resan och nu är vi äntligen på väg! Eller ah på stationen men ändå. Vi hörs senare ikväll och imorgon blir det superupdate - LIVE från Norrland o grejer! ;) PUSS


Stjärnan♥

Idag så gick det riktigt, riktigt bra på lektionen. Det var dressyr och tränade på samlad trav och lite fattningar. Stjärnan Pandora var exemplarisk som de andra gånger jag ridit henne ;) Dock  lite seg konstigt nog, men när vi kom igång med galoppen så kom motorn fram haha. Mamma skulle ta bilder men de gick inge vidare som vanligt när mammor ska ta kort, haha.. Så ni får nöja er med den här, skruttan.. Visst är hon fin? 

@Bilen

Mobilbloggar nu eftersom jag fick så bråttom hemifrån. Sitter i bilen på väg till träning, sen ska jag träffa Kamala på stan. Sen ikväll drar vi! Opppppaa :D


Nagel nyheter + tips

Mina naglar behövde verkligen bli lite tillfixade, var ju ett tag sen jag var på salong nu så kanske ska boka en tid snart igen, bara för att få dom lite jämna oså :D Men nu får det duga med lite rosa glitter, älskar det lacket!
 
Nu när vi ändå snackar naglar så tänkte jag ge er 2 grymma nageltips som jag själv använder mig av - det första är en 6-stegs poleringsfil! Den har 6 olika sidor, en för att fila ner, en för att stärka, en för glas osv. Finns på kicks för typ 40 spänn. Det andra är världens bästa nagelolja som jag blev tipsad om sist jag var på salong, den är speciellt bra för folk med hårda naglar som lätt går av, som jag har! Finns på de flesta salonger strax under 200 ;)

La naturé

Ni har ju tjatat i över ett år på att jag ska visa bilder på mig i naturligt hår! Igårkväll så duschade jag innan jag skulle sova, orkade inte torka håret så somnade med blött hår - gissa vem som har sitt naturliga hår idag? På första bilden här nedan så har jag inte gjort något speciellt med håret förutom att ha borstat igenom det. På andra är håret fixat som alla andra dagar. Vad föredrar ni? ;)
 

Somnar med ett leénde

Den här dagen har varit en dag i toppklass om man frågar mig - grym kurs i stallet, massa fix med bloggen, packat klart inför imorgon, duschat 2 gånger och känner mig riktigt fräsch.. Men nu till det bästa, har haft 140 unika bara idag, första dagen? :D På min förra var det ju fler.. Men ändå, sånt här får mig verkligen på grymt bra blogghumör, bara o fortsätta i samma spår!
 
Nejmen, har träning tidigt imorgon och sen reser vi ju på kvällen så behöver sova nu. Somnar med ett fett leende på läpparna tack vare ER ;)

Packar till imorgon

Håller just nu på att packa inför imorgon, minns ni vad jag ska göra då? :D Hihi tar alla detaljer i ett inlägg imorgon! För nu måste jag skynda mig så jag hinner se lite mellobellofestival. Vad gör ni?..
 
 

Lyx vs Budget

Jag är ju en sån där som gillar lite lyxigare prylar ni vet? Men samtidigt så älskar jag att spara pengar ;) Så tänkte börja med att göra "lyx vs budget" lite då och då, låter det bra? För vem älskar inte att shoppa för billiga pengar? Börjar med det stela armbandet som syns på var och varannan fashionsta, vad väljer ni..
 
YSL, 3995 :- vs H&M, 80 :-
Den klassiska Mulberryväskan är också någonting som varit riktigt inne och kommer nog fortsätta med det några år framåt - dock är de förbannat dyra.. Men även här finns det ett budget alternativ :D
 
Mulberry, 7720:- vs Modekungen.se, 1299 :-
 
 
 
 

Nästa: Stallet

Ska somsagt gå någonslags kurs :D Såhär ser dagens outfit ut:
Byxor: Crw
Tröja: Mamuts
Jacka: Åhlens
Skärp: Dressman (HAHA)
Mössa: Papputs

Det lönar sig ibland..

..att vara en trogen bloggläsare och komentera mycket! Kika genast in på denna söta tjejs blogg,  hon har flöjt mig så länge jag kan minnas, komenterar mycket och är en "aktiv läsare". Tummen upp till sånna, och som ni ser så lönar det sig! FET LÄNK TILL DIG HÄÄÄÄR TJEJEN :D
 
 
 

Vi klarar oss till våren

Vet att låten är gammal men tycker den är riktigt skön så lägger in den ändå :D Passande just nu också, för fystan vad jag längtar efter våren! Dock vet jag inte om jag klarar mig tills dess? De säger att den ska ta fart nu runt den 26 februari..

Godmorgon sunshines

Det känns riktigt bra det här med nya bloggen - blir liksom på dubbelt så bra humör när jag ser min snygga design och det bästa är att jag slipper det där j*vla "Zanni". Det kommer ju ifrån mina fjortistider och har velat få bort de ur mitt liv läääänge ;) Jag vaknade tidigt imorse och låg bara kvar och drog mig ett tag, nu är jag uppe och har gjort en av mina favorit smoothies, kan ge er receptet senare? Snart så bär det ut till stallet för lite morgonmys, och senare idag ska jag iväg till ridskolestallet och gå en typ kurs där. Såååå godmorgon mina solstrålar!
 
 
 
 

Godnatt

Imorgon så lovar jag att bloggen ska komma igång ordenligt! Lite svårt att köra värsta superupdaten när man knappt kan hålla ögonen öppna. Är i varje fall hemma från Michelle nu, har flätat håret och fått problem med blogg.se redan haha. Men det ska nog lösa sig! Nu behöver jag min skönhetssömn - godnatt bästa ni ♥
 
Haha söt

Näst första inlägget

Då kör vi näst första inlägget på denna blogg! Michelle fick äran att skriva det första bara för att hon varit så grym och fixat med min design  Men iaf, det här är vad jag snackat om hela veckan - ny blogg! Tror detta kommer bli riktigt bra och jag vill satsa dubbelt nu. Vad tycker ni, om designen namnet o allt?!
 
De flesta av er har nog följt med från min gamla blogg (zanni.bloggplatsen.se) men för er som är nya så kan jag ju köra en liten snabb presentation. Jag kallas somsagt för Nadine här på bloggen och jag fyllde 13 i november. Innan bloggade jag på bloggplatsen och hade ca 150 unika besökare per dag, men nu hoppas jag ju på dubbelt ;) Här skriver jag tillmestadels om vad som händer i mitt ganska så ointressanta liv - jag går i skolan, träffar vänner och så har jag två andra riktigt stora intressen - hästar/ridning, shopping och så bloggen förstås. Jag bor inne i stockholm med min pappa och med min mamma så bor jag ute på en lantgård, på landet haha! Finns hästar och lite annat där så som sagt, det ingår en del hästar i mitt liv. Det var allt jag hade och säga för denna gång. Känns som ett bra första inlägg, eller?
 
Här är lite olika bilder på mig och vad som kan tänkas dyka upp i min blogg!

Nu taggar vi

NÄ NU JÄVLAR KÖR VIIIIII NY BLOGG O ALLT!!!!!!! WOOOOPPPPPPPAAA

RSS 2.0