Litt familje mys

 Idag efter pool-hänget med Jullan & grabbarna så blev det dags för något lite mindre kul - sommarstädning. Huset måste ju vara fräscht när vi lämnar det för alla kommande resor vi har planerade, ellerhur? Men efter ca 3 timmars intensiv städning så fixade vi iordning en liten (host, *stor) plock middag och invigde de nystädade soff & fåtölj möblerna på ena sidan av huset. Det med glasbord ni vet? Hehe iaf, så nu har vi suttit där ute och kampats med myggen samtidigt som vi ändå haft den ganska bra och njutit av denna fina sommarkväll  Fast kände att det var nog med njutande nu och gick in för att blogga. Det tummar vi uppåt tycker jag, PUSS
 
 
 
 
 
 

Årets första dopp här hemma

Tjoba babys, nu var det ett tag sen haha. Skolan har varit det one & only för mig under denna vecka, men nu börjar allting bli klart så jag kommer igång på bloggen igen. Dessutom är det ju fredag, så lite paus i pluggandet måste man ju ta, bara för att det är fredag liksom ;) 
 
IAF!!! Hoppas ni mår bra. Med mig är det nämligen toppen! Var precis ute med lite grannkompisar jag inte träffat på länge, vi tog årets första dopp i poolen här hemma och sjutton gubbar vad skönt det var! Helt perfekt tempratur i vattnet, underbart verkligen  Efter det hämtade vi lite glass och klättrade upp på taket och satte oss och njöt av solen. Precis som på den gamla goda tiden, haha!  Nu är sommaren 2013 invigd, dagen innan 1 Juni liksom. Amaaaaazing!

Guess who's da bov?

Gossip girl. Det har "förlamat" igen, för tredje gången. Jag kan inte sluta. Några tips på mediciner som kan bota detta?


Sneak peak + lite om skolan dessa sista veckorna

Tänkte ger en liten sneak pik på min avslutningsklänning och babbla lite om sommarn. Jo, idag är det bara 2 veckor kvar för mig tills jag får sommarlov. Fattar ni, 2 jävla ynka små pytteveckor? Jag kan inte förstå det! Ett helt långt läsår har jag gått i skolan, jag har klarat mig igenom hela 7:an och känner mig inte ens sliten. Skulle inte förvåna mig om dom ba "sorry men ni måste gå i skolan hela sommaren också". Det har gått sååå fort  Jag ska göra mitt absolut bästa i skolan nu framtill sommaren. Så jag kan ta sommarlov utan något som helst dåligt samvete. Tips till er också!
 
Men här kommer en liten "förhandsvisning" på den snygga klänningen jag ska ha på mig på avslutningen. Längtar helt sjukt, nästan mest över att få ha på mig denna  
 

Dagens look

// Jeans - Bik Bok // Topp - Vero Moda //  Och leendet undrar ni säkert också över, jo minsann, det är speciellt inövat bara för er och bilderna här på bloggen för att ni ska tro jag lever ett perfekt liv *BLINKBLINK*
 

Rundtur i mitt hus

Har länge tänkt att jag ska spela in en video där jag visar runt er lite i hela huset,och nu har jag fixat det  Hope you like it!
 

Måndagsfunderingar

Godmorgon fina ni, jag satt nyss framför spegeln och sminkade mig, vet ni vad som slog mig? Jo vad fasiken är grejen med smink egentligen? Det är jobbigt att sätta på, jobbigt att ha på sig, jobbigt att ta bort. Och oftast smetar det ut sig så att man egentligen bara ser fulare ut än innan efter några timmar, eftersom att anledningen till att man sminkar sig är för att se BÄTTRE ut så är det rätt meningslöst. Jag går osminkad så ofta som det känns bra, typ när jag är utvilad och ren hy. Just nu önskar jag att jag aldrig börjat med smink, då skulle jag ha så mycket bättre hy och jag skulle inte känna något behov av smink eftersom jag inte var van vid det. Men det tänkte man ju inte på när man gick i 4/5:an och ens största dröm var att vara fjortis. Haha ;) 
 
IAF, godmorgon igen sötisar! Jag är färdig fixad och väntar bara på att mor min ska komma med lite frukost innan jag drar till skolan. Have a great day och hoppas även ni förstår hur mycket vackre man är, och hur mycket bättre det är utan smink. PUSS ♥
 

MålarN

Hallojsan babys, jag har varit hemma hela dagen men dock fullt upptagen av att jobba. Har trallat runt i snickarbyxor och hjälpt till att skrapa bort färgen på grannhuset eftersom de ska sätta igång något målningsprojekt snart. Nu ska jag ladda upp en video, tror ni kommer gilla den! Så håll ut  
 

Grillkväll

Jag och brudarna bestämde oss lite spontant för att dra ner till stranden och grilla. Så vi packade en väska med grill, marshmellos, korv och bad kläder och så satt vi där nere i flera timmar och bara mös. Dock var det helt sinnesjukt kallt i vattnet menmen. Uppfriskande var det i varje fall! ;)


Före & efter

Såhär blev håret. Nu i efterhand känns det lite onödigt men det topparna behövde iaf fräschas till så ja. Dock är jag lite sur för jag sa tydligt "Jag vill behålla min V-form" men nejnej, man måste ju alltid bli lite småsur på något efter man varit hos frissan. Eller, haha?  Anna och Maja var även med som personliga smakråd, och dom tycker det vart asfint. Vad tycker ni?
 

 
 
 
 
 
 
 

@bryggan

Sitter och käkar donken med mina favorit tjejer på bryggan, planerar kvällen och lite allmänt tjejsnack liksom. You know what i mean ;) Var hos frissan förut idag vid tre och fixade mitt äckliga hår. Så nu känns det superbra & fräscht! Ni ser lite här på bilden men jag visar bättre resultats bilder senare idag. Hoppas ni mår bra, PUSS


@Clarion

Tar litt drinkar med familj och vänner uppe på clarions balla takterass. Föreställningen var grym! Vi hörs när jag kommer hem! 


Lite citat's pepp en fredag som denna

"I won't give up, no i wont break down. Sooner than it seems life turns around, and i will be strong even if it all goes wrong. When i'm standing in the dark i still belive, someone's watching over me..."

 


Köpa/inte köpa?

Den är från monroe! Upptäckte nyss hur billiga de var :) eller billiga och billiga, billigare än jag trodde! Men vad tycker ni?


Fredagens outfit

Såhär ser jag ut idag, var ju ett tag sen jag la upp outfitbilder, eller det var väl ett tag sen jag bloggade överhuvudtaget haha men tänkte iaf att det var dags nu ;) Jag har på mig blåa jeans, min favorit peplum topp från bikbok, jacka från Magnus, armband från Thomas Sabo och en hemstickad scarf. Vad tycker nii? 
 
 

Jag lever för helgen

Haha just nu stämmer faktiskt rubriken in rätt väl. Läsåret har helt plötsligt börjar gå förjäkla segt och även fast sommarlovet är här om 18 dagar så känns de som 1 helt år till. Typ. Men nu är det helg vilket betyder att när vi kommer till skolan på måndag så är vi 2 dagar närmare sommarn. Hehe, men jag kan ju dra dagens planer nu när jag ändå är igång och snackar om fredag. Jo, ikväll så tar min låtsassyster examen. Hon tar den på balettakademin och ikväll har dom sin examens-uppvisning eller vad man ska säga. Hon är helt sjukt duktig så det ska bli superoligt. Men först skola och lite sånt imellan. Vad är era planer? Fest, mys? Tell me


Bara så ni vet!

Efter 07:00 imorgon så pumpar jag igång bloggen igen och förhoppningsvis pågrund av en massa underbara tips från er älsklingar ;) 
 
 

Jag tror jag är tillbaka..

..men kan som vanligt inget lova. Varför är det såhär? Jag vill blogga men det är liksom stop. Seriöst, ni MÅSTE hjälpa mig nu ifall jag ska hålla mig kvar. GE MIG TIPS, KOMENTARER, VAD SOM HELST.. BARA JAG VET ATT NI FINNS DÄR!  Imorgon är det fredag, ska ta det lungt i helgen så bloggen kommer nog kunna hållas uppdaterad. Igår så var vi förresten på någon jäkla naturskola ute i norrtälje med skolan, som en gammal fältbiolog kunde jag redan allt vi skulle lära oss så det var rätt trist. Men efter det åkte jag hem till storeborsan min, spelade först cod, lagade mat och sen spelade jag en massa Wii. Fysatan vad kul det är alltså, ska inhandlas!  Så nu vet ni som var intresserade vad jag haft för mig. Nu ska jag sova. Godnatt!
 
Igår när jag lekte lite faaaashion. Vad tycks om mig supersnygga & heta jacka?
Idag

Hemma, nu blir de bad!

Kom precis in ifrån detta förträffligt vackra väder (host). Har chillidiat hos Nathalie hela kvällen. Hon åker iväg och paddlar på söndag.. Vem ska jag kolla på film de kommande veckorna nu då? :( Fett ensam jag kommer vara här ute på landet. Men aja, får trösta mig me att sommaren snart är här och att jag bas täppt upp ett bad som jag tänkt hoppa ner i. Va gör ni? PUSS


Krossar brorsan på Wii


Frullebulle

Dessa två dagar är inplanderade pluggdagar därför blir bloggen så lidande. Ni får morgon och kvällsinlägg helt enkelt. Men imorgon blir det upryckning, ifall väckarklockan fungerar vill säga.. Ha en fin dag finisar, massa kärlek! ❤


Nu blir det plugg

Tjaaa snyggingar, jag kom hem från träningen för inte så länge sen. Köpte med mig en stor ben&jerry's innan jag hoppade in i bilen som jag tänkte öppna nu och sätta mig med en massa plugg. Det är bara ca 2 skolveckor kvar nu så ni kanske kan tänka er hur mycket jag som satsar på höga betyg har i skolan just nu.. Träningen gick för er som undrar faktiskt förvånadsvärt bra. Vi red utan stigbyglar nästan hela passet vilket ja tycker är sjukt mycket lättare än med stigbyglar, hatar stigbyglar haha ;) Fattningarna var dock de typ sämsta i världshistorien, men det ska jag träna på här hemma innan nästa lektion.
 
Jag just nu, vi höres senare eller imorgon ifall jag blir fast i plugget. PUSS

MOT SKOLAN

Detta blir en jäkligt snabb morgonhälsning.. GODMORGON!

HokeyfantastN

Who knew? Jag är full av överraskningar ska ni veta. Vill ni ha fler? Det får vänta tills denna match är slut isåfall ;)


Bilder från helgen

 Här kommer lite bilder från helgen. Har haft askul, lärt mig massor, skrattat tills jag storknat, badat, blivit så skrämd så jag satt hjärtat i halsgropen, lärt känna nya människor och lärt känna vissa bättre än innan. Självklart får vi inte glömma att ja äntligen lärt mig KNÄPPA MED FINGRARNA! Wehå :D Men här är i varje fall bilderna..
 
 

I'm A survivor

I'm a survivor,
I'm not goin' give up,
I'm goin' work harder..
 
Eller hur den nu går? Egentligen passar väl inte riktigt låten eftersom att jag inte direkt levt som en överlevare under denna helg. Men crazy som jag är så måste jag börja mina inlägg på något annat sett än bara "Hej" :D Men aja, hej på er! Jag kom precis ur en lång, skön & varm dusch.. Lika underbart är det efter varje läger. Jag har även packat upp och varit en allmänt duktig flicka. Ska strax dra bort till Nathalie och skriva en "artikel" om vårt läger som sedan (förhoppningsvis) kommer publiceras i vår distriktstidning. Ska bara käka lite god middag med la familia. Snart lägger jag ut de bra bilder jag har från telefonen eftersom jag glömde kamerans minneskort. Have a good time, kisses!
 

Har de bra

(Detta skulle publicerats igårkväll heh)


Ni har väl inte missat?..

Tänkte nu köra på ett gammalt hederligt "ni har väl inte missat" inlägg. Om jag tänkt rätt så fick jag rätt så många nya läser med bloggflytten, eller har jag fel? Så tänkte att detta kunde vara kul både för er som följt mig under hela Zanni of sweden tiden och se hur jag förändrats. Men även för er nya som inte sett dessa :D
 
Haha åh denna får ni ju bara inte ha missat. Jag sitter och babblar om hur rädd jag var för att jorden skulle gå under på den 21 december + att jag fixar håret. Dock går det väl inte riktigt till sådär längre haha. Knäppt att detta bara är några månader sen, såg så liten ut. (inte för att jag är stor nu men ah)
Här talar jag ut om lite åsikter om skolan, framtidsdrömmar m.m. Fick dock många komentarer efter jag lagt ut denna med folk som sa att jag hade dubbelmoral eftersom jag tydligen haft allting sarverat på guldfat. Kan ju säga er nu direkt att de inte stämmer. Vad tycker ni?
Denna måste ni bara se, visar upp Annas voves urgulliga valpar.. Jag var kär efter den kvällen ♥
Okej, denna tänker jag inte ens prata om. Ångrar mig redan nu inna jag ens lagt ut den att jag lägger ut den, usch. GAMMAL SOM FAN & SÅ PINSAM SÅ JAG VILL BLI EN STRUTS OCH STOPPA HUVET I SANDEN

Nya loafers, igen!

Köpte dessa idag på Scorett innan jag rusade till tåget, märket heter Novita och de kostade 899 :- L o v e   t h e m!
 
 

Mot stranden/överlevnadsläger

Nu drar jag mot stranden och möter upp ölandsgänget och några fler så ska vi ha ett litet "överlevnadsläger" med Natalie. Så även denna helg blir det tältning för mig, men det är alltid galet kul med fältisarna satt de är ju värt :D Räkna dock inte med någon väluppdaterad blogg under dessa dagar, lite mobilinlägg kanske om inte telefonen laddar ur. Ska även fråga Kamala om hon vill blogga lite åt mig, vad sägs om det? Nej här tänker jag inte sitta hela dagen, nu vill jag komma iväg!
 
Dagens andra outfit haha, överlevarN med egen designade shorts :D 

Dagens looki

Såhär ser jag ut idag! Chinos liknande byxor från vero mods och blus från hilfiger + att jag somsagt har lockigt idag, nästan helt naturligt är det bara fixat till det liite med locktången. Hiss/diss?

(Bilden är från igår när jag valde outfit för denna dag, heh)


Godmorgon #frietag

Fräääädag babes.. Höll på att säga "äntligen" men jag kom på att veckan gått så förbaskat fort så det var inte riktigt rätt ord. Alla veckor sen jag började sjuan har gått svindlande fort, sommarlov om mindre än en månad liksom? ;) Helt sjukt. Men nu ska vi fokusera på nuet! Ska till skolan strax och göra mitt bästa några timmar, sen tralla hem, köpa ett par nya loafers och sen vidare till mamma, stranden och "läger" med ett härligt gäng människor :D Perfekt fredag för mig. Hoppas ni får det fint också så hörs vi. POUSSN
 
Facelook, kör på lockigt och en rätt somrig outfit. Ni får se snart!

Hjärtlösa människor

Idag gick det verkligen bajs för oss. Inte än enda svensk krona utan några engelska pund istället. Öh? Iofs så hann jag inte stå och skramla så länge själv eftersom jag som är med i elevrådet och representant för vår klass skulle med på ett möte med A non smoking generation med en massa andra skolor. Det däremot gick toppen och var superkul! Vi fick lära oss en masa om hur dåligt det är med tobak och komma fram till lösningar hur man ska minska antalet ungdomsrökare i olika diskutionsgrupper. Jag ska berätta lite mer om vad jag lärde mig sen! Vi var klara där runt 4 och då drog jag bort och mötte Abba & Maggan. Vi fotade lite, bilderna får jag dock inte förns om nån dag tyvärr. Vi satte oss iaf i kungsan sen, käkade litt glass och hade deeptalk i solen. Hur har er dag varit? Min har varit bra men den slutar även nu. Jag ska sova, godnatt! ❤


Det går inge bra för oss

Det går piss för oss, några kronor på 1 timme. Vi tar ut vår tillåtna lunch nu, sen ska jag till non smoking generation eftersom jag är elevrådsrepresentant för vår klass. Vad gör ni?


You can't buy happiness but..

YOU CAN BUY SHOES! Dessa loafers fick tas med hem igår. Har inte riktigt bestämt vad jag tycker om dom, de är söta, snygga, fina osv men samtidigt lite tantiga. Men det är väl lite så loafers är, och alla trallar ju runt i det just nu så jag måste nog bara vänja mig. För jag gillar dom, och de är grymt snygga på ;) Vi köpte dessa på Crispin, de kostade 995 kronor och är i märket Gabor.
 
Fick även 2 par nylonstrumpor, tycker mycket bättre om sådana här än steps!
 

Operation dagsverke

16 maj idag - vilket betyder operation dagsverke för vår skola.. Eller som unicef skriver "Lämna skolbänken, ge plats för en ny elev" blev fett arg innan jag förstod vad som menade. Jag ba "JAG TÄNKER FÖRFAN INTE ALLS SLUTA SKOLAN, JAG ÄLSKAR SKOLAN" Förra året jobbade jag inte haha, men iår ska jag och Maggie bebis ut och skramla bössa nere vid Biblioteksgatan. Sprida lite kärlek bland alla sönderstressade & självupptagna kostymnissar/nissor liksom :D Klockan 10 ska vi mötas så nu måste jag börja göra iordning mig. GODMORGON
 
Nyvaken och helt naturligt hår

"Det står Dr Denim i pannan på dig"

Igår när jag klev in i Carlings butiken, såg mig snabbt om och stegade sedan fram till killen som stod i kassan så frågade jag "Har ni.." längre hann jag inte innan han fyllde i "Dr denim". Hahah funderar fortfarande på om det var en komplimang på att jag var fin eller om de var menat som en fjortisstämpel? ;) Skitsamma, det blev i alla fall som bestämt svarta jeans (skulle inte förvånat mig om jag kommit hem med något helt annat, pappa är extremt bra på att hitta fina kläder och ge mig beslutsångest). Dock inte låga som planerat, utan denna gång tog jag höga. Ska bli spännande att matcha det!
 
OCH till er som undrat var jag köper mina svarta jeans så gör jag det som sagt på Carlings & Salt och märket heter Dr Denim. Det är en massa strech så de slits fort men är hur sköna som helst, så det är värt det trots att man inte kan ha de så länge. 399 kostar dom :- :D
 

15 Maj

Försov mig imorse. Så typiskt nu när jag faktiskt vill och känner en massa lust till att blogga. Aja, så får de va idag. Nu är jag på väg till pappas jobb igen, hehe idag är det skor vi ska köpa.. Vi får se vad det blir. Något bra iallafall, det blir det alltid när jag shoppar med pappa :)

Bilder tagna under den senaste kvarten


VILKA?


Snabbilabig update

Jag är på väg till fars jobb nu, vi ska köps nya svarta jeans till mig. Mina har gått sönder och blivit gamla hehe. Det är fett efterlängtat så jag är glad. Vad gör ni?


Avslutningsklänningar!

Nu är det ju god tid att börja leta efter en fin avslutningsklänning, mindre än en månad kvar till sommarlov typ? Så jag ger efter era önskemål lite tips på snygga klänningar :D Att öppen rygg är det som gäller iår kan väl omöjligt någon missat? Superfint tycker jag så länge det inte blir för mycket, i varje fall inte på sånna småttingar som mig. På lite äldre ser det bättre ut. Så jag har lagt in lite av både och, + en jättesnygg jeansjacka som passar till alla klänningar enligt mig ifall det skulle vara lite kallt. Vi bor ju trots allt i Sverige! Allt hittar ni HÄÄÄÄÄR i min lovebasket!
 
Min egna favorit, skulle lätt köra på denna ifall jag inte redan hittat en i Magnus garderob hehe.. Helt klart prisvärd och användbar vid andra tillfällen än avslutningen.
 
Den här är lite enklare men även den supersöt, lite färg liksom ;) 
 
Även denna klänning är jag helt kääär i, sticker ut lite ifrån alla korta & armlösa. Har nu insett hur snyggt det är med lite längre klänningar så denna är ju perfekto. Prisvärd den med!
Somsagt, ni hittar allt & massamassa fler HÄÄÄR. Nästa gång tipsar jag om skor ;) 

Första "okej" måndagspasset

Igår gick det för första gången ganska bra i den nya gruppen, ett okej ridpass typ. Alla andra gånger har varit dåliga, men det blev ett 3 väldigt stora steg sen jag kom igång med ridningen igen. Från islänning till P1, från P1 till P2, många av er fattar säkert nada men ni hästintresserade förstår iaf. Fick rida ännu en ny häst också, största ponnyn i stallet tror jag och med en asball teckning ;) "Blandad" där fram och prickig längre bak på rumpan haha. Men det är inte hästfärger vi ska prata om nu, utan hur det gick för mig. Vi red ut en stund denna gång också, vilket jag ju tycker är jätteonödigt menmen.. Tillbaka på banan så jobbade vi med det gamla vanliga, "benarbete" (mitt eget ord haha), sitsen och fattningar på volterna. Galoppen på Neptune kändes nästan likadan som när jag red på Tessa, storhäst. Så kul var det ju även om det inte gick som smort :D Förresten, tycker ni om dessa inlägg där jag skriver om hur det går på träningar, eller är de trist?
 
 

Hem nu!

Fick bråttom tull träningen så det blev inget mer bloggande imorse. Kör på ikväll/imorgon istället. Väntar iaf på bussen nu, har haft en supersvättig träning haha. Solen börjar nästan bli för stark, lite svalare skulle det kunna vara endast när jag rider lektion. Ska käka mitt "mellanmål" nu innan bussen kommer ;)


Sunny morning

Jag har ju sovit i tält och framför allt så har jag sovit väldigt lite så imorse när jag vaknade kände jag bara att jag faktiskt kunde unna mig en ynka dag hemma. Mami gick med på det eftersom att jag tror hon verkligen såg hur trött jag var.. Så jag sov vidare efter hon åkt och när jag tillslut vaknade fixade jag iordning en stor mumsig frukost och la mig ute i solen :D  Har flera solresor planerade i sommar och då vill man ju inte vara någon blekfis? Nu ska jag fixa mig och sen komma igång med bloggen på riktigt igen. PUSSSSS


Bye bye Öland!

Vi har varit påväg hem i flera timmar nu, vi är beräknade att vara hemma vid 7 så det närmar sig. Hoppas beräkningen stämmer :/ Kamala sover på min axel och allt känns allmänt sorligt. Ska muntra upp mig med en låååååååång dusch när jag kommer hem, sen massa blogg.. Promise!

smakade btw en ny av de nya lokasmakerna idag. Lemon pie, läääätt godaste hittills! ;)


Halv bildbomb

Bloggen suger. I know. Öland äger. That's it. Jag är tillbaka till 100 % när jag kommer hem imorgon. Blir det bra? Hoppas, för några andra alternativ har jag icke att erbjuda. Puss & kram!

En liten halv bildbomb bjuder jag förresten på..


Årets första shortsoutfit


Tar mig en funderare

(Detta inlägg skull publicerats igår ca klockan 8 på kvällen) Jag älskar snälla människor & jag älskar kärlek. Eller nej så ska jag inte säga, människor är också något av det värsta som finns. Men det var inte vad jag tänker lägga mina tankar på nu, utan det jag vill säga är att jag älskar ölandslägret. Men jag vet inte vem jag ska vara? Jag är ju en sån som aldrig är samma person, jag är olika med alla. Och jag vet inte ens vem jag är? Ölands lägret blir därför ofta jobbigt för mig samtidigt som det är en av de bästa stunderna på året. Men jag har ingen aning om hur jag ska vara, jag blir osäker och så ger jag ifrån mig alldeles fel uppfattningar. Och det gör mig ledsen. Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag vill lämna ifrån mig goda intryck. Så därför har jag satt mig nere vid havet, i en busshållplats och funderar. Grubblar på livet liksom. Ah, vi hörs, ha det gött!


Äntligen här!

Tjaba babes, vad gör ni? Jag är på Öland och njuter av livet. Bussen kom fram vid 12 igår natt (och då skulle vi slå upp tält osv i regnet) så ni förstår kanske att jag inte orkat blogga? Men nu gör jag't! Idag har vi bara tagit det lungt, typ. Varit nere vid stranden och handlat. Nu lagar vi mat. Alltså bloggen kommer vara förjäkla trist under dessa dagar. För jag har ju ingen tillgång till dator, vilket innebär att jag bloggar från mobilen och då orkar jag inte skriva om något annat än vad jag gör. Och jag gör typ ingenting. Men ni älskar mig ju, så vad gör det? Uppdatering är uppdatering. PUSSSS


Öland, vi är påväg!

Vi är nu påväg! Eller ja.. Det har vi varit ett tag. Redan halvvägs faktiskt, har precis haft det årliga stoppet i världens mysigaste sjö utanför Gamleby. Vi brukar alltid bada där eftersom det jämt brukar vara sommar vid denna tid på året och sjön är liten och blir lätt uppvärmd. Tyvärr var det iskallt. Hehe men vi doppade oss ändå ;) Iaf,jag kommet inte blogga mer ikväll. Utan vi hörs imorgon, och alla dessa 4 nätter jag ät borta så blir det endast mobilbloggar. Ni förstår det va, att jag inte har med datorn alltså? Haha.

Glöm inte, ni är grymma finisar! PUSS


@kamalas place

Vi har nu handlat klart. 800 spänn hade vi på fikan, och hade hela 500 kvar när vi kom ut från Willys. Vilket är extremt mycket om man jämfört med hur mycket vi brukar handla för inför Öland. Så det blir en jäkla massa glass när vi väl är där. Just nu ligger vi i hängmattan, chillaxar och planerar inför imorgon.

Ska njuta av livet nu, tjingeling!


@läslektion

Rätt chill, eller vad säger ni?


Bara jag?

Det är ett hejdundrande tjat om Victoria's secret just nu, och speciellt att deras modeller är perfektioner, kvinnliga ideal mm.. Jag vill inte låtsas vara en storbloggare nu i och med att jag tar upp detta ämne men helt ärligt så tycker jag inte dom är snygga. Självklart är dom inte fula, långt ifrån men samtidigt långt ifrån perfekta. 1. Deras anstikten ser helt onaturliga ut, dom ser elaka och obekväma ut. 2. Deras kroppar är alldeles för smala, beniga rumpor och bröst som är uppe vid hakan. 3. DOM LIDER för att få se ut sådär. Ni kanske inte vet, men jag har läst hur dieten mellan modeshowsen är. Och den är fan inte mänsklig!!!! USCH JAG BLIR SÅ IRRETERAD, det är kränkande att sån skit existerar. Det är hemsk att uppmuntra unga tjejer till att följa deras väg. Jävla skithelvete. Kroppen du själv har är den kroppen som är perfekt, perfekt för dig, låt ingen annan säga något annat. Lyssna på tant Nadine!!!!
 
Nu vet ni vad jag tycker, vad tycker ni?
 

Öland 2013 börjar här

Godmorgon babeeeees, ni som följt mig ända sen min start vet att jag alltid åker till öland under kristihimmelfärdshelgen.. Det är lite skrattretande men faktiskt så gör jag det med fältbiologerna. Fast inte för att kolla blommor som ni kanske förstår, utan för att umgås med massa härliga människor från hela sverige och min gamla skolan. Det är en helt annan värld, inte ytligt alls, därför är det så härligt att vara där tycker jag. Viloweekend ;) FAST det är inte idag vi åker, utan idag ska jag och Kamala handla all mat som behövs. Man tältar ju där ifall jag glömt att berätta det. Så vi lagar mat på spritkök osv. Hihi, jag sover där ikväll och imorgon så drar vi!!! Är så taggad, ÖLAND HEREEEEE WE COME :D 
 
Såhär ser jag ut idag, ha en fin dag!

Tillbaka på Pandoras underbara rygg..

..och tillbka in i dressyrens underbara värld. Äntligen är hoppperioden över, men den har varit mycket lärorik ska jag säga er. Rädslan har sakta men säkert jobbats bort. "Att tycka det är kul att hoppa" delen är det dock en bit kvar till tror jag. Fast nu var det ju i varje fall inte hoppning jag skulle skriva om. Utan dagens dressyr träning. Jag fick rida Pandora, den första hästen jag red på detta stall. Kärlek vid första ögonkastet måste det varit, för idag när jag satt upp så blev jag förälskad på nytt. När man rider på ridskola rider man så många olika hästar, så det är ju svårt att komma ihåg hur alla känns tyvärr. Idag så red de ut innan passet började, jag själv tycker det är slös med tid då jag kan rida ut när jag vill hemma och rider på detta stall för att TRÄNA. Men alla har det ju inte som mig :D  På den korta träningstid vi fick över sedan gick det inte speciellt bra. Pandora var inte riktigt närvarande kändes det som, inte alls följsamt och jag var tvungen att styra med tyglarna, vilket jag inte gillar öch styr helst med skänklarna. Men utan dåliga dagar finns inga bra. That's it. Nu ska jag plugga, hur har er måndag varit?
 
Efterso jag inte har någon direkt kompis i detta stall så har jag ingen som tar bilder, så ni får nöja er med denna gamla bild på mig och stjärnan ♥

Påväg till stallet

Fick gå tidigare för att hinna till träningen idag , bussarna dit är JÄMT sena så det var för att bli lite extra säker. Idag börjar vi med dressyren igen *pust* ;)

Såhär har jag sett ut idag, känns sjukt gay att komma såhär, får byta om fort när jag kommer dit. Wish me luck, PUSS


Sushi

Vad vore livet utan denna underbara maträtt? Människan som uppfan detta borde få pris. En fröjd för smaklökarna. Därför gillar jag när pappa har fullt upp och inte hinner laga mat ;)


I brist på annat att blogga om

Jag har verkligen 0 bloggideer på hjärnan just, men trots det så vill jag blogga nu, just för att ideerna ska komma ;)  Så jag tänkte bara säga att jag precis kom in igen, låg ute i solen i ungefär 1 & 1 halvtimme. Sololja över hela benen, glajjerna på, elsas mode i handen, Håkan i lurarna och solen RAKT på mig. Blev lite bränd faktiskt. Nu finns det bara en sak kvar att göra, guess what? Hålla tummarna hårt som bara den för att det ska fortsätta såhär, bli varmare för varje dag som går resten av sommaren. Då ställer jag fan in alla mina utlandsresor. Haha, nej, men ändå.. Det vore helt underbart, så man kan vara lite brun till avslutningen liksom :D 

Tack gode Gud!

DET ÄR SOMMAR ♥


Utegångsförbud & tillbaka i gg

Dagens planer VAR grymma, jag skulle träffa bästavän och så skulle vi strosa runt ute i det vackra vädret med kameran i handen. Men det låter ju nästan för bra för en söndag i maj såhär, så självklart skulle pappa bli arg på mig och ge mig utegångsförbud. Kulkul. Just nu känns det dock ganska okej, var precis nere och köpte världens godaste kakor och är verkligen tillbaka i gossipgirl efter min paus :DVad gör ni?

Såhär hade jag planerat att se ut idag, men det blev mjukisshorts och gammal tröja från h&m istället,


Vad har ni missat?

Vad har ni missat medans jag varit "off" ifrån bloggen? Oh jäklar, det är en del! Kommer inte ens på allt själv just nu. Men vi börjar med Valborg i tisdags. Hade det grymt med massa människor, hälsade dessutom på alla jag visste vilka dom var. Så det var kul :D  Kamala sov hos mig på och vi kollade gg hela natten. På onsdagen träffade jag Abba & Maggan. Torsdagen chillade jag hemma. Och i fredags sov jag hos Maja, vi lanade hayday och åt massa. Hahahah! Igår tog vi det lungt och det fortsatte även när jag kom hem. Dagens planer får ni strax, PUSS


Godmorgon lördag

Bloggen prioriteras inte i nuläget. Jag är ledsen för det. Men det är någonting som är stop i mig, det är känns liksom inte kul för jag har aldrig tid. Och när jag bloggar vill jag blogga BRA och inte massa tråkiga mobilbloggar liksom. Ni förstår va? Ska försöka rycka upp mig ikväll iallafall, skriva lite nya mål och "regler" för mitt bloggande :D  Är hos Maggan nu, hon ska på släktmiddag uppe i Stockholm så dom kör hem mig påvägen. Vi hörs då, PUSS


Dinner time

Avis? Har gjort alltihopa alldeles själv, hihi :D 


R.I.P


2 Maj

Godmorgon babes! Gissa vad jag ska säga nu? Typ "Förlåt att jag inte bloggade igår, orkade inte. Imorse hade jag bråttom, är på väg till skolan" Weho grattis till er, ni gissade alldeles rätt? Jag ska inte skylla på er men ni komenterar aldrig och jag får liksom inga tips eller så. Så lite hänger det på er - många tips, mycket bloggning. Är ni med? Hehe, men just nu är jag på väg till skolan. Ska försöka göra det bästa av denna dag trots att jag slutar 4! PUSS ;) 


RSS 2.0