Nattliga skönhetstips

Tänkte bjuda er på mina två viktigaste nattliga skönhetsrutiner! Basiron, pågrund av alla mina finnar, och Vaseline som inpackning för ögonfransarna!
 
Basiron är en receptfri behandlingsmetod av akne. Den finns i två olika "styrkor" 5 & och 10 %, har man använt 5 % utan resultat i 4 veckor kan man uppgradera sig til 10 %. Vilket jag ska göra när denna är slut! Observera att det här är ganska starkt och har man inte verkliga problem bör man avstå. (låter som om jag tagit detta från hemsidan lol, mitt språk asså hahah)
 
Och Vaseline finns ju att köpa överallt - bara att kleta över fransarna varendaste natt så kommer ni att märka att de blir mycket fylligare. GODNATTIS
 Såhär snygg blir man efter att ha använt hela baletten

Look like

Alltså alla ni, kära läsare, måste tro att jag är världens näst mest ytliga person (efter Bert Karlsson). Jag menar, här verkar det endast vistats outfit samt- shopping bilder. Måste bli sådär djup igen, wait a sec - Det här är Sverige snälla gråt när ingen ser. Djupheten är tillbaka och jag kan fortsätta med mina outfitbilder.
 
Idag har jag Bikbok byxor, h&m tröja, Maria Maruska kappa, vans, en secondhand väska + värlllldens snyggaste frilla.

Kickstart AAAA

Fabulous being sick Life by me - dricka smoothie och kolla på Kickstart. Fast nää.. Innan mamma kom hem låg jag och käkade fettiga quesadillas och kollade på Eva & Adam. Tog även slut på en halv toarulle till min rinnande näsa. Förstklassig förmiddag! Nu ska jag fortsätta dreggla över Kickstart och bygga upp motivationen tills att jag tillfrisknat.
 
Hej jag är så trött att jag inte orkar rätta till min ställning utan ligger med totalt nedböjd nacke med en av de mest frodiga dubbelhakor man kan tänka sig - perspektiv
 

Snip snap slut

Minns ni när jag så känslomässigt berättade om mina ljusblåa drömskor? Dom blev faktiskt mina för en vecka sen! På scorett av alla ställen för cirkus 800 om jag inte minns fel. Made in Sweden till och med, känns ju på något sätt lite bättre att shoppa så brutalt mycket som jag om man vet att ingen orättvisa ligger bakom. Snip snap slut så var denna saga om träskor slut!
 

23:04

Ajm sick! Väldigt sjuk faktiskt. Kom från ingenstans bara. Blir därav tvungen att vara hemma imorgon. Aaaaah, jag hatar att inte hänga med. Men jag är klar med allt arbete och behöver nog varva ner en smula. Som ikväll typ, jag har målat och lyssnat på Teddan med öppna fönster. Ikväll är det okej att somna sent eftersom jag inte ska upp imorgonbitii. Fast nä, sämsta ursäkten någonsin.. Nattis heheh
 

Min nya säng


Dressydress

Vädret fortsätter leverera så jag fortsätter med bara ben! Såhär ser jag ut för att vara lite mer exakt:
 

MEN!!!

Kära Måndag! Var du tvungen att komma just precis när mitt liv känns så innerligt fint. I guess det är en tröst att jag får sommarlov om 16 dagar. Inkuderat lediga dagar och Ölandsresan! På tal om Öland så ska jag och Nathalie handla all mat osv idag. Blir väldigt skoj, ni känner ju till min enorma kärlek till att storhandla?

Som en liten bön till gud att vädret ska fortsätta så lägger jag upp denna bild från igår.

Sluta dröm om det ljuva livet

 

Dagens outfit

Har legat och glassat på stranden idag igen. Vilket verkligen gett "resultat" så att säga hah :P Ni skulle ba se min rand. Tycker jag ser rätt brun ut på bilderna nedan men då kanske jag tar i. Uppdateringen har varit flippflopp under helgen men jag har inte velat göra nåt annat än att njuta av detta vääääder. Varför ber jag ens om ursäkt förresten? LOL
 
Klänningen är från bikbok, hur fin?

Schhhhommmmmar


Lika tomma som ord


Gårdagens outfit

Igår fann jag min nya favoritblus, behövde inte färdas mer än 10 meter för att hitta den och det var helt gratis - nämligen den här dösnygga som min mamma sydde när hon gick i skolan. Tycker den är helt otroligt vacker! Blir så stolt när någon frågar "Vart är den köpt?" "Jo duvet, morsan har ju sytt den"
 

Spännbög

Herrejesus i himmelen vad varmt det har varit idag! Som den typical svensken jag är så klagar jag ju förstås, precis som jag klagade förra veckan då det var för kallt! Vad hände med "Lagom finns bara i Sverige?" Hursom har jag och Abba varit ute och kört lite backintervaller samt tagit en tur till utegymmet. Okej shit jag måste sluta tro mig

Spännbög

Calzedonia

Inte för att det varit svårt att undgå men Calzedonia har ju öppnat i Sturegallerian, till min förtjusning förstås! Tycker det brukar kännas omöjligt att hitta snygga bikinis här i Sverige. Brukar köpa de flesta på Marknader och Calzedonia när jag är utomlands. Perfekt för mig att de öppnat här med andra ord. Idag var jag där och köpte den här underbaringen, K Ä R!
 

06:

Morsmors, idag är jag tröttare på livet än någonsin. Vi ska åka till "landet" (wannabe landet lol) och lära oss odla med skolan. ALLTSÅ VEM "LÄR" UT EN SÅDAN SAK I SKOLAN? Otagg till 1000 och hoppas jag ramlar och stukar foten påvägen till bussen. Pöss
 

Längesen vi snacka hästar

Ellerhur? Lite ovärt om inga hästpeeps läser men det får gå. Idag red vi ut, till min förskräckelse haha. Inte för att jag är ovan med att rida ut haha, det är ju det enda jag gjort innan jag började rida på ridskola. Vilket jag nu gjort ungefär ett år. Det är kul, men jag saknar islandshästarna och den goda stämningen som det var förr, så är det inte riktigt längre. Inte samma glädje. Men väldigt lärorikt!
 
Tillbaka till själva ridningen. Ni kanske förstår att det är en helt annan sak att rida ut två-tre pers på hästar som man ridit till och från under flera år än att rida ut en hel ridskoleklass med hästar du inte känner, och som i princip bara rids på bana året om. Eller att rida ut i skritt var ju no problems utan det var i galoppen det kändes som om det skulle bli kaoz. Att de skulle börja bocka som dominobrickor och skena hem typ. Fast det gick faktiskt bra och nu i efterhand är jag sanslöst stolt över mig själv. Var ju nirr att vila från dressyren och leva lite farligt :P

There goes my baby

En sådan förfriskande dag, eller vad säger ni mina små diamanter (brutalt wooow)? Soligt och grejer. Har spatserat runt i Stockholm city och köpt skor med min Anders. Spatsera inkludera fika. Jag hittade min drömbikini också, har så himlahimla svårt att hitta bikinis men idag hade jag verkligen medvind. Dock bestämde jag mig för att vänta så den inhandlas imorgon istället. Sannerligen intressant inlägg. Här har ni dagens Michael Jackson. LOL ser verkligen ut som honom:
 
Mitt redigeringsprogram vägrar av någon lustig anledning att öppnas så ni får några oredigerade och satans aggresiva bilder

Dagens outfit


Sommarens "it" skor

Skorna som överlägset kommer att ta över i sommar verkar vara Birkenstocks och liknande sandaler. Det ser sanslöst ballt ut på vissa medans jag ser ut som en vilsen snusmumrik. Har dock fått mig en annan förälskelse - träskor! Både utan och med remmar. Jag ser framför mig en vit, oversiezed kostym med ljusblå träskor och hornbågar. ska jag se ut i sommar!
 
 
Om jag skulle köpa Birkenstocks skulle det vara dessa, rätt så snygga faktiskt!

Hejdlöst förtjust

Jag är aldrig så glad efter en shoppingrunda på NK som jag är efter en secondhand-trip på Söder. Eller det är bra på olika sätt men beslutsångest åstadkommer jag aldrig när man handlar secondhand, och dessutom får dubbelt så många plagg flytta in i garderoben?
 
Det här är vad jag fyndade igår om man bortser från regnkläder och liknande som vi var tvungna att köpa inför sommarens konfaläger. Jag besökte Myrorna, Stadsmissionen & Lisa Larsson! Ska ordna en komplett secondhand-guide i Stockholm någon gång i framtiden. Wehå liksom.
 
Här ser ni min pixlade konfirmationsklänning, den skall ingen få skåda förns den dagen är kommen.

Dagar som dagar

Rise and shine Upper East Siders! Jag vaknade när solens första strålar träd upp från horisonten. Har därför
legat och lyssnat på Connie Francis samt rensat bilder i några timmar. Har så väldigt många som aldrig visats här hahah!
 

Ögonsten

 Nu är jag och min ögonsten återförendade. Det resulterade i outfitbilder. Har haft en så fin dag med mammsi på stan. Shoppat mängder på secondhand, lunchat på Hermans, glassat som bara den i detta fantastiska väder - helt enkelt levt det ljuva livet, vilket jag var förtjänt enligt mig själv. Mina senaste veckor har varit stressiga. Shit nu kommer åldersnojjan krypandes! :p
 
Hur som har jag strosat runt svart och svår som alltid. Och som om inte det var nog var jag väldigt, väldigt heeeeet. Hoppas ni förstod min poäng där. GoodnightZ

Snapshot_20140517_3

 

Om du bara ville komma tillbaka..

..allting bara skulle klarna. Nu tror ni förstås att jag snackar känslor o sånt trams. Och det gör jag! Till min kamera<3333333 Bara för att jag inte har den nu kommer hundratusen ideer till mig. Jag vill bre ut min kreativitet men det går jööö intt. Vad beträffar kreativitet är det svårt att blogga då man endast har en usel mobilkamera att bilduppdatera med. Ikväll blir det sko-snack och throwbacks eftersom det är bilder jag redan har.
 

Från zombie till snickare

Efter en begravning så behöver jag alltid hitta på något uppiggande. (Låter som om jag är en erfaren deltagare på begravning lolz hahah så är det ej), och det fick jag minsann göra också. En ny säng har nämligen levererats hela vägen från Ikea till mig. Den var det äntligen dags att bygga ihop idag. Har gått super! Tyvärr tänker jag inte ge er en massa bilder nu då jag glömt min kamera hos pappa, men hämtar den imorgon så då utlovas bilder i massor. Tills dess får dessa duga: 

Ledig fredag

Idag är jag inte i skolan på grund av Begravning. Känns lite tungt. Men sånt är livet haha. Vi hörs, pusspuss!

Zombie-dino

Herre min gud

Godmorgon mina solstrålar! Sitter och kollar på Uppdrag Granskning just nu, sen veckans brott slutade har det blivit mitt nya favorit program. Hursom, jag ska stick iväg till skolan snart men tänkte att jag kunde berätta om vad jag hade för mig igår, lite speciellt nämligen..
 
Jag blev faktiskt döpt för andra gången! Mitt dop som jag hade när jag var liten bebis hölls i kristisamfund. Då jag ska konfirmeras i svenska kyrkan iår så gäller inte det dopet. Det var inte så stort då jag redan känner att jag haft mitt riktiga dop, när jag var en månad gammal haha. Men min pappa, mamma, gudmor samt mormor och mormors man som arbetar som kantor och därmed spelade under dopet. Så himla fint var det och jag föll några tårar. Nu låter det som om jag är väldigt religös. Det stämmer inte. Utan jag vill konfirmeras för att få kunskaper och framförallt förstå hur man kan tro på något man inte ser i den fysiska världen. För det förstår jag inte alls. Men hoppas kunna förstå.
 
Efter dopet gick vi allihop till Wienercafeét för att fira eller vad man ska säga. Älskar det stället. SO MUCH PARIS (säg det högt med super amerikansk dialekt så förstår ni det roliga, om ni sett Gossipgirl..)

Don Giovanni

Halli hallå! Hur är det med er? Själv mår jag som fisken i vattnet. Är alldeles euforisk över mello igår, not. Det är ju förskräckligt. Eller så är det jag som är förskräcklig som beklagar mig över det hela tiden, men ändå inte kan sluta kolla och bry mig som fasen.. Loooool.
 
Idag blir det lite mer kulturell undehållning. Har nämligen fått fribiljetter av min låtsassyster till Don Giovanni på kungliga Dramaten. Ska dit i sällskap av Natalie vilket ska bli ultrakul. Ni får en recension på pjäsen av mig senare. Nu ska jag lägga tid på något mycket viktigt - välja skor. Pöss

Jag var bara inte gjord för dessa dagar

"Hon var väl kär i dig han var i mitten av en hurricaaaane" Fett happy lördag. P.g.a regnet åkte jag inte för att se KTH quarnevalen. Kändes lite too much. Tog istället en springtur och kände mig levande. Hade fabulösa planer ikväll med Abba och henner mor (lolz) men det sabbades. Stannar hemma och kollar mello med far istället, lagom svensson :P Men gos. Nä nu ska jag rycka upp mig och sluta lyssna på Håkan. "Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken.."
 
3 håkan texter i ett inlägg. Sikken bravur!
 

Mango's sommarkollektion

Alltså vad ska jag säga? Är så inlove i Mangos nya sommarkollektion att jag bara vill springa dit och plocka med mig hela lagret. Himlahimla snygga grejor alltså. Lagom dressy, lagom vardagligt. Och lagom pris heheh.. Applåd till Mango!


Nya naglar

Tusen tack till Kiana Nails!Är riktigt nöjd
 
Hahahah, just kiddin'. Ingen Kiana här inte - dessa naglar är fullkomligt egengjorda. Dock är jag väldigt sugen på att boka en tid hos nån såndär "kändis-manikyrist". Det enda som stoppar mig är ju priserna, 1000 kronor för en omgång gelénaglar? Visst de håller länge, materialet är dyrt, men för mig är det alldeles för mycket.. Mina egna händer kommer nog få kirra naglarna ett tag till. Idag blev jag nöjd, vad säger ni?

Du hade mig runt fingret

Jasså minsann, måndag ännu en gång - härligt eller vad säger ni? Nu är det ju faktiskt en knapp månad kvar till sommarlov så det klarar jag. Men gissa vad? Jag har bråttom så jag önskar er en underbar dag såhär i maj när det är 73 minus. Pöööss
 
Oki ser alltid så sjukt missnöjd ut på alla bilder haha, bredbent också lolz

Stockholm tunnel run

Blev precis anmäld till Stockholm tunnel run. Är taggad till tusen! Hur häftigt?




efs 17-85

Har lånat ett objektiv av Abba. Jag är nykär gånger jagvetintevad. Det är som en helt ny värld. Enda problemet är ju att objektivet kostar runt 4000 svenska riksdaler. Nästan lika mycket som mitt kamerahus gjorde hahah. Men det är bara spara spara spara, objektivet ska bli mitt.

2 omsydda outfits

Två outfits jag haft sen sist. Blusen på den första bilden sydde min mamma när hon gick i nian. Helt otrolig. Ska visa hur den ser ut lite närmare sen, sjukt många små detaljer och det är svårt att tro att den faktiskt är helt egensydd. Vill ju också kunna! Kavajen på de andra bilderna är köpt secondhand och sen har mammsi sytt om den lite här hemma. Västen är en gammal fejk pälsjacka från h&m som jag köpte när jag var typ 9. Sen har jag sytt om den lite. Bärväskan är min pappas gamla. Flashigt huh?

Amen tjaaaaa

YOOOOOO! Nu var det 3 dagar sen vi hördes sist. Har inte orkat då skolarbetet sliter ut mig TOTALT. Har dessutom kommit på mig själv med att vara överambitiös, egentligen en bra egenskap men jag blir så satans trött. Psykiskt OCH fysiskt då jag sover dåligt och min rygg blir kapputtjsh. Men nu ska jag coola ner mig och göra allt som är kul. För stunden är det kul att blogga så nu får ni, mina 70 tappra läsare som fortfarande är kvar sen min Zanni tid något att glädjas åt. Eller kanske hata på då jag är en som där jobbig jävel som låtsas vara perfekt. Mitt liv är faktiskt rätt sorligt. Fikat två gånger idag t.ex. Först på ett Cafe men då blev jag inte riktigt nöjd så gick med anders till Ica och köpte bakelser. Fuck hände med att inte äta socker? Fast jag äter ju faktiskt inte godis. Satt yolo. Nu har jag en massa outfitbilder att redigera, PUSS
 
Lite bilder från de dagar ni "missat" hahah. Mest mat lolz, inte konstigt att min konto ekar

RSS 2.0