Sista dagarna på Loka

I början av min Loka-vistelse så uppdaterade jag ju mycket ihärdigt, det måste ni hålla med mig om? Men sen när jag kom in i den här spa-feelingen så slängde jag igen datorn och telefonen och bara njöt av att jag och mamma hade det så himla fint tillsammans. Allt förutom kameran stängdes ner, tur för er! Här kommer bilderna från de två sista dagarna!
 
Den andra dagen började med Spahäng för mig och behandling för min mor. När hon var färdig hittade hon mig sittandes i utepoolen. Ungefär såhär såg det ut
 
Sen var det photosession i den stora inomhuspoolen också
 
Sen var det dags för Lunch, där orkade jag faktiskt inte plocka upp kameran.Men efter lunchen var det min tur att få gyttjebäddsbehandlingen, ni har redan sett de flesta bilderna därifrån men såhär såg det ut utanför alla behandlingsrum. Kristallkronor ÖVERALLT! Så gosigt.
 
Efter min behandling var det dags för Afternoon tea i salongerna, såhär såg det ut:
 
Efter det tog vi en powernap innan nästa spapass utfördes. Då köpte vi lite god dricka som avnjöts i utomhuspoolen. Så sjukt ballt att sitta där på kvällen då man verkligen såg röken som steg upp ur vattnet. Såhär ful var man då hahah
 
Jag och mammi började göra oss iordning för middagen
 
Och det här blev resultatet. 30-tals klädd men snurrkorvar i håret och såklart.. Röda läppar.
 
Inte en enda bild knäppte jag under middagen. Det var rätt skönt att bara äta kan jag tala om! Men efter middagen knäppte jag ett bar pics på balkongen. Ser så enormt drömsk ut.
 
Morgonen efter var det dags för avfärd. En frukost, lite shopping, och ett sorligt farväl senare satt vi i bilen med Billie Holiday.
 
När vi närmade oss Örebro kom jag till insikt om att en utav Sveriges mysigaste Vintagebutiker fanns där. Självklart var vi TVUNGNA att åka in i staden och kolla in butiken. Och jag fann några guldklimpar som jag ska visa er senare. Fann även universums mysigaste Cafe med de finaste prinsessbakelser jag någonsin skådat. Se bara, alltså??? Jag dör.
 
 

Blommiga victory rolls

Idag ska jag till stan med Nattisfnattis och kolla Halloween grejer. Har dock lite bråttom så jag slänger bara in denna bild på dagens hårfrilla. Jag vänjer ju av mitt hår med attt tvättas varje dag så ibland när det känns riktigt fettigt knyter jag en scafr runt huvudet och gör tre stycken victoryrolls och så ser man plötsligt fixad ut. Blev mycket nöjd med rullarna idag, börjar få känn på det där nu. Äntligen säger jag!
 
 

NU MÅR MAN!

Fick precis min gyttjebäddsmassage, min stela rygg hoppar av lycka. Alltså verkligen. Jag känner liksom glädjen i den!


En liten besvikelse

Imorse när jag stegade upp ur denna underbaaaara säng så såg jag framför ett inlägg där jag som rubrik skrev "En frukost som heter duga". Men tyvärr, som ni ser, frukosten var en en liten besvikelse. Hade föreställt mig en Hilton-frulle med våfflor, pannkakor och omelett. Inget sådant och mitt sockertörstande psyke fick nöja sig med marmelad och frukt. 
 
Just nu ligger jag i sängen och bloggar (men oj, menar du verkligen det?). Mammis traskade nyss iväg till sin massage & gyttjebäddsbehandling, jag ska få min först vid 1-tiden. Ser mycket fram emot det. Nu ska jag plocka ihop mina grejer och själv traska ner till Vattensalongen och vänta på mamma. Hoppas eran andra höstlovsdag blir fantastisk trots regnet, eller regnar det i stockholm förresten? Jaja, PUSS
 
Här är jag på dagens morgonpromenix. Huset jag pekar mot är huset där vi bor (inte hela förstås hahah)

Dagen i bilder (bokstavligen)

Dagen började klockan 8 cirkus, åt lite hemma och gjorde mig iordning innan vi tog oss ut till bilen, packade in och sen var vi på vägen snabbare än gris kan blinka (älskade Linus-Ida). På vägen stannade vi ett fåtal gånger, första gången för at köpa mat, vatten mm. 
 
Lyssnade på Billie Holiday, Stevie Wonder och en massa underbart. Sjukt härligt att åka bil till det + min mor.
 
Nästa stopp gjordes vid Grythyttans Gästgivaregård där vi bara kikade in i de vackra salongerna, mamma har varit där förr och ville visa mig. Hon hade förutspått att jag skulle gilla det och ack så rätt hon hade. Jag älskar't!
 
Sen var vi framme vid Loka, här i Receptionen
 
Här på rummet. Jag hjärta kuddmenyn, eller rättare sagt - min stela nacke hjärta kuddmenyn
 
Sen vankades det ankomstkaffe med kakbufé i salongerna, en stor frjöd för mina smaklökar, kanske inte lika stor fröjd för övriga kroppen.
 
Sen var det dags för dagens första behandling. En duobehandling där en utav oss fick avnjuta ett kurbad med tallbarrsolja medans den andre fick en ansiktsbehandling, och medans man switshade dessa två bjöds det på frukttallrik och Lokavatten. Megamys!
 
Sen trallade vi vidare till själva bassängdelen, utomhuspoolen var verkligen en favorit, såg så ballt ut på riktigt.. Inte på bild direkt.
 
Sen badade jag i en iskall bassäng, inte lika fridfullt, rätt skrikig var jag nog. Vilket jag tycker skildras mycket bra i dessa bilder
 
Sen bastade jag och badade lite varmt istället!
 
Nu var det äntligen dags för middag, det var en väldigt godmeny och jag fick ett alkoholfritt vinpaket till maten vilket faktiskt kändes riktigt kul. Kände mig lite vuxen och det var en helt annan sak än att bara dricka cola kan jag säga. Förättsvinet och dessertvinet var mina favoritviner, mest för att de var bubbliga heheh (rödvinet smakade ju alkohol LOL)
 
Sen avslutade vi kvällen med en kopp te, dock ser jag så stel ut på alla bilder att jag KRÄKS

Dagens outfit

En sådan ljuvlig dag jag haft, ni skulle bara veta. Och söt som jag är så ska jag berätta för er, både i text och bild, men det tar jag lite senare. För dagens outfit är ju prio ett, right? Skämt å sido, MEN. Förutom den tid då jag spatserade omkring i baddräkt och våfflad baddrock så gick jag klädd på detta vis: Bilderna är tagna i Grythyttan där vi gjorde ett litet stopp och köpte ett gosedjur på Gästgivaregården (lol)
 
Benneton kappa, h&m hatt, pennkjolen är en egen uppfinning (det är nämligen en tröja egentligen), och under hela kalaset hade jag min Norska Lusekofta.
 

Nu är vi påväg!

Nu är vi äntligen påväg! Påväg västerut och uppåt i landet på samma gång, vi ska ju till Lokabrunn och avnjuta ett par härliga spadagar. Just nu passerar vi Eskilstuna i vår lilla fiat och taggar järnet med Stevie Wonder i bilhögtalarna. Vi hörs när jag här anlänt till paradiset!

Idag är jag lite smått inspirerade utav 10-talet med min stora hatt, som kommer från h&m. 

"Ja, till bloggen"

ALLTSÅ AH, hur stelt är det inte när man är på ett superfint ställe med sin familj och man bara måååste fota med systemisen men man VET att någon kommer fråga något fånigt om instagram, blogg, twitter eller liknande. Så himla stelt att jag bara vill sjunka under jorden. Måste ni fråga hallå, ni ser ju redan att jag fotar, låt mig vara. MEN, idag skedde det inte. Är så lättad. Eller lyrisk måste jag ju säga nu, eftersom jag sagt det i tre dagar! Men här har ni mina kära läsare, bilder från dagens Brunch på Fotografiska: 
 
Det var faktiskt mycket gott, speciellt efterätterna, eller "fjärde akten" som de så fint sade. Var tyst iprincip hela tiden eftersom jag var fullt uppdagen av att äta. Ovanligt för att vara jag och en njutning för käkarna!

Shoppingpopping

På senaste tiden har jag gått loss på Vintage & secondhand men trots det inte spenderat mer än hundra kronor? Hur fabulöst är inte det? Dessutom har jag fått en del megafina saker från min brors flickvän. Mycket praktiskt att dela smak tillsammans med någon i familjen måste jag säga, hihih.
 
Först ut, den här fantastiska blusen från Old Touch. Jag gissar på att den är från 50-talet men med lite inspiration från 20-talet. 90 kronor kostade den, väääärt!
Scarfar kan man inte få för många utav. Jag tänker som så att jag ska ha en scarf för varje dag i veckan, för har man en dålig hårdag är det bara snurra upp den till en turban, och voila!!! Den svarta kommer från Myrorna och den beiga från Old Touch.
Dessa två Vintageväskor fick jag utav min brors flickvän. ÄLSKAR DOM!
Denna badräkt fick jag utav mor min inför vår sparesa.
Igår besökte jag "Viksängens secondhand till hjälp" och fick med mig dessa tre godingar!

Brunch på fotografiska

Godmors! Då var det alltså vintertid ännu en gång, jag vaknade pigg och glad klockan 8 och sen dess har jag hunnit göra mig iordning, tvätta, fotografer bloggbilder och städa. Den som underskattar min produktivitet bör skämmas!
 
Planerna för denna söndag ser ut som så att vi ska hoppa in i bilen klockan 11 och åka upp mot Stockholm för att sedan möta upp min mors mans släkt på Fotografiska museet. Hans syster har nämligen fyllt år så hon ska firas genom att vi ska besöka deras brunch, och kolla på utställningen förstås. Brunchen har ju varit omskriven i media och fått en massa positiv kritik. Läste nyss menyn och den verkade ljuvlig.. Därefter ska jag hem och packa inför min och mammas sparesa till loka, imorgon bär det av!
 
Ha en toppen söndag och njut av att det är lov, PUSS
 
Webkamera bild av dagens facelook och Marilyn-hår!

Nya lakan


Om ett underbarn & min outfit

Lyriken finns kvar i mig även idag. Dock inte pågrund av mitt härliga frisörbesök utan snarare över att jag idag sett min lilla kusin döpas. En underbar liten gosse som nära och kära samlats för att fira dopet tillsammans med honom. Riktigt, riktigt fint var det. Blev som vanligt tårögd, inte speciellt häpnandsväckande.. Det handlar ju trots allt om mig. 
 
Efter att vi varit i kyrkan dukades det upp 3 stora långbord i församlingshemmet där vi gottade oss i en massa, eh ja, gottades oss i en massa gott. Jag hängde med två som gossebebbar under slutet på kvällen och påmindes åter om hur mycket jag längtar efter att fylla 27. Det är ju då jag har bestämt att jag ska bli mamma och lycklig. 
 
Fotografier? Fotografier tycker jag är svåra att knäppa sådär i släkt och främmande-sammanhang. Släkten min är en aningen udda, och det känns helknäppt att fota de jag knappt hälsat på. Så kameran stannade hemma. Men ni kan få bilder på min outfit, aka Tant brun i en lyxförpackning. Kavaj från Myrorna, kjol från broders flickvän, likaså väskan, blus från Old Touch, strumpisar från Åhléns, skor från Vagabond och baskern på snedden är inhandlad på Hattbaren i Estocolmo. Hoppsan vilket långt inlägg, bäst att vi sätter punkt.
 
 

Hår, 30tal, lockar & röda läppar

Here you go! Resultatet av mitt enormt fina besök hos Vintagefrisören Cajsa. Är verkligen nöjd. Speglar mig HELA tiden. Rätt sött huh? Ungefär såhär var flickorna klippta på 30/40 talet, me gusta mucho.
  
 
Såhär dassgig såg jag ut innan

Om min prao

Jag känner mig tvungen att skryta lite såhär efter att mina två praktikveckor på Hjärtkliniken Karolinska Sjukhuset är avklarade. För ack så stolt jag är. Tänk att lilla jag var en av dom 300 som varje år lyckas få en praktikplats inom landstinget. Vi ska inte tala om hur glad jag är för det. Har verkligen varit ett livschans och jag har lärt mig så mycket. 

Nu återstår den frågan jag ständigt fått efter att ha berättat om vad jag vistats på dagarna - "Men vad får du göra då?" Mitt svar lyder - "Ja, alltså jag får ju inte göra jättemycket själv, eftersom det krävs speciell utbildning för allt. Men det jag gjort är att jag fått följa med och kolla på allt. En elkonvertering (när man söver ner patienten och skickar en enormt stark stöt för att få hjärtat i rätt rytm, något man ofta ser på tv då patienten rycker till väldigt starkt) och en ballongsprängning (en slags operation). 

Men lite har jag ju fått göra också. Ta matbeställningar på rummet, göra iordning maten och servera. Har även fyllt på i skåp, packat upp varor, kollat så att all syrgas vid sängarna fungerar, bädda sängar mm. Och prata med alla underbara människor som läggs in. Mesta dels äldre damer och farbröder, så enormt gulliga allihop. Kände mig väldigt omtyckt överallt vilket förgyllde hela praotiden, tusen tack till alla er!

Godkväll i stugan

Godkvällers mina månstrålar (oj så nytänkande och kreativt)! Idag har jag fått en massa bra grejer gjort.
 
*Massage
 
*Städning utav rummet
 
*Doppresents shopping till min nyfödde lilla kusin som döpts imorgon
 
*Frisörbesök
 
*Pussats och gosat en massa med min helt underbara brorsson, jag är GALEN i honom
 
*Ätit en megagod middag med min fina familj
 
*Träffat min gudmor och hennes tre dagar gammla bebis, ååååhhhh
 
En jädra massa bebisar och familj helt enkelt. Var ju liksom ledig. Nu har jag precis rullat upp mitt nya hår och är riktigt spänd på att vakna upp imorgon. Tror jag ska sätta på Love Actully och somna till den. Längtar så till julen. Godnatt!

Vintagefrisör

Alltså åh, just nu känner jag mig lite lyrisk. Kom precis från frisören, eller ja, precis och precis, men för ett tag sen iallafall. I tisdags slängde jag nämligen iväg en pling till Sivlettos gamla stjärnfrisör Cajsa som flyttat till en annan salong på söder. Förvånadsvärt så råkade hon ha en tid över idag klockan 14:30. Jag tog den direkt eftersom jag ändå var ledig från praoen! Och det är ju bannemej det bästa jag gjort. Superdupertrevligt var hon ju dessutom, så hela upplevelsen kändes ju underbar. 

Så ja, för er som är sugna på att besöka en vintagefrisör, googla "Vintage Touch" och boka en tid i god tid! Priset var högre än vad jag är van att klippa mig för, men med tanke på resultatet så var det värt varenda krona. Bilder ska ni strax få se!

Lite kreativitet såhär på kvällskvisten

 

Dagens outfit bland höstlöven


Söndagspromenad i en vackrare miljö

Idag drog jag på mig finkläder och åkte med min mor och mors man till Torekällberget. Var så sugen på att spendera dagen i en gammeldagsmiljö men skansen är så dyrt och stort. Därav var Torekällberget perfekt, tips till alla er som då och då gillar att leva ett låtsasliv utspelat i det förgångna. Den lilla handelsboden är min plats på jorden, så fin! Eller vad säger ni?
 

Äppeldag hos morfar

Igår hade vi en sista släktträff, äppeldag och fest hemma hos min morfar. Folk brukar bli rätt förvirrade när jag fortfarande säger "hos morfar" med tanke på att han gick bort i våras. Men han har bott där under hela mitt liv, med alla 40 äppelträd, växthus och bikupor. Här snackar vi - så länge jag kan minnas. Och i vinter säljs det gigantiska och enormt skruttiga hus med den gigantiska och enormt lummiga trädgården så nästan alla hans 10 barn samlades igår för att plocka äpplen, äta potatis, keso och skåla! Typ. Mycket trevligt och lite vemodigt. 
 

Finlunch

Som jag berättade igår så fyllde min mor år i tisdags, igår var jag ledig från praoen hela dagen och passade därför på att laga en riktigt "bam" lunch åt henne. Jag stod i köket från klockan 08 (då hon åkte) till 13:30, då fick hon äntligen kliva in i matsalen och jag började servera. På Menyn stod:
 
Förrätt: Varm Chevré på en bädd av croassant med hackade valnötter, honung, gröna blad samt svarta vinbär. Ett recept jag kokat ihop helt själv och det blev en succe. Glömde ta kort på den vilket jag är jätteledsen för eftersom upplägget blev perfekt!!!!
 
Varmrätt: Rödbetsbiffar med kikärtskräm. Till det hade jag gjort en varm bulgursallad med gurkyogurt och chiliolja. 
 
Dessert: En satans saftig sockerkaka med inslag av choklad och tropiska frukter.
 
Jag är jäkligt stolt över mig själv eftersom allting var helt vegetariskt, tycker det är så svårt att laga mat åt mamma men nu lyckades jag iallafall. Btw, det här är ett fett tips till er som är panka när föräldern fyller år. Jag hade ca trettio kronor på kortet så det enda jag köpte för denna rätt var kikärtor, croassant och dryck. Resten rotade jag fram ur skåpen. Dessutom tror jag att det här är den presenten som mamma uppskattat mest genom åren, jag hade ju verkligen ansträngt mig och sen fick vi också en stund tillsammans. Det tackar ju ingen tonårsförälder nej till? 
"Skål då morsan"

Mammis fyller år!

Eller ja hon fyllde igår. Och eftersom jag är ledig så passar jag på att laga en trerätters lunch åt henne tills hon kommer hem från jobbet. Vad tycks om dukningen?



No rubrik needed

Halloj i stugan, eller - Halloj i stugan från den nya sjukstugan. Känns bannemej som om jag har halsfluss. Men har inga andra symptom så får hoppas på att det bara är en en-dags grejs. Får verkligen hoppas det eftersom att det är absolut förbjudet att ha den minsta lilla förkylning på Karolinska där jag ska ha min första dag som praktikant imorgon. 
 
Sjukkurar mig med honungsvatten, ingafära och en stor halsduk. + andra avenyn, förstås. Om du finns gud, gör mig frisk!
 
 

Lördagens detaljer

Idag hade jag klätt mig i en lite halvt 30/40 tals inspirerad klänning från Noanoa. Ovanpå det hade jag mammas 40-tals kappa som hon fyndade på Old Touch förra veckan, HELT UNDERBAR. + min basker från Hattbaren och illröda läppar. Whooop!
 

En dag med mormor

Idag blev det en dag på stan med mormor. Har fått grejer från Old touch, iiiiihhhh!! Nu sitter vi och luncherar/dinnerar på Vapiano på kungsbron. Jag äter pizza. Molto bouna. Ciao!


Halvdan kväll

Vilken fredagkväll! Ätit middag och kollat Idol med min mormor. Mamma är bortrest så hon är har och ser efter mig, hahah.. Men det är mysig. Nu har hon somnat och jag fick för mig att Lyssna på Ulla Billquist och annan ashappy musik och måla. Var väääldigt längesen nu.
 
Äh, bara liten update sådär. Puss o godnatt från kärringen 

Jag har andats ut

Just nu känner jag mig så lugn. Idag gjorde jag min sista inlämning i skolan på tre veckor. Ska ju nämligen ut på praktik nu de två kommande veckorna, och sen är det höstlov och sparesa med mamma som väntar. Jag har dessutom fått den absolut bästa praktikplatsen man kan tänka sig - på Karolinska Sjukhusets hjärtklinik. Kan verkligen inte tänka mig en bättre plats att praoa på. 
 
Allting där är känns organiserat och proffesionellt. Har fått ett schema samt välkomstbrev med precis all information jag kan tänkas behöva inför måndag.  Heheh, precis som jag vill ha det. Allt känns bra nu. Ingen klump i magen, ingen stress, ingen gnagande ångest. Tror bannemej det här är höjden av lycka. Här är lite höstiga bilder och mitt schema: 
 

Något rött från Paris i ett guldpaket

(Nu tror jag dock inte att nedanstående är tillverkade i Paris, men det lät så flott så sa det ändå. Och jag Paris är det första jag tänker på när någon pratar om dessa underbara huvudbonader) Igår ropade pappa till middag vid halv åtta tiden, jag ropade segt tillbaka "jaja jag kommer" eftersom jag verkligen inte ville resa mig ur sängen. Det serverades en mycket stark och mycket god sabji.
 
Fast det är inte det intressanta i detta inlägg. Utan det är att när jag skulle dra ut min stol så ligger där ett guldigt paket från Hattbaren. Innuti.. Hittar jag ännu en basker. En röd en. En precis likadan som jag fick i tisdags. Fast röd. Älskar att säga det, röd basker alltså. Det klingar så vackert. Tänk vad bra pappor kan vara på att överraska!

Alltid nummer ett

Byxor & blus - Emmaus Vintage // Väska - Lisa Larsson Secondhand // Och så ultralockar och basker på det <333

Hattbaren (OBS, skitigt inlägg)

Okej, let me put it like this: Jag har haft en skitdag. Började skittidigt, presterade skitdåligt, hade en skittråkig engelskalektion, kände mig skitful, hade en skitjobbig väg till stallet och ett skitsvettigt ridpass. Skit också! Och sen när jag kommer hem finner jag detta på min säng..
Bara sådär helt oväntat liksom. Har ju haft en massa baskrar genom åren men sen byter man stil och så försvinner dom. Men nu är jag förälskad i denna huvudbonad igen och har sneglat på just denna sedan Augusti. Och så ba ligger den där helt plötsligt efter min skitdag. Blev skiiiiitglad och kramade pappa skitmånga gånger!!!

20's, 40's, 50's

Här kommer lite inspobilder till mina tre absolut favorita tiotal. Folk var ju bara för vackra förr!!


Riksdag, sushi & spöken

Hej alla finafinafina, fina ni! Tycker det är så kul att se hur statestiken växt nu sen jag kom igång och blogga på riktigt efter, ja.. Ett års uppehåll kan man väl säga. Blir verkligen glad över att ni hittat tillbaka hit. Och om det är några nya så välkommnar jag er hemskt mycket. Ber om ursäkt för att komentarsfälten är ur funktion, jobbar på att åtgärda det.
 
Dagen har förstås spenderats i skolan. Hann ha redovisning och kemilektion innan hela skolen begav sig av mot riksdagshuset för en guidad rundvandring. Det var väl sådär, hade höga förväntningar och de blev inte riktigt "upplevda", om man kan säga som så. Efter vandringen begav jag mig ut på Stockholms otrygga gator och spatserade med Llojd i öronen. Gjorde av med pengar, såklart.. Visar senare.
 
Pappa har varit i Göteborg under dagen och kommer hem sent ikväll. Så jag fick fixa mitt eget käk och då blev det förstås sushi. Men nu börjar jag tycka det är lite kusligt. Det här huset är ju så satans gammalt och jag är ALDRIG ensam hemma, typ. Gör ju inte saken bättre att jag "hör" saker från köket hela tiden. Hjälp!
Dagens dataljer och mitt riksdagsklistermärke

Ett litet kretslopp

Har precis rensat garderoben och lämnat sommarkläder på vinden. Det är verkligen höst nu. Men hittade en massa kläder längst in i garderoben som jag aldrig använder. En del plagg hade till och med prislappen kvar. Så nu doneras det till myrorna och förhoppningsvis hamnar det i lyckliga händer. 

Secondhand och vintage är ett enda stort kretslopp. Härligt tycker jag!

Fikish

Har varit på konstutställning med baba. Blev mutad med fika heheh..


Victoryrolls & sjalett

Dagens hårstyling - sjalett med foamrollers under, och victoryrolls i min så kallade lugg. Har börjat få kläm på det här med frisyrer nu. Stolt! Nu ska jag iväg till tre olika bibliotek för att hämta ut böcker till ett skolarbete (och lite nöje). Vi hörs!
 

I know you löv

Här kommer en hel drös utav bilder på dagens outfit, fotade bland höstlöven. Det är ju bara för vackert denna tid på året.
 
Oljerock - Barbour // Kofta & Linne - H&M // Kjol - Myrorna // Skor - Vagabond // Mössa - ? // Väska - Vintage

Rutigt, långt och tantigt

Det finns vissa fördelar, och nackdelar med att bo ca 5 minuter från en utav Sveriges största myrorna. Idag tillexempel, idag var det till min fördel. Min moster fyller år och bjöd in till kalas ikväll och jag var i akut behov i något att ha på mig. Sprang ner till Myrorna en snabbis och kommer sedan hem med denna, rutiga, knälånga, tantiga och vintage-aktiga kjol. För sextiofem kronor. Jo jag tackar!
 

Jag vill inte bliva stur

Igårkväll hade jag en enormt nostalgisk kväll med min kära far. Middag, bio, godis, te - sova. Precis som när jag var liten. Eller ja, när jag var "mindre" som jag föredrar att säga. Jag är fortfarande liten. "Kära lilla krumelur, jag vill inte bliva stur"
 
(Vilken grotesk matbild för alla vegeterianer, förlåt! Men tack gud för att jag äntligen fick mitt kött, potatis och färdigköpt bea. Bägge mina föräldrar är ju iprincip vegeterianer, serverar nästan bara grönsaker och annan skit. Så vid sånna här tillfällen, då njuter man.)
Den här filmen såg vi. Den var väldigt känslosam, till min förvånan - vi trodde den skulle vara lättsam och rolig, men icke. Bra var den ändå! Typisk svensk-se-med-sina-föräldrar-film.

Lite klädsnack & lite frillsnack

Såhär snygg var jag i håret när jag flanerade hemifrån denna morgon:
En skoldag, kläduthämtning hos skräddaren och mathandling senare såg lockarna såhär trötta ut - måste klippa mig! Håret är för tjockt och långt nu, vilket gör det tungt. Tungt hår - tynger ner lockarna. Här ser ni min outfit i alla fall - nya jeansen, gammalt linne och en kofta jag fick i.. 5:an kanske?

Lite ashärlig fredagsmusik

Idag tänker jag dela med mig utav lite låtar från mina playlists. För vad förgyller inte en dag mer en lite ashärlig peppmusik? 
  
 
 

Sivletto jeans

Like I told you yesterday.. Varför låter allt så snyggare på engelska? Och varför känns det alltid som att jag ska skriva engelska flytande när jag bloggar, allt jag tänker kommer först upp på engelska. Troligtvis okorrekt men ändå. I alla fall! Som jag berättade för er igår kom jag hem med min första stora påse från min nya favoritaffär Sivletto. Innehållandes "the perfect jeans".
 
Och då menar jag perfekta. Se bara, högmidjade, raka, 50-tals jeans. (får dom knappt över höften hahah, men när dom väl sitter så sitter dom perfekt) Dessutom var de på rea, HUNDRA SVENSKA RIKSDALER VAR PRISET JAG (inte jag men okej) FICK BETALA!!!!! Aaaah. En sak är säker - pengar KAN köpa lycka.
 

Godnatt från mig och mina hårullar!

 

Sivletto

Efter skolan idag åkte jag till Sivletto för att köpa ytligare 5 stycken hårrullar. De fanns dock inte inne och jag kom istället hem med en påse som rymmer betydligt mycket mer än ett par små hårrullar.. Kanske får ni se sen. Först ska jag duscha, puss.


Sömniga mornar

Jag HJÄRTA sovmorgon. Klockan var ställd på 07:30 men jag vaknade alldeles utav mig själv redan klockan 6. Låg bara i sängen, med julstjärnan tänd (nej jag tog inte ner den förra året, varför göra det när den ändå ska upp igen?) och lyssnade på radio i närmare två timmar. Slumrade till lite smått då och då. Aldrig känt mig så pigg och taggad på skolan som idag. Heeeeja mig!
 
Trots att jag börjar klockan tio så ska jag åka hemifrån nu. Har lite ärenden på stan, eller jag har ett ärende (där försvann 1 vuxenpoäng) och det är att lämna tillbaka en hel hög med böcker på biblioteket, böcker som jag inte hunnit läsa. Eller inte tagit mig tid. Ha en underbar dag! PUSS

RSS 2.0