Nyårs looken 2013 vs 2012

Såhär ser jag ut ikväll, klänning från Dorothy Perkins och koftan kommer från h&m  Dessutom är håret knappt stylat och det ända smink jag använt idag är en ögonbrynspenna. Förra året såg jag lite annorlunda ut hahah, se själva: Vilken tyckte ni bäst om?
 
Idag
 
2012

Nyårslöften

Nyårlöften? Jag skulle vilja kalla det nyårsmål, eftersom jag tycker att nyår, vilket jag även nämde i mitt förra inlägg är en väldigt bra startpunkt för förändring och på börja vägen mot sina mål. Och såhär ser mina "nyårsmål" ut inför 2014:
 
*Höja mig med ett betyg i varje ämne ;) 
 
*Lära mig fota bra med den nya kameran
 
*Bli bättre på snowboard, eller bli bra rättare sagt (kan iprincip inget annat än att stå på brädan och åka ner för backen)
 
*Lära mig att kontrollera mitt humör bättre
 
*Lära känna nya människor
 
*Komma upp i samma besökarstatestik jag hade för ett halvår sen (ca 100-150 varje dag) och förhoppningsvis ännu mer sen!
 

Canon EOS 600D

Nu är jag BACK on track en gång för alla! Gissa anledningarna? För det första så blir det ju nytt år, och nytt år ska ju innebära en nystart, trots att jag inte tycker att det är ett livsförändrande event - jag menar, om live sög 2013 så lär det inte förändras bara över en natt och lite fyrverkerier. (ja det är snott från instagram) Men det är en bra startpunkt för förändring.
 
Den andra anledningen då? Jo, jag har faktiskt plågat plånboken lite och köpt mig en systemkamera. Canon EOS 600D heter den. Och nu kommer jag ta så mycket bilder så att om jag inte har bloggen vet jag inte vad jag ska ha de till? Men det känns bra  Har dock inte kameran i handen än, men den är betald så nu väntar jag förväntansfullt på att de ska ringa ifrån Siba. Men jag kör igång med bloggen nu på en gång. PUSS
 
 
 

Från mig, till er alla:

EN RIKTIGT GOD JUL! Jag har inte bott bakom kameran idag och tänker inte flytta in där heller. Det är julafton en gång om året och jag vill känna mig närvarande hahah. Ni förstår mig säkert :) Men några pics har knäppts och några fler blir det nog. Isåfall visar jag er imorgon! Nu ska jag njuta av en massa mat och längta ihjäl mig lite till eget klappöppningen. PUSS OCH GODJUL IGEN <3

Mer julklappshopping

Idag är det julklappshopping son står på schemat igen! Men idag med mammsi :) Vi är i Skärholmen och jag har precis gått runt och pekat ut allt jag önskar mig + köpt grejer till mina låtsassyskon och låtsaspappa. Nu har vi skiljts åt för att köpa varandras julklappar, har dock redan hennes klar så jag hänger bara. Är vrålhungrig och hoppas på att hon är klar snart för jag vill fika! Vad gör ni denna lördag babes?Betyg, fika och julklappar

Idag har varit en bra dag om man frågar mig, om man bortser från en incident som skedde tidigt denna dag. Men pågrund av min alldeles underbara vän Saga så löste det sig nyss ;) Men som sagt, bortsett från det så har dagen varit underbar - hade något som min skola valde att kalla avslutning tidigt denna morgon, vi fick våra betyg och en skål skumtomtar. Wehå! Efter det så gick jag och Saga och fikade, lite deppigt med tanke på att vi nu inte kommer ses på ca 3 veckor! Lyxungen ska ju iväg på skidresa i Alperna. Så efter ett sorligt hejdå begav jag mig mot city för lite julklappshandel, ringde Abba och frågade vad hon ville ha när jag var vid gallerian ungefär. Och vad händer ca två sekunder efter att vi lagt på? Jo jag träffar henne, Emma, Vendela och Maja! Så jag anslöt mig till dom och vi gick på en till fika o fortsatte med julhandeln. Köpte min julaftons-klänning också! Ska visa er sen, den är underbar. Nu under kvällen så har jag bara chillaxat, ätit pizza och kollat film med mamma hehe! Saknat henne ju ♥
 
Bilder från dagen
 
 
 
 
 

Samma barn

Kommer du ihåg den tiden man var litet barn
och kunde klä sig utan krav på någon annans smak och trots att många påstår att man inte passar in för att man valt sin egen väg så är vi samma barn
Fotouppgift i skolan

Vi har hållt på med optik i NO och Teknik de senaste veckorna, vilket då led oss in på foto. Våran tekniklärare är dessutom fotograf och jag har lärt mig en massa, bland annat hur man fotar manuellt. Eller alltså jag har ju inte lärt mig allt, men grunderna. Det har varit riktigt roligt faktiskt  Nu i slutet av temat så fick vi tre stycken foto "uppdrag", vi skulle fota en bild med kort & långt skärpedjup med diagonal, en i grodperspektiv och en i fågelperspektiv. Här är mitt resultat: (ni får ju tänka på att jag inte kan någonting, inprincip inte fotat någonting förutom mig själv med min lilla rosa kompaktkamera. Jag är inte direkt "stolt" över bilderna, tyckte bara att det kunde vara kul att visa er. Så gå inte loss med elaka komentarer nu.) Vad tycker ni?
 

Long time no see

Godmorgon sunshines! Längesen nu. Ledsen för det. Men jag har inte haft någon lust faktiskt. Av väldigt positiva skäl. Jag är typ lycklig. Och nu har jag typ fått tillbaka på blogglusten. Så nu kör jag igång igen, på mina egna villkor. Inga regler. Hoppas ni kommer gilla det! 

Just nu så ligger jag i sängen och läser min underbara bok. Jag är helt klar med allt i skolan, så jag frågade min lärare vad jag skulle göra nu under den sista veckan. Och då fick jag den här! Blev helt fast verkligen, kan inte sluta läsa. Brukar ni läsa mycket böcker? 

"Afternoon Tea" med brudzzen

Hade världens absolut mysigaste dag med världens absolut mysigaste tjejer igår! Jag hade bjudit in Abba, Maggan, Vendela, Emma, Carro & Isa på ett litet "afternoon tea" hemma hos mig. Jag hade köpt in lite macaroons, cupcakes, småkakor, ost, frukt och Abba bakade scones som serverades med marmelader och lite annat, supergott verkligen (självgod eller hahah?)! Teet var supergott det med, såklart ;) Jag vet inte hur länge vi satt där faktiskt, men länge var det hahah. Det är så himla gos när man träffas en massa tjejer sådär, det finns ju så mycket att prata om! Jag var lite rädd att det skulle bli stelt men jag trodde jäkligt fel. Nu antar jag att ni vill se lite bilder, eller har jag fel? Here you go :
 
 

Sushidejt med favooriten

Fjortis rubrik men de får gå, hon är ju min favorit!RSS 2.0