Drömmer mig bort..

Drömmer mig bort till Nikki beach i Marbella och trocaderos solstolar en dag som denna. Cypern och en solstol på världens bästa naausica skulle inte sitta fel de heller :(

Nymålade rummet

Bilderna har tagit ett tag att lägga ut, jag vet. Men min tanke var att jag skulle hinna få ALLT klart. Nu är liksom bara sängen och lite olika byårer möblerade. Alla hyller m.m är inte uppe än vilket gör att rummet inte är klart. Men jag tänkte att jag tar bilder på det när det är klart. Så får ni dessa så länge. Bilderna ger ingen riktig rättvisa men färgen är sååå snygg. Passar mig på alla sätt  Möbleringen är jag dock inte riktigt nöjd med. Får se vad jag hittar på år det, Vad tycker ni?

Failade morgonbilder

Ville inte riktigt bli bra på bild idag. Eller ville ville jag ju, men jag blev inte. Exakt varenda gång kameran sa klick så gjorde jag något konstigt antingen med munnen, näsan eller ögonen haha. Så ni får stå ut med det! Förutom att jag inte fastnade på bild så känner jag mig rätt snygg idag  Dessutom är det ju frääädag! Har ni några skoj planer i helgen sötisar? Hope so, för det har jag. I alla fall på lördagen. Nu sticker jag till skolan, PUSSSS
 
Linnet & jeansen kommer båda från Abercrombie. Jackan från Barbour.
 

@väntar på bussen

Gud vilken filosofisk dag. Har funderat på allt mellan himmel och jord kan jag tala om. Hahah, fast filosofisk lät väldigt fult, det måste jag medge.. Har lite tankar jag ska dela med mig av senare. Hahahh. Herregud så flummigt detta blev. Är iallafall på väg hem, har träffat Mange. Blog u later, besoo!


Kvällens planer + outfit

God morgon babes! Lill lördag idag då ;)  Haha nej jag driver, det är inget för mig.. Men det är onsdag ändå! Vilket betyder att jag har en lång dag med stört många lektioner och inget EA. Börjar halv 9 och slutar halv 5. Tufft liv? Jag vet. När jag slutar ska jag i alla fall möta upp min mamma och plastpappa med bilen någonstans inne i stan. Min plastsyster dansar på parkteatern i Vitabergsparken ikväll, tillsammans med Virpi Pahkinen, som för dansfolket är en väldigt känd person. Och antagligen för många andra, men inte för mig haha! Men det ska bli väldigt kul att se någon sån "kändis" och såklart min låtsassyster också, hon är såå duktig! :)
 
Men nu måste jag faktiskt fixa en kopp te snabbt och sen gå ner till bilen och sticka till skolan. Ha en fin dag, massa kärlek till er♥

Dagens klädval

Såhär har jag sett ut i skolan denna augusti måndag! Vill aldrig ta av mig tröjan, kashmir måste nog vara det underbaraste material som finns.. ska nog försöka önska mig en till på min födelsedag! 83 dagar kvar  Förutom den underbara tröjan från Ralphis så har jag på mig vanliga jeans från typ JC, ingen aning faktiskt, en väska ifrån Longchamp och påvägen till skolan hade jag min nya jacka. Ångrade det dock senare på eftermiddagen haha..

Söndags-fixet är tillbaka..

Nu när skolan börjat så kommer ju även mitt, och 1000 andra tjejers vanliga söndagsfix tillbaka - har ni glömt bort de under sommaren eller? Jag har nästan gjort det kan jag ju säga. Dagen då man ligger hemma och slappar och bara tar hand om sig själv. Idag har jag inte slappat, utan blivit hämtad hos Maja tidigt imorse av mamma, långduschat, lagt på en omgång av ansiktsmasken jag bloggade om härom dagen, noppat ögonbrynen, fixat naglarna och NU ska jag äntligen ta det lite lugnt! Åh så skönt :)

Ny jacka

Nu har jag äntligen fått en ny jacka till samlingen.. Som jag (& garderoben) längtat ;) Denna jacka köpte jag från Barbour, jag tror faktiskt inte de har någon egen butik i Stockholm, jag köpte i alla fall min på NK! Först hade jag tänkt mig en klarblå, men de kommer inte in i den här fodrade modellen som jag ville ha, utan bara i sommarjackan som är jättetunn. Och jag var ju ute efter en höst jacka satt ah. Vad tycker ni, hiss/diss?

Grattis älskling!

Maggan fyller fjortis. Sushi fekke tillsammas med Majas familj och Anna. Supergos  Grattis igen baby!

 

 


Mys med bästaaavän

Jag har haft en toppen dag. Skolan gick galant och när jag slutat träffade jag pappa och så gick vi och köpte en jacka till mig. Efter det fortsatte jag till mamma, ringde bästis och bad henne hoppa på samma tåg som mig hem så att vi kunde hänga ikväll. Och det gjorde hon, så vi har fixat och hållt på i mitt rum hela kvällen, det blev ju färdig målat förut idag så jag kunde äntligen möblera osv  Vi är typ klara, så visar bilder imorgon.. Nu ska vi sova, gröna lund imorgon! GODNATT
 
Här får ni en liten sneakpeak..

Streeess..

Har sjukt bråttom nu! Ska bara dricka lite te och sen slänga mig iväg på cykeln.. Måste hinna köpa käk inför dagen för vi ska på någon utflykt idag. Jaja, vi hörs! PUSS
 
Bild från min instagram, tagen för ett par dagar sen

Vilken är er favorit?


"Cupcake" mask

Fick en fråga om att berätta mer om ansiktskmasken jag använde igår.. Och då börjar jag med att säga såhär: Den är underbar! Doftar ljuvligt av en lite mintig choklad, konsistensen är jätte härlig och framför allt - den är bra och fungerar! Ni hittar den på Lush för bara 119 kronor ;) Såhär beskrivs masken av Lush själva:
 
"Vi har uppfunnit den här masken för unga ansikten och för de som aldrig provat ansiktsmasker förut och vill testa något uppiggande och kaxigt men ändå få ut något bra av det. De seriösa ingredienserna i den här masken är linfröextraktsom är närande och mjukar upp huden, färsk mint som stärker, kakaosmör som återfuktar och rasullera som suger åt sig fett och regör på djupet.

De lättsamma ingredienserna är kakaopulver, vanilj absolut och pepparmyntsolja, eftersom viville bidra med alla härligheter som finns i en chokladkaka. Eller ja, en chokladkaka som inte orsakar finnar så klart!"

 

Hemma från skolan

Vad konstigt det känns att vara hemma från något, och inte bara vara hemma haha :) Idag är jag nämligen hemma från skolan och vår idrottsdag, mår inte alls bra. Halsen är helt förstörd, hostar regelbundet och jag låter som ett monster rent ut sagt. Men att jag missar idrottsdagen är väl inte hela världen, utan det är konserten ikväll jag är så ledsen för.. Skulle på wu tang med Isa & Carro, vi hade planerat fett mycket och det skulle bli så perfekt :( Istället ska jag svansa runt här hemma i mammas morgonrock och äta billys pizza.
 
Varför ser jag så glad ut?.. 

Känn ingen sorg

Jag hoppas att alla mina bloggläsare älskar Håkan lika mycket som jag, eller? Isåfall är det här biofilmen för dig! Den är baserad på håkans musik och låttexter, just got to love it  Nejmen den var faktiskt väldigt bra, kanske inte det bästa jag sett för den var på något sätt lite "förutsägbar", och lite för sorlig faktiskt. Eller inte för sorlig, men ah, sorlig, vilket jag inte tycker den borde varit. Var och såg den i lördags med Isa & Carro förresten, ifall ni undrade när jag såg den vill säga.
 
Kolla trailern så förstår ni bättre vad den handlar om! (går inte att infoga videos men klicka HÄR så kommer ni dit)

Sjukling

Har gått och blivit sjuk.. Känns jävligt typiskt, precis när jag börjat skolan och har värsta grymma konserten inbokad! Åh jag blir så ledsen :( Det jag har är typ ett galet jäkla halsont i lite feber I guess. Eftersom det är så synd om mig nu så tänkte jag att jag kunde unna mig ett varmt bad. Så det var vad jag gjorde, väl där i tog jag i hårinpackning och la på världens underbaraste chokladmask från Lusch. Hela jag luktar choklad nu ^^ Dagen i skolan har varit bra btw för er som undrar, vi bakade tårta bland annat. Haha, min grupp kom trea ;)
 
 
 

Mitt tillfälliga krypin

Om ni inte redan vet det så håller ju vi på att måla om mitt rum här hemma. Känns så jäkla skönt att de äntligen blir gjort. Har bott i den där fula turkosa färgen i typ 4 år. Vad det blir för färg håller jag hemligt tills de är klart.. Då lovar jag att ni får se före & efter bilder. Men det är iallafall inte möjligt att bo i rummet just nu, så jag har gjort iordning lite åt mig i gäst/TV-rummet. Jätte mysigt att somna till TV faktiskt haha. Och så känns det extra bra eftersom att jag vet hur fint mitt rum kommer vara sen när de är klart  
 

First day in school

Första dagen avklarad, usch vad hemskt det känns, speciellt med tanke på vilka extremt dåliga tider vi fick :( Bläbläblä jag vill ha mer sommar. Men någongång måste det roliga ta slut och det ska faktiskt bli lite kul ändå på något sätt. Tror de kommer kännas bättre om ett tag i varje fall! Meeeen ni då lovers? Har ni också börjat skolan idag, tror de flesta gjorde det idag va? Hur kändes det för er? Skulle vara väldigt kul att höra era tankar kring skolstarten så skriv väldigt gärna en komentar :) 
 
Såhär såg jag ut idag iallafall! Hade väldigt svårt att bestämma outfit men sen så skärpte jag mig och tog något enkelt. Blusen är från Karen Millen, jeansen Abercrombie, jackan Barbour, väskan Valentino Handbags och skorna Novita/Scorett. 
 

Sista sommarlovsdagen

Godkvällers på er allihop! Nu var det två dagar sen jag bloggade, sorry for that! Men nu är jag back  Har hänt en del sen vi sågs sist. Slutet av sommarlovet har ju kommit. Så jag njutit fullt ut. Bland annat varit på bio, hängt på ung08 hela sista natten (nej jag åkte inte hem utan någon vuxen) och dansat järnet och haft sjukt kul där. Träffade en massa nytt folk och hade en superbra kväll, sommarn kunde inte slutat bättre kan jag ju säga! Igår började vi måla om rummet och idag red jag för första gången efter olyckan. Kändes bra faktiskt! Och ja.. Nu är dagen här, den fruktade dagen, den sista sommarlovsdagen :( Imorgon börjar jag skolan igen. Uschusch vad dåligt det känns! Men för att jag ska palla med det så behöver jag faktiskt en lång natts sömn. Så godnatt på er, vi hörs imorgon!
 
Bio med Isa & Carro
På uuung
Jag haha
Satt o fikade ensam innan träningen idag hahah
HAHHAHAHAHA, jag o maggan

Sista sommar grillningen

Åh vad detta känns deppigt.. Sista sommar grillningen med familjen tror jag är grillad, haha :( Idag var de så kyligt så vi inte ens kunde sitta ute och äta. Men gott var det ändå! Grillad lax med dillsås & ungsbakade grönsaker blev det  Nu ska vi kolla på film och ha lite fredagsmys! Blog u later, PUSS

Svenska Akademin

Jag var ju på Svenska Akedemins speling på Mosebacke igår. Var väldigt längesen jag lyssnade på dom, men innan min moster blev tillsammans med en av sångarna så var det typ det ända jag lyssnade på haha :) Men det var väldigt kul att vara där med familjen i alla fall! Bjuder på lite bilder här under. Hade ni en bra kväll igår?
 
 

Nyttiga Nadine

Vaknade precis, kvällen igår var grym, ska visa bilder i nästa inlägg! Men iaf, jag vaknade som sagt precis. Kände mig riktigt sugen på en ordenligt nyttig frukost, frukt, naturell yogurt och inte en massa socker som jag åt på Cypern. Där var de färska våfflor & pannkakor varenda morgon! ;) Man tröttnade lite tillslut.. Så en nyttig frukost var precis vad jag fixade - melonbitar, yogurt, special K och ekologisk blodapelsin juice, heh  

Dagens look


Cypern - del 2

Förutom det jag berättade om i förra Cypern inlägget så hann vi med några utflykter, den första har jag redan berättat om, det var den då vi åkte till huvudstaden och gick över till Turkiet osv. Nästa utflykt vi gjorde var också på Cyperns turkiska sida, fast ute på landet och i små byar och inte i en storstad. Utflykten hette "Karpasia - de vilda åsnornas rike" så ni kanske förstår vad som hände. Jo, vi åkte runt i en mini buss med en guide, stannade på en massa olika häftiga platser, men allt de kan jag inte berätta om, det skulle bli väldigt långt. Så jag berättar bara om de två sakerna som var den dagens höjdpunkter enligt mig - Det första var ju helt klart när vi såg de vilda åsnorna. Helt plötsligt så står det en hel flock på vägen där vi åker, så vi går ut och matar, klappar och gosar med dom haha. Dom var rätt tama faktiskt eftersom de är så mycket turister där. Dagens andra höjdpunkt var när vi stannade för lunch på Turtle beach. Alltså de är den ballaste plats jag någonsin varit på! En flera kilometer lång strand, med vit sand och superklart, alldeles "lent" vatten. Det var som en dröm. Men det mest speciella med stranden är ju att dit kommer havsskölpaddor varje år och lägger ägg. Vilket betyder att stranden en dag om året är full av vuxna skölpaddor som lägger ägg, och en annan dag, 8 veckor senare, full av skölpadde bebisar som ska ta sig ner i havet. Så där badade vi, käkade lunch på restaurangen med mera. Men vet ni vad det ABSOLUT bästa var? Han som äger restaurangen där och som också är väldigt engagerad i skölpaddor och arbetar med skölpaddor året om. Han hade plockat upp 3 stycken för tidigt kläckta sköldpaddor för att se till så att de mår bra innan han släppte ner de till havet. Så jag fick hålla i en, dom var så små och så söta, helt sjukt :) Take me baaack..
 

Godmorgon/Plans

Godmorgon bloggisar! Eller godmorgon och godmorgon, jag antar att de flesta av er säkert redan är ute och hittar på en massa kul? Jag själv vaknade för bara en liten stund sen, var så skönt att sova ut så jag vet inte vad. På Cypern slutade ju frukosten serveras 10, helt sjukt om man frågar mig då människor åker dit för att ha ledigt? Haha så jag har ju inte sovit ordenligt på ett tag. Men nu när jag känner mig utvilad så har jag bestämt att göra något riktigt bra av den här dagen.
 
Planerna ser ut som så att jag blir hämtad här hemma av mami & hennes man vid 4, vi ska åka iväg och möta upp lite mer familj och vänner så ska vi käka lunch/kvällsmat på en restaurang. Min mosters pojkväns band har en spelning i Stockholm ikväll så vi ska dit och kolla. Lyssnade jätte mycket på det bandet innan min moster blev tillsamans med en av dom, så det ska bli lite kul faktiskt  

My day :)

Dagen har varit super, känns riktigt bra att vara tillbaka i Sverige nu faktiskt  Idag har jag i alla fall träffat två gamla vänner jag inte sett på väldigt länge, ni som följt mig kommer säkert ihåg tiden då jag var med Isa & Carro väldigt mycket. Sen slutade vi tråkigt nog ses men nu har vi fått kontakt igen, så kul! Vi började i alla fall dagen med en gofika på Espresso House och sedan har vi bara gått runt och snackat om allt som hänt sen vi sågs sist, eftersom de var mer en ett år sen så kan ni fatta att det var en del  :) Tiden bara rusade iväg så tillslut blev det dags att åka hem. Bodde inte bakom kameran idag så de blir lite dåligt med bilder, sorry broes! Men detta har jag att erbjuda:
 
Idag bytte jag bikini och tunna tunikor mot jeans och kofta. Små kuvertväskor mot en stor handväska, och havsbrus mot bilbrum. När jag tänker på det i den vinkeln känns det lite surt att vara hemma igen.

Köpa?

Kollade på denna på Cypern. Men hann inte köpa den, så blev överlycklig när jag hittade den här. Satt på tunnelbanan och var påväg hem och kom på att jag måste kliva av och kolla efter den hahah. Och jag hittade den! Men nu kan jag inte bestämma mig - sommaren är ju liksom slut nu.. Vad tycker ni? :)


Cypern del 1 - vardag

Eftersom bloggandet var så dåligt under min Cypernresa så gissar jag att ni undrar en del om hur jag haft det osv? Eller? Jag tänker göra som så att jag delar upp det i 2 delar, den här delen blir lite om min vardag där mm. Sol och bad typ. Nästa del blir om allt häftigt jag upplevde på utflykter osv, för det var en del! Så detta inlägg inleder jag med att säga att jag haft det otroligt bra ;) Det var verkligen ett paradis där! Stekande sol, upp till 40 grader och kristallklart vatten. När man låg under ytan kunde man ha upp till 50 meters fri sikt rakt fram. Då förstår ni väl hur klart det var? Det fanns en väldigt fin strand där men jag hängde inte där eftersom jag hatar sandstränder. Istället låg vi på gräsmattan i solstolar (gräsmattan låg på en klippa precis vid havet) och badade ifrån stegarna eller hoppade ifrån klipporna. På kvällarna var vi  ute och åt gott, kollade i lite butiker och sedan fått en god natts sömn :) Förutom att sola och bada, åka på utflykter osånt så har jag hunnit med att flyga fallskärm efter en båt, 150 meter upp i luften.. Vilket var grymt häftigt! Ett tips ifal ni har möjlighet till det. Har även varit på snorklingsutflykt till bland annat capo greco med båt. Åka trampbåt, lära mig dyka, träffa nya människor och njuta av livet har jag också haft tid till! Hur har ni haft det mina kära? ♥
 

Home sweet home

Just nu 
BABES.. Jag är back i Sweden, i mitt älskade Stockholm  Imorse kändes de lite tungt att lämna Cypern och alltihop. Men nu när jag landat känns det faktiskt bara skönt! Sverige är ju mitt land liksom. Känns skönt med  allt svensk helt enkelt haha. Fast lite trist med de svenska vädret, men jag kan faktiskt inte, på något konstigt sett låta bli att längta lite till hösten. Börja använda höstgarderoben liksom! Nej men hurrni, ska börja packa upp och göra mig lite hemmastadd här igen.. Fast först vill jag bara säga förlåt, för att jag varit så usel på att blogga. Men jag lovar att jag ska visa en massa bilder och berätta en massa intressant om min resa till Cypern. Samtidigt som jag säger förlåt vill jag säga tack för att ni gett mig denna bloggpaus.. Jag behövde det! 

Sista dagen :(


Lugn ba lugn

Lugn ba lugn.. Jag lever! Dock känns bloggen lite döende och jag har bara mig själv att skylla.. Och hotellets uppkoppling. Den suger uppe på rummet och jag vill inte sitta i lobbyn hela tiden i och blogga. Så har helt enkelt gett mig själv en liten bloggpaus tills jag kommer hem. Bloggar när det funkar helt enkelt! Och när jag kommer hem.. Då kör vi! Haha, nej men då lovar jag en massa bloggning. Okej? Vid lunch så ska jag upp och käka lite och sånt så få försöker jag fixa lite inlägg. Jag älskar ju att blogga, men ibland behöver man lite paus. Jag tror ni förstår. Glöm inte bort mig, PUSS!


7:de dagen avklarad

Jahaja, då var den 7:de dagen här avklarad! Eller avklarad och avklarad, inte för att de är speciellt jobbigt att "klara" av de. Allt är underbart det ända dåliga är jag som måste bli bättre på att ta bilder! Nu kan jag ju förresten förklara varför bildkvalitén är så sämst. Jo, jag, klant som jag är.. Glömde minneskortet till min underbara kamera hemma!!! HUR DUM FÅR MAN BLI? Åh är så ledsen :( Så därför är det så dåliga bilder, och eftersom bilderna blir så fula så vill jag liksom inte fota, och då gör jag det inte haha. Men bättre med dålig kvalle än inget alls, ellerhur? Ska försöka bättra mig!
 
Ialf! Idag har vi varit i Larnaka som är Cyperns tredje största stad. Shoppat och käkat liksom, shoppingen här i fig tree bay är inte den roligaste så de var kul att komma bort lite  Men inga bilder är tagna tyvärr! Bilden på frapuccinon är den ända bild jag tog idag, så bjuder på den och en i repris från Spanien, PUSS
 

Här bor jag..

..Just nu i alla fall, nice ifall man bodde här året runt hehe  Eftersom det är strul men kameran (ska förklara för er i ett inlägg sen!) så är det svårt för mig att ta snygga kvalitéts bilder. Dessutom vore de lite pinsamt att springa runt och fota halva hotellet så lånar bilder från hemsidan. Stället heter Blue Villige Nausicaa Beach ifall ni undrar :) Själva hotellet, rummen, maten osv är sådär okej men det är läget som gör det så ammaaazing!
 

Så sitter shortsen

Fick den frågan för nån dag sen men har inte hunnit ta någon bild ännu men nu är de fixat! Dom sitter väldigt bra på, lite stora i midjan på mig men de får gå, och svar på din fråga - nej dom skär inte in i rumpan oså haha, hatar sånna shorts ;) 

5:e dagen på Cypern

Idag är det lördag och min 5:e dag här på Cypern. Snart har halva tiden gått :( Idag har jag i alla fall bara.. Ah gissa? Legat här på hotellet i en solstol vid havet och solat, badat och läst. De är så det rullar här! Nu ska vi ut och käka, ska försöka hitta en ny bikini också. Vi ska på guidad snorklingsutflykt på onsdag så vill ha en ny tills dess. Jaja nu måste jag sticka, vi hörs! PUSS
 

Tonight

Ikväll har det inte hänt något speciellt. Inte på hela dagen faktiskt. Solat och badat, läst en massa, fixat mig, käkat, kollat i butiker, gått hem. Typ  Livet är så enkelt här. Fast nej förresten, nu när jag skrev så kom jag på att jag trott jag blivit rånad innan vi skulle ut och äta. Mina raybans och plånbok med allt cash i var borta. Så sprang runt och var alldeles förtvivlad här på rummet i en timme innan jag hittade de båda under sängen haha. Imorgon ska jag bli detektiv och lista ut hur allt gått till. Nu ska jag sova! PUSS OCH GODNATT ♥
 
Hahah är så j*vla nöjd med den sista bilden, VS modell nästa.. Åh, jag är så fin. Ellerhur? (berättar för er varför bilderna är så kassa imorgon)

Shopping från Nicosia

Köpte tre grejer i Cyperns huvudstad igår, på den grekiska sidan ifall ni undrar! Så tänkte visa er nu, shortsen är ifrån min favorit affär när man är utomlands, Bershka! Toppen hittade jag inne på en butik jag aldrig hört talas om, Tally Weijl tror jag den hette, riktigt bra och de hade en massa fint. Vet inte vart de finns men är ni utomlands just nu så kan ni ju googla upp det. Väskan köpte jag på en väskbutik, ni vet en sån där som säljer typ 100 märken, återförsäljare eller vad det heter, men vet inte vad den heter heller :) 

Färgat ögonbrynen

Gick till hotellets spa idag och fick mina ögonbryn iordning gjorda haha, det var på tiden måste jag säga! ;) Är i alla fall supernöjd nu, kommer behöva sminka de lite ändå dock eftersom jag har så tunna ögonbryn. Men på stranden och sånt så är det perfekt! Spat har en massa andra behandlingar också, funderar på den har Volcanic Stones, någon av er som provat? Den är dyr så skulle vilja veta lite om den ifall jag kanske skulle boka!
 
Såhär ser ögonbrynen ut nu i varje fall:
 
 

Senaste dagarna här på Cypern

 UPPDATERAT INLÄGGET MED FLER BILDER SEDAN DEN 1 AUGUSTI! Efter som jag inte bloggat på 2 dagar så kör jag en liten snabbresumé till er. De två senaste dagarna har varit underbara. Cypern är verkligen en paradisö! I alla fall.. Den första dagen, i måndags. Tog vi det bara lugnt här på hotellet, soladade och badade i havet alltså. På kvällen käkade vi middag på hotellet och gick ut för att upptäcka stan. I tisdags solade vi och badade igen, gick ut på kvällen och käkade m.m. Igår gjorde vi samma sak på dagen igen hahah, men gick inte ut på kvällen efter som pappa blev arg på mig. Så stannade på hotellet och kollade in deras show istället. Och idag då? Jo idag har vi inte varit här på hotellet, utan åkt till huvudstaden med en privatguide och lärt oss en massa spännande saker samt shoppat. Deras huvudstad är delad, så ena sidan är Cyprotisk och den andra sidan är Turkisk. Jag fick lära mig att Turkiet ockuperade en del av Cypern år 1974, så därför är det så. Det var faktiskt rätt ballt att liksom promenera över en gräns sådär! Och speciellt att vara i Turkiet. Efter en guidning där i Turkiet där vi bland annat fick gå in i en Moské (vilket var väldigt häftigt), efter guidningen där så gick vi i alla fall tillbaka till den Cyprotiska sidan för lite shopping. Visar den för er imorgon  Här kommer bilder!
 
 

Kvällens outfit

Jag vet att jag inte bloggar. Och det känns skit tråkigt men uppkopplingen är så krånglig här och jag har typ aldrig tid. Ligger i en solstol eller på en luftmadrass i havet hela dagarna. Men jag ska bättra mig nu! Till OCH med min pappa sa att han tyckte det var dålig stil mot de som läser hahah   Ska berätta lite om dagen snart men det är en del att fixa med ett sådant inlägg så bjuder på kvällens outfit sålänge. Har på mig lite nytt som jag visar imorgon, men vad tycker ni?
 

RSS 2.0