Jag tänker för mycket på dig


Ofta jag ens lever

"Hänger runt ensam bland bilarna med kameran på andra sidan gatan, själva?" Måndag alltså. Najs. Fick träffa min Saga igen (som jag saknar så absurt under helgerna) så det är ju mer än perf. Har sett ut såhär, ser ni mina skor eller???? How haawt? Var ju även lite kyligt idag så tryckte ner mig i en stickad tröja för förhoppningsvis sista gången innan hösten..

K(bry)läder

Jag är kär gånger 3. Speciellt i mina nya "kostym" byxor som jag köpte på Bikbok igår.. Inte secondhand tyvärr :( Inte mina nya glajjer heller. Inte ens de högmidjade jeansen med dragkedjor som ni ser nedan. Vad hände med mitt löfte? Aja. Är nöjders så de får gå.

Not crying on sundays

Jag och frukost alltså. Love itsh. Nu när jag slutat äta godis så lagar jag mat och bakar hela tiden. Världens bästa sysselsättning tiep. Idag blev det våfflor och avokado, behöver jag ens säga smoothie? Om inte detta skulle vara så fjortisstämplat skulle jag säga det med större stolthet. Men är väl en fjortis trots allt så de funkar. Nu ska jag städa och sen jobba på konditionen. Läxläsning borde egentligen prioriteras mest så får la försöka klämma in det någonstans. Not crying on sundays 
 

Past days

Vi har ju inte hörts så mycket på senaste tiden. Har hängt med fina homosapiens, ätit, shoppat och... ätit. Här har ni lite bilder från mina soliga matdagar
 
Åt en våffellunch på rekordtid hos Saga under lunchen i skolan, bästa jag gjort
Mina hjärtisar lolz
 
Drack min första caffe cooler för året
Lunchade och shoppade med mammsi
Lunchade och shoppade med Anders hahah
 
Firade Earth hour med familj och Anders, FUCKA UR MED ALPHAPET

Motvind

Vi har allt.  Det finns ingenting vi behöver som vi inte får. Men varför är vi inte lyckliga då?
 
..............

Hej

Och så var det fredag igen. Mina skoldagar är fan roligare än mina helger. Jag är så tråkig och brukar spendera fredagarna i soffan tillsammans med min familj och glo på Let's Dance. Lördagarna likaså, fast då spelar vi sällskapspel istället. Eller så ligger jag och Anders i varsin ända av sängen och håller på med telefonen. Heheheh... Startar dagen med en underbar frukost hursom. hashtag #orrä
 
Pösspöss!

Redshoesredshoesredshoes


Inte fjortis men..

Tänkte ta upp en sak. Ett enormt infetkterat ämne om man frågar mig. Nämligen det här med hälsa, träning och kost. Jag kom för några veckor sedan underfund med hur sockerberoende jag är. Och jag såg vilka obehagliga symptom jag får av socker. Trött, sur, otrevlig, och gränslös. Det låter överdrivet men det är tyvärr sant. Jag missbrukade socker.
 
Jag bestämde mig för att sluta äta godis helt. Jag har läst på en massa om detta så jag talar inte ur luft om ni skulle tro det. Först var tanken att det jag bara skulle sluta med godis, dvs choklad mm. Men i samma stund som jag började tänka på det så blev jag megamotiverad till att röra på mig, skaffa lite muckler och alltid äta bra mat. Äta mig mätt på det istället för en chipspåse vill säga. Jag kan ju tala om att jag redan mår bättre! Jag är piggare, blir oftare sugen på mat än godis (inte riktigt sant heheh) och längtar efter att få gå ut och springa. Har inte sagt nåt här än, dels för att jag känner mig rätt så fånig. Och dels för att jag ville se att det inte bara blåste över och var någon en-dags grej.
 
Men vet ni vad? Godis är det godaste som finns. Så käka hur mycket ni vill, vi är barn förfan. Det är bara jag som vill göra mig av med mitt beroende, och det bästa sättet sägs vara att sluta helt. Och det är inget fel med det heller, man behöver inte vara wnb eller anorektiker bara för att man väljer bort godiset. Precis som att det inte är nåt fel med att äta godis. Bara så att vi inte missförstår varann, alright?

Jag tänker inte vänta förevigt

När väntan på kärlek inte längre är något vackert. Utan en stark plåga för kropp o själ. Är man inte betydelsefull då?
 

Annars då?

Om "alla andra" får ha gummistövlar så får jag ha en gul & ful regnjacka. Och ja, let's face the truth, HUNTERS ÄR GUMMISTÖVLAR. Sådana huserar även i min garderob så jag ska inte klaga, dom är snygga. Hur mycket det än svider att säga att jag tycker gummistövlar är snygga. Nu har jag sagt det! Sluta titta bitchigt på min regnjacka, ni är inte mycket bättre själva. Jag har den åtminstonde bara när det regnar. (ett inlägg jag själv borde läst för ca 6 månader, så känn er inte träffade. Eller jo, gör det) Trevlig onsdag!
 
Mitt duckface är verkligen tillbaka???? Hurra!

@stallet

Idag är jag i stallet men får inte rida. Det är teori, FML. Kollar just nu på p2 gruppens teori. Blir alldeles varm i hjärtat.. Det är som att kolla på 10 stycken mig för bara två år sen. Ponnys i mitt hjärta


I mina öron

På våren lever jag på musik. Låtar som dessa får smeka mina öron just nu:
 
 
 
 
 
 
 
 

Duckfacet är back on track

"Men gumman, jaaa vi har förstått att du är kär i en ansiktsmask" "Enough" Men alltså, aaah. Min hy, som typ är den fetaste jag nånsin sett. Blir len som en babyrumpa när jag använder den här och so Totally Clean. Nu måste jag plugga järnet, vi hörs!
 
Vad hände där?

Today


Sveriges mästerkock

Hur många vuxenpoäng har inte jag samlat idag? Börjar dagen med att äta smoothie och rågbröd till frukost. Sen går jag hemifrån en halvtimme tidigare för att gå 3 kilometer till stationen. I skolan räknade jag matematik (med viss motgång heh) i en hel timme. Jag gick en promenad alldeles själv på rasten eftersom att min enda vän i skolan Saga var sjuk. Jag har gått 3 kilometer hem från stationen. Jag har fotograferat (ovanligt). Och jag har gjort min alldeles egna pastasallad. Den blev gudomlig. Och nu avnjuter jag den framför "Sveriges mästerkock", vilka amatörer, om man jämför med mig ;) 
 

Ryttareliten

För er hästfantaster som läser min blogg måste jag bara tipsa om detta program som går på svt. Riktigt bra! Jag är kär i Lisen Bratt! Underbara människa får man ju leta efter. Fler sånna till hästvärlden - TACK

Brunchdejt

Igår bjöd jag hem mina favorittjejer på en spontan & enkel liten brunch. Vi hade det hur gos som helst och hamnade i total matkoma efter 2 timmars ätande. Scones, pannkakor, chokladdoppade jordgubbar, smoothies och en himla massa annat var det som serverades. Mer än så har jag inte o säga förutom att jag längtar tills nästan gång jag får äran att ha de alla under mitt tak

I denna stund

Har haft en så underbar dag! Började med en stor brunch hos mig med mitt crew, sen hängde vi hos Magnus ett tag, käkade middag med hennes päron och sen gick vi ut och spelade fotboll. LOL! Nu ska jag o min Abblia kolla på gamla filmer o sen sova, puss på er! Fler bilder från brunchen får ni imorrn.


In my head

Det finns ett uttryck som jag ogillar lite mer än alla andra utryck som jag ogillar. Och det är "Var dig själv?", jag har skrivit om exakt det här för bara nåt år sen, I know.. Men det är så viktigt så tar det igen. FÖR VEM FAN VET VEM MAN ÄR? Det är väl ändå de barndomen, tonåren och till och med vuxenvärlden handlar om. Att hitta sig själv? Jag tror inte det finns en ända en som vet vem den själv är innan livet här är slut. Jag tror att man gör det i samma sekund som man avlider, faktiskt. Det tror jag även är meningen med livet, att hitta sig själv. Och det gör man helt enkelt när man är färdig här. Tyvärr sker det ju olyckor m.m, men jag tror att trots det, så hittar man sig själv då i samma stund. För då är det liksom slut, och finns inget mer att ´"hitta".
 
Meningen med livet enligt mig har egentligen ingen betydelse. Tillbaka till när tonåringar får höra "Var bara dig själv", om det nu inte är som jag tror, vilken tonåring vet vem man är? Jag har i alla fall ingen aning. Jämför bara en grupp tonåringar och en grupp 30/40 plussare. Bland oss tonåringar kommer skillnaden, invändigt och utvändigt skilja sig enormt mycket. Men de vuxna skulle ju efter 10 minuters småprat kunna vara samma person. Trevliga och neutrala. Ni förstår vad jag menar va? Det jag vill säga är att det är nu som vi letar efter oss själva som mest, vi blir inspirerade av olika människor och alla har vi en stark personlighet som är omöjlig att inte ge utryck för. När man är vuxen kan man ju hålla sånt inne. Men det tror jag inte man tänker på i denna ålder, inte jag i alla fall.
 
Vad tycker jag man ska säga istället då? Jag tycker att man ska vara exakt den man vill vara, om det inte gör så att någon kommer till skada. EXAKT! Det spelar ingen roll om allt är ett "spel", för det är ett steg närmare att hitta sig själv. Var olika personer beroende på vem du är med. Var super mainstream. Se helt egen ut. Vafan, det är livets mening du håller på att reda ut. Så nästa gång en kompis frågar mig t.ex "Hur ska jag vara för att han ska gilla mig?" Så kommer mitt svar bli "Va den du vill vara, anpassa dig inte ett skit. Var någon som känns bra och som du trivs med. Exakt den du vill."

Dömd att bli bedömd

Hej vänner! Ojoj så skönt med fredag, lite andrum liksom. Dagen hittills har varit superb, jag BÖRJADE MORGONEN MED ATT SPRINGA 30 MINUTER!!!!!! (som pricken över iet kan jag ju berätta att jag gjorde detsamma igårkväll) På "den" fronten har det hänt en del sen, ja.. Måndags. Kan ta det lite senare. Rätt spännande faktiskt. Hursom! Under mina 2 timmar i skolan skrattade jag konstant. Det tackar jag Saga för, min sockerpulla ;) Sen åkte jag hem, fotograferade och storhandla med mammsi och Abba. Ska ha en liten brunch med mitt crew imorgon så det behövdes!
 
Såhär har jag sett ut största delen av denna dag. Jag dör lite (mycket) för min krag-kappa från NoaNoa! Den är så jäkla snygg. Längtar enormt tills våren är här på riktigt så jag kan ha den i skolan osv.

Dagens horoskop

"Du tycks få en del problem du inte hade räknat med. Tecknen råder dig att vara bestämd - och konsekvent!"

Jag är ju sådär töntig och tror faktiskt på horoskop.. De stämmer ju alltid? Jag vet att dom är skriva för att passa in på alla och för att man kan inbilla sig, men när jag läser de andra är det alltid mitt eget som stämmer in bäst.. Lite läskigt :O Heheh, tror ni på sånt?

Här är min jävla trasighet


Gårdagens

Känner att min blogg verkligen nått toppen av kreativitet på senaste tiden.. Enbart "dagens outfit" och "min dag" inlägg. Men det blir ju knepigt när komentarerna inte fungerar så man kan fråga vad ni läsa mer om. Jag har ju en mail (se menyn) som en del av er faktiskt skrivit lite till, superkul  Fortsätt med det tills jag fixat komenterandet!
 
Idag känns det som fredag. Tror det beror på att jag åker till mamma idag eftersom pappa ska på konferans. Så jag har packat väskan osv. Men den hämtar jag efter skolan, för vet ni vad? Nu ska jag bege mig av mot skolan till FOTS, vilket kommer ta cirkus 1 timme. Önska mig lycka till, PUSS
 

Sömmerskan i egen hög person

Halloj säger esteten och sömmerskan i egen hög person! Tänkte visa er ett par shorts jag sydde till förra året. Hade helt glömt bort de och blev överlycklig när jag hittade dem.  
 
Från början var det ett par långa jeans som jag hittade i slöjdsalen på min mammas skola. Snodde med mig dem hem och klippte av, sydde kanterna och rullade upp en bit. Sedan hittade jag lite olika virkade spetsar i min mammas egen lilla syverkstad som jag försökte skapa något kreativt av. Blev ju rätt snyggt? Min mor sydde väldigt mycket när hon var i min ålder, har sett lite kläder hon sytt och de är såååå fina. Nästa gång jag huserar där tänker jag bannemej ta och lära mig symaskinen på riktigt! ;)

Lika tomma som ord

Mina dator och smockfull av outfitbilder som inte är publicerade så idag får ni räkna med att det i princip bara kommer dyka upp en massa inlägg om kläder.. Fantasifullt hörru!

Hej mitt vinterland!

Vad är det som sker utanför mitt fönster? Vet inte om jag ska skrika av ilska eller gråta av sorg. Jag gör både och. Våren var ju ALL in förra veckan, jeansjackan och coneversen var framme och solen var ett underbart fotoobjekt. Men nu? Nu åker alla svarta kappor och tjocka bajskorvsskor på, känns precis som en helt vanlig, deprimerande novemberdag. Jag tycker faktiskt att man kunde se i hela atmosfären att våren var borta igår, alla människor rynkade på näsan, stressade och höll om sig själva för att hålla värmen.. Ingen glädje överhuvud taget. Oj ett sånt utförligt inlägg, småkul att det handlar om vädret haha. Fast jag tror nog jag har rätt. Vädret har enorm påverkan på oss! SOLEN, GET YOUR ASS BACK HERE :( (vilket språk) (!!!)
 
Jag spenderar konstigt (skämt) nog dagen i skolan och sen stallet. Gör ert bästa för att få denna dagen till något bra. Tanken på att nån försöker kanske kan minska mina tårar när jag kommer utanför dörren.. Haha.
 

Det verkar ju vara över nu

 

God måndagsafton kära ni! Hur står det till? Med mäj så är det sisådär neutralt. Min överkänslighet is killing me.. Måste sluta nojja, och lära mig ta allt som det kommer. I alla fall när det gäller denna blinda anledning som jag talar om. Kan ni tyda mitt kodspråk? Ovan ser ni bilder jag knäppte igår. Tycker de vart rätt bra och förmedlar en härlig känsla.
 
Vi hörs imorgon då mitt schema är lite lösare, SHANTI

Hare Krishna

Idag firades det Gaura Purnima på Almviks gård, som ni säkert inte vet så har mina kära far ett förflutet inom Hare Krishna och när jag var mindre var vi faktiskt hyfsat ofta på söndagsfester och annat vid olika tempel. Men nu var det kanske 3 år sen sist.. Men idag tyckte jag det var dags och åkte ut till Almvik med mina barndoms vänner och deras Far, det var alltid de vi var med förr när vi var mer "aktiva". Invecklat! Hur som har jag tittat på Abishek av Caitanya, som är en ceremoni då man badar gudsgestalter i yogurt och annat  samtidigt som man sjunger och spelar. Fick sånna enorma nostalgikänslor idag när jag såg alla små flickor & pojkar med saris som sprang runt ungefär som vi 4 gjorde för bara några år sen.. Kommer ihåg det så väl. Jag var så stolt över att kunna berätta för mina andra "normala" vänner om allt jag fick uppleva när vi var i templet! Och det är jag fortfarande! Dock känns det som om jag visste mer för några år sen än vad jag gör idag, lol.. Hare Krishna och godnatt mina vänner!
 

Jag lever ju faktiskt

Nu känns en dag utan bloggning länge igen, för 3 veckor sen gick det minst 2 veckor mellan inläggen.. Så det är ju kul, att jag kommit igång igen, eller? Dock har statestiken minskat från 150 unika dagligen till 60 unika dagligen nu sen jag började igen. Men det kommer tillbaka hoppas jag, får kämpa lite ;) 
 
Anledningen till att ni blev lidande igår var helt enkelt för att jag hade fullt upp. Hade konfaträff från 09-14 och sen var det bråttom iväg till min bror, där jag och hans flickvän bakade underbara macroons och åt god mat. Om jag inte redan sagt det så ska jag bli faster om mindre än en månad (!!!!) KÄNNS OVERKLIGT!
 
Godmorgon förresten, visst blev macaronsen fina?

Vad skulle vi annars göra?

Lista snodd av Saga (ja Saga, har läst igenom hela din blogg nu ikväll pga brist på liv)

Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Knepig fråga hörru. Antingen Gayatri eller eller Mathilde (utalat utan E på slutet)

Vilken var den senaste filmen du såg? Tillbaka till Bromma haha

Har du bra självförtroende? Definiera bra

Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Gosa

Nämn tre saker på din att-göra-lista? Dusha.. (Minns ni att det är något av de jobbigaste jag vet haha?)

Beskriv ditt drömutseende! Menar du på killar eller på en själv? Hur som helst så har jag inget sådant. Det låter tillgjort men jag tycker faktiskt alla är fina på sitt sätt, inte alltid jag själv kanske men jaja. (Däremot finns det något jag tycker är väldigt fint, och det är naturbrunt och lite lockigt hår med ett unikt ansikte)

Skriv namnet på någon du ser upp till. Nobody, tror inte på det där med förebilder. Har man en förebild tror jag endast att det resulterar i att man försöker vara som den och glömmer bort att försöka hitta sig själv.

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Yes, om jag ska nämna något speciellt så är det min röda kappa ni ser här titt som tätt.

Vad skrev du senast på Facebook? Någon som har tips på bra iPhone reaparatörer till ett hyffsat pris? Hade tänkt skriva detta på instagram eftersom det är så off på facebook nu för tiden haha. Men sen kom jag ju på att telefonen är trasig, lol.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Är jag väl

Vad väljer du, godis eller chips? Omöjligt val

Hur uppvaktar man dig? Var vänlig fast med en hyfsat fräck humor, haha! Och visa vad man tycker om mig, annars blir jag nojjig och håller på o grunkar som en liten p12a.

Din absolut sämsta egenskap? Överkänslighet och överfilosofering

Din bästa egenskap?  När jag verkligen vill något, så kämpar jag in i det sista, gällande det mesta, men inte allt. Ibland ger jag upp, om jag blir allt för sårad av kämpandet.

En låt du är beroende av? A Place in the sun - Stevie Wonder. Always have, Always will

Vad stod det i ditt senaste sms? Bror

Vem skulle du ta med dig till en öde ö? Jag ser ingen anledning att åka till en öde ö och därmed så skulle jag aldrig hamna på en öde ö. Punkt.

Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? Det är svårt att säga vad jag tycker om folket som tar drogerna, då jag inte är speciellt nära någon som gör det. Jag tycker det är ointelligent att börja, men har inte hört någon missbrukares hela historia så jag kan inte yttra mig om själva personen i övrigt. Bara själva handlingen att börja med droger, och den handlingen tycker jag som sagt är ointelligent.

Vad hatar du? Främlingsfientliga åsikter och konsekvenserna som kommer ur det är nog det ända jag faktiskt hatar. Finns mycket jag ogillar, men hata är ett starkt ord. På samma sätt som älska. Tror nog bara det finns två saker jag älskar, och det är min familj och vänner (hästar & övriga djur inkluderat)

Hade du kunnat ha distansförhållande? Om det var med någon jag var så pass kär i, absolut. Men det skulle nog vara väldigt känslomässigt påfrestande.

Vad handlade din senaste dröm om? No idea. Men om jag känner mig själv rätt så var det kärlek.

Vad väger du? Är du nöjd med det? Vet faktiskt inte vad jag väger och är inte intresserad av att veta heller.

Hur lång är du? 160,7

Vilken är den bästa svenska filmen?

De bästa svenska skådespelarna?.

Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight?  Twilight lol.

Ditt humör för tillfället? TRÖTT

En vacker person? DU

Har du instagram? Jajjemennsan 

Vem kramade du senast? Skulle ni bra gärna vilja veta va, Va, VA?

Vem träffade du senast? Far min

När slog du dig senast? Idag, såklart..

Någon du vill träffa? Mor min

  När grät du senast? Varför? Idag, för att jag var ledsen

Sminkar du dig varje dag? MEN ÄRRU DUM? Såklart inte hahahahahhahahahahahah

Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Aldrig reflekterat över det där. Olika på olika saker I guess. Är min egen!

Är du helsvensk? Är halv eller kvarts costarican, dvs Latinaaaaa (enormt stolt då costarica är det vackraste land jag någonsin varit i med väldigt vänliga människor)

En artist du inte gillar? Är inte sådär överförtjust i Chris Brown, Rihanna, Jusstin Bieber m.m

En artist du gillar? Earth Wind & Fire är nog det som spelas mest just nu, så de är jag sådär väldigt enormt mega mycket överförtjusta i.

Vad är det bästa som hänt dig? Att jag är frisk och har de möjligheter jag har, och att jag träffat alla de som finns omkring mig idag förstås

Vad vill du bli när du blir äldre?Det där tar vi en annan gång


Skratta eller gråta?

Ska man skratta eller gråta när man ser denna video? Jag skäms, skäms något otroligt. Denna debatt bevisar bara att den HÄR artikeln har mer än rätt! Känsliga tittare varnas! Det här är ingen politisk blogg, och jag vet att man bör akta sig för att yttra sig om sådana här saker. Men det här kunde jag inte hålla inom mig, se själva så förstår ni:
 

Kort, kortare, kortast

Hahaha! På dessa bilder ser man hur kort jag är, midget HEJ. En stolt sådan! Ser i princip bara positiva saker med det faktiskt, fast det är väldigt vackert att vara lång också. Alla är vi vackra! Sådeså.
 
oj hashtag #djupfredag. Det skulle bli ett outfit inlägg men blev egoboost istället. Fast ni kan ju få bägge två - jag har på mig höga jeans från bikbok, en secondhand kofta, jacka från h&m, Vans och tygväska från Non smoking generation. Nu ska jag ut i vårvädret igen och njuta, slutade skolan för mer än en timme sen. PUSS
ÄLSKLINGAR

Lockig fredag

Idag dammade jag av min gamla locktång och kämpade mig igenom hela håret. Ett träningspass i sig måste jag säga! Herregud, att jag orkar.. Jaja, nu trallar jag iväg mot skolan lockigare än någonsin! Äre fredag så äre
 

Levis 557

Idag mutade min pappa mig med ett par nya jeans för att jag skulle räkna lite matte nu på kvällen. De var secondhand förstås, men ett par Levis så de var dyra trots det (180 är dyrt enligt mig hehe). Har fastat rejält för detta med raka jeans så tyckte att det var dags att skaffa ett par till i mörkare färg ;)
 
 Oherregud så fånigt med såhär lång text för ett par braller.. Håller jag på att bli fjortis, igen? Nej usch, ni får bilder istället. SNÖGGA VA?

TBT - Tågluff 2011

Nästa tbt blir dagen till ära från min tågluff genom europa med pappa 2011. En väldigt, väldigt häftig upplevelse, speciellt med tanke på att jag var 11 år. Jag minns att jag såg mest fram emot Paris och minst fram emot Köln. Paris var en ren besvikelse och Köln blev favoritplatsen. Så tror jag det är för många ungar, inte för att vara sån men speciellt för tjejer då Paris anses vara en av världens modestäder. Ujujuj..
 
Har väldigt få bilder från denna resa tyvärr, men detta var vad jag hittade iaf  

Tbt torsdag

Denna torsdag tänkte jag göra till en rejäl tbt-torsdag, räkna med att minst 3 throwbacks är uppe här innan läggdags.
 
Jag börjar med Ibiza 2011! 3 underbara veckor på en av de vackraste öar jag någonsin skådat. Önskar dock jag varit lite äldre när jag var där, lättare att njuta fullt ut och uppskatta allt nu än då. Det absolut bästa med Ibiza var lätt klippbaden där man kunde hoppa typ 20 meter ner om man ville det! Det var så jäkla ballt. Man kan nästan tro att man är i Oceanen ibland haha. Min morbror bor där så vi bodde i ett av hans hus när vi var där, dock är det sålt nu så vet inte om det blir någon mer gång där  :(

För ovanlighetens skull..

Så har jag inte bråttom! Meeeen jag vill hinna läsa och därmed ta bussen till skolan istället för tuuuubän, och den bussen har jag bråttom till. Idag vet jag inte riktigt som händer, jag och Anders pratade om att åka till Rusta och shoppa men får se hur det blir med det. Nu är det hög tid för denna lillgamla fjortonåring att greppa sin bok och ge sig av mot bussen. Ha en fin dag mina solstrålar, PÖSSPÖSS
 

Intellektuellt

Puss & godnatt ♥ #läsabörmanannarsdörman

2:a glassen, bibliotek m.m

Godkvällers! Idag har allt varit bra om man bortser från den här hemska kvällen, fast kvällar i stockholm är alltid hemska så de kvittar väl. Nu fokuserar vi på det positiva! Jag har varit i skolan, förstått matematik med parantester och tyckt det varit riktigt roligt. Räknat på som bara den under en hel timme cirkus vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Jag har även haft bild, vilket jag brukar hata, hatar allt estetiskt haha. Men vi gjorde linoliumtryck (?) vilket var fabulöst skoj! Idrotten var även den rätt så underhållande, vi skulle utföra några steg i breakdance. Det jag utförde vet jag inte riktigt vad det kallas, men de andra breakdancade i alla fall, jag.. Ja, vet som sagt inte vad det ska kallas.;)
 
Efter skolan så gick jag och Saga för att uträtta vårt ärende men blev inte alls väl mottagna så vi köpte varsin glass istället. Sedan rullade vi iväg till biblioteket och.. Ni får gissa. Sen jag kom hem har jag pluggat, fotograferat och uttryckt känslor. Nu ska jag duscha och kolla in gårdagens avsnitt av Veckans Brott! Visste ni att det är mitt favoritprogram hahah? Addicted.

Detaljer och.så.vidare.

Dom säger att det är kul med variation i bilderna men jag venne.. Tycker det var väldigt mycket mer "kul" med hela outfitbilder och inte sånna här fjolliga detaljpicZ. Kläderna jag bär på min kropp idag är i alla fall till mesta dels secondhand, det ända som är nyköpt är jeansen. Dom kommer från Dr Denim (OJ SÅ ORGINELLT) (!!!).
 
Observera den enormt fina omlottärmen.. Heh. Viktig fakta.

#argiköket

Idag har jag sovmorgon och därmed ängnat hela morgonen åt att fotografera. Hann med att ta några sura bilder på mig själv i köket, precis börjat inse läckerheten i oskärpa vilket ni kan se på några av bilderna. Gud så avencerad jag låter. Är absolut inte avancerad. LOL.  
 
Idag är det hursom onsdag och den har jag startat med att dricka steviajuice och äta torkad mango. Hur vuxet är inte det likzom? Snart ska jag flanera till skolan och hänga runt där tills klockan slår 16:30. Då har jag och Saga ett ärende att uträtta sen får vi se vad som händer. Vi hörs väl? AAAH JAG MÅSTE FIXA MINA KOMENTARER!!!!!
 
Ser ju förskräckligt äckligt ut.. Men de är underbart gott må jag säga!

Vet att hon är söt men det måste bli du&



DET ÄR LJUST!!!!!!!


Smoking kills

Idag är det tisdag - skola till tre och stallet från fyra till sex! Hardworkhardwork. Nej vet ni vad? Jag har lite bråttom (ovanligt?) iväg nu, vill bara visa er min sjukt snygga tygkasse från A Non smokning generation. Är ju med där genom skolan, med andra ord emot rökning. Det finns inga goda anledningar att röka. Inga. Det bara förstör. Låter överdrivet men det är sant. Keep that in mind kära ni! PUSS
 

Vår i stockholm

Idag har jag ätit min första glass för året, och ska snart äta min troligtvis sista semla för året! Mötte upp pappa på söder idag och tog lite bilder i vårsolen medans jag väntade. Har verkligen glömt hur jäkla mycket man behöver den. Vill bara gråta när jag tänker på nästa vinter. Fast det är ett tag kvar så det är väl ingen ide att ödsla tid på det. Ska bara njuta av livet här och nu  Vuxenpoäng HEJ!
 
Jesus Kristus ett sådant ointressant inlägg. Ingen aning om varför jag började skriva detta, har ingenting att berätta men kände att det behövdes ett inlägg. Har knappt några bilder heller, förutom två härliga på Saga när vi åt vår första glass! DÅ VAR MAN LÖCKLIG ALLTSÅ! Ni kommer somna om jag ska fortsätta så - hej, puss, ses!
 
Förlåt! Måste bara berätta en rolig sekvens som skedde i köket nyss. Jag hämtade paketet med semlor i kylen, då säger pappa "Men nu får inte äta nu, vänta lite" mitt svar blir "Jag ska inte äta, bara fota" - "Man brukar fota sina vänner, dom man tycker om och umgås med" - "Men pappa, semlorna är mina vänner, mina bästa vänner" - "Ring tragiska linjen" LOL

Dagens outfit


Dear secondhand

Tänkte visa er lite nytt jag köpt på secondhand den senaste tiden. Några plagg är ca 2 veckor gamla och några köpte jag i helgen. Byxorna t.ex, hittade dem på stadsmissionen för 40 riksdaler? CRAZYNESS - HAPPINESS! Kan förresten ta och berätta om mitt nya löfte, jag ska BARA handla second hand (för mina egna pengar) fram till Juni månad! Sen åker man ju utomlands så då blir det ju jobbigt. Men min plånbok ska få njuta fram tills dess i alla fall!
Denna är dock ny som i nynyny. Köpte den på bikbok men pågrund av fläcken som ni ser på bilden så fick jag den för 80 istället för 90, helt ok..

Hemma börjar nästa dag

Här är en liten sneakpeak på ett av lördagens secondhand-fynd! Love itsh. Ska visa er allt sen! Men först är det skola till kvart i fyra, snark. Var har den entusiastiska plugghästen tagit vägen? Ska försöka leta fram henne snart..

Snö, snowboard & 13 grader

Ännu en sagolik dag, som till hälften spenderats med Saga och till hälften i flottsbro med NatHalie. Det började med att jag vaknade hos Saga, segade i sängen ett tag och sedan bakade Saga himmelska scones. Efter två avsnitt Glappet var det dags för mig att bege mig mot tåget. Hörlurarna åkte på och vips så var jag framme i flottsbro, typ. Idag gick det sååå bra bortsett från en hemsk incident i liften, överväger strakt att inte berätta detta men det är så skadeglädjes-framkallande att jag bara måste.. Here you go:
 
Jag ville ha lite bilder på när jag åker ner för baken. Det betydde alltså att NatHalie skulle stå nere och vänta på att jag kommer nedåkandes. Vilket då innebar att jag skulle åka ankarlift själv vilket jag gjort cirkus 5 gånger förut, med snowboard alltså. Oväntat bra går det så jag börjar slappna av och ramlar ner i en lerhög. Tänkte att så värst farligt är ju inte det, händer väl alla. Så jag börjar i lugn och ro ta av mig brädan, DÅ JAG INSER ATT ENA FOTEN FASTNAT I BINDINGEN. Jag vet inte hur länge jag kämpade för att komma loss men kan ju lägga till att samma två jämngamla killar åkte förbi mig i liften 4 GÅNGER. Lite smått flinande sådär som bara killar kan. USCH. Jag kommer hursom inte loss och efter att de passerat för fjärde gången så börjar jag hasa mig ner med ena foten fast i brädan. Då kommer det yttligare två jämngamla snowboardkillar i sittliften ovan mig och pekar rakt ner på mig och garvar högt, ALLTSÅ VA? Finkänsligare blir det ju inte. Är så arg. Tröstar mig med att de inte var så jävla bra som de verkade tro, inte enligt NatHalie i alla fall och hon vet vad hon snackar om. Tillslut kommer det en snubbe på skoter och hjälper mig. ALDRIG VARIT SÅ FÖRUDMJUKAD I MITT LIV!!!!!!!!!
 
Tillbaks till det bra. Eller ja, finns inte mycket mer att säga att det gick bra, eller så självgod kanske jag inte ska vara.. Det gick hyfsat. Men kändes väldigt bra. Dock tror jag att detta tyvärr blev sista åket för säsongen :( Fast jag är taggad till 1000 på vår satt den smällen får jag väl ta, att åka snowboard i 13 plusgrader kändes inte sådär jätte vårigt!
 
Ni ser ju vem som är vem.. NatHalie är bäst och jag är sämst (i jämförelse).

Som i en saga med Saga

Igår var en bra dag! En väldigt bra dag, en sån bra dag som man bara kan läsa om i sagorna. Antagligen lyckades jag återskapa det på grund av att jag var med min finfina vän vi namn Saga. Ni lär ha hört namnet förr. Skriver ungefär lika mycket om henne som jag klagar på att mitt liv är ohändelserikt, lol. Vad var det som skedde denna sagolika dag då? Jo, jag tog med Saga in i second hand butikernas underbara värld och fyndade massvis av bra grejer. Vi drack en milkshake och åt bullar i farten vid slussen. Vi fotograferade och pratade. Vi åt, gick på bio, åt lite mer, kollade på film här hos henne, och åt lite till. Slutligen somnade vi, väldigt mätta. Som jag sa.. En sagolik dag!  
 
Klicka er in HÄR för att komma till en ypperlig blogg
ALLTSÅ hur snygg är inte jackan nedan? Fatta ballt o ha en Gul & Blå jacka? Min budget räckte dock inte men ååååh så kär jag är

Svenska b-filmer är aldrig fel



Dagens lånade

Dagens klädval bestod till mesta dels av Sagas kläder, eller ja, nästan. Tröjan och kragen är hennes! Snyggt eller vad säger ni mina kära? Jag har iallafall känt mig snygg bekväm och det är huvudsaken  
 
Jacka - Lee (pappas barndomsjacka) // Väska - Vintage (Mammas) // Jeans - Dr denim // Tröja - Urban Outfitters (Sagas) // Krage - Monki (Sagas) // Skor - Vans

Ett stycke instagram

Är tvungen att re-insta denna åt er bara för att jag har en sådan ypperligt bra humor! Inga-Gärd 4 president




Välordnat liv

Listor alltså, dessa fantastiskt underbara papperslappar. De tar mig framåt i livet. Kärleken till listor är lika stor som kärleken till min kamera! ♥
 

Och jag är alldels för ung

Fick två små fotokickar och har lyckats knäppa ca 400 bilder sedan en timme tillbaka. Det blev dock inte alls som jag tänkt mig, extremt misslyckat om jag ska vara ärlig. Måste vinna över kameran! Men det är en utmaning i sig och nya utmaningar ska man inte ta sig an en sen fredagkväll med öppna fönster och Sthlm Skyline med Markus Krunegård på högsta. Då ska man sova. GODNATT

Observera: Intressant text!

Insåg nyss att jag i 7/10 inlägg på senaste tiden har skrivit "Mitt liv är så crazy", "fuckaur-kväll" eller "händelserikare liv får ni leta efter".. Har bara en sak att säga till mig själv - BITCH PLEASE. Måste sluta klaga nu haha. Observera alltså att jag är totalt oseriös när jag säger de sakerna, mitt liv är så ocrazy man kommer och jag fuckar aldrig ur. Jag säger det en sista gång nu - MITT LIV ÄR TRIST, DET HÄNDER INGENTING OCH JAG LÄR VARA DEN ABSOLUT MEST HEMKÄRA FJORTONÅRINGEN SOM EXISTERAT. (ska aldrig klaga mer) Detta var ju så underhållande att jag kände att det förtjänade sitt egna inlägg. Right?
 
(Foto: Saga Åslund aka Underbarast på jorden)
 

Friday night (not) fun

Ännu en fucka-ur fredag i mitt vilda 14åriga svenneliv! Har hängt hos en kär vän till mig under eftermiddagen och nu är jag hemma, har käkat och käkar nu lite till med Anders. Intressantare än såhär blir det ju inte. Morgondagen kommer dock bli världsbäst så jag står ut ;)
 
Jag ska försöka få med Anders ut på en nattlig fotografirunda innan jag hoppar i säng. Inget nytt på läggdags-fronten som ni förstår! Aldrig förstått mig på fenomenet att sova efter midnatt. Med vänlig hälsning Nadine 14 bast

Lucy in the sky

Första fredagen efter lovet och praoen, känns underbart. Förut längtade jag inte till helg utan gillade att vara i skolan, den entusiasten är dock långt borta och just nu vill jag bara ha sommarlov, gå ut nian och börja gymnasiet. Två år kvar :( Jaja, nu ska jag kämpa på i några timmar och sen är det helg - har underbara plans all the time (eller nja, nästan) POUSS
 
Dagens intressanta: Jag älskar mina lappade jeans! De är lite rödgröna i färgen vilket inte riktigt gick att fånga på bild, jäkligt snygga iallfall. Köpte dom på cheap monday för flera år sen, 50 spänn fick man pejja, löjligt billigt för ett par så snygga jeans. Inte mig emot dock.

Vårkänsla x 1000000

Som ni ser så bestämde jag mig för att det är vår idag! Har frysit så kanske supermegajätteasstörtgalet-mycket man bara kan göra en halvsolig dag i Mars. Fast det var värt det! Har dansat fram på stockholms gator och lyssnat på "Det kommer aldrig vara över för mig", vårkänslan var på max då kan jag ju bara säga. CRAY. Vad tycks om min outfit förresten?
 

Godmorgon torsdag!

Idag är solen framme och det ser jag som ett tecken på att världen vill ge mig en nystart. Tack! Den här dagen ska bli bäst.
 

Hjärtat slår som kolibrins vingar

Ja, vad ska man säga. Nu är det över. Tack för att jag fått dela detta lite med er och tack för alla era fina mail ♥ Nu ser jag framåt och tänker inte skriva mer om det här. Kärlek
 
Jag och hela tjocka släkten på morfar 90-års dag
 

Begravning

Morfar begravs om några timmar. Jag vet inte vad jag känner. Jag har fortfarande inte förstått det. Jag vet ju att han inte lever längre, men att jag faktiskt aldrig mer kommer krama om honom går INTE in. Eller nej.. Inte riktigt så. Det går inte att förklara. Obeskrivligt. Får se hur det är efteråt. Kanske att det känns annorlunda då. Nu ska jag skriva ett brev till morfar. Puss och kram på er!
 
Svart & svår, LOL. Klänningen var btw omöjlig att få en bra bild på.. (fast det skiter jag i)
 

Kanske är det bäst att jag skriver en bok

Imorgon blir nog en tung dag så jag laddar just nu batterierna med "Ursäkta att man vill bli lite älskad" samt ansiktsmask iklädd myskläder. Mitt liv är ju bara för crazy.. Därav rubriken!
 

Curling ladies

Hej vänner, allt väl? Meningslöst att fråga då det fortfarande är knas när man ska komentera, men det låter så trevligt tycker jag hihi. Jag hoppas hur som att allt är toppen med er  Med mig är det varken bra eller dåligt, neutralt vill säga (lol). Jag hade det faktiskt riktigt roligt på curlingbanan idag tack vara min underbara Saga, dansande och skratt. Dock var det extremt svårt. Men jag var en av två i vårt lag som faktiskt lyckades sätta poäng, den första av de två dessutom. Ni märker säkerligen hur ofantligt stolt jag är!
 
Stallandet och ridningen gick bajs (moget!!!!). Min gamla tränare var idag inhoppare vilket var väldigt kul. Inte ridit för henne på ett år typ. Trist att det gick så dåligt bara. Men men, sånt är livet.. Så mycket falskhet bor det här, den man förlorar.. Äh nu får jag ju ge mig. Bjuder på lite bilder från Curlingen. XO
 

Atletiska tisdagar

Det slog mig nyss att denna tisdag blir precis lika atletisk som den senaste. Förra tisdagen var det snowboardåkning och ridning som gällde, idag blev det Curling och ridning! När ska mina magrutor börja synas? Nej usch såhär kan det inte fortsätta.. Blir så illa tvungen att ta en trip förbi donken nu innan stallet för att inte bryta mot mina principer. FAST NEJ!!!! Jag köpte nyss en Aloe Vera .. Vad är det som händer? Håller jag på att bli vuxen och hälsosam? Hemska tanke.

Lul

Sååååhär taggad är jag på curling.. Notnotnot. Lululul. Men förjäkla najs att börja 10 och sluta 14 när resterande knäppskallar som valt romme börjar 06:30 och slutar 19. Har bråttom men vi höres I Guess. HAVND (Have a very nice day)
 

Sömnsömnsömnsömn

Nu är det verkligen dags för mig att hoppa i säng, har egentligen som regel att sova klockan 22 men idag sket jag det. Får väl skrota för det imorgon då jag kommer vara trött som bara den. Under skoltimmarna är det curling som står på schemat och sedan 60 minuters dressyrträning. Jag kommer ju att somna i sadeln om jag inte sätter punkt nu. Så godnatter mina skatter ♥

Men bitch please

I just wanted to let you know,
I love you, don't ever let go,
cuz the sun don't shine when you're not around mine,
 
Vad har hänt med mig på sistonde? Jag har blivit överkänslig och skriver djupa kärlekscitat hit och dit. Jag kan vara sådär glad i nån dag, men sen blir jag "sådär" ledsen, ni vet ledsamheten som sitter som en fet klump i halsen och magen som tyder på att man.. Bara är ledsen, liksom asså ah. Jag vet precis vad det är, precis, exakt på millimetern. Men det är en anledning man ofta brukar kalla "blind". (Jag talar i koder för jag vill inte vika ut mig för mycket men ändå skriva av mig lite.) Och jag klarar inte av att göra något åt det. Dumma mig. Ska försöka ta tag i detta, för denna blinda anledning ska vara underbar all the time och aldrig på det här viset.
 
Det löjligaste är att jag känner på sättet ovan, på grund av att jag blivit så mesig och överkänslig. Var är "JAG SKITERI"-jaget någonstans? Gillade det. Överkänslighet är något av det värsta jag vet och har alltid skrattat åt människor som blir sådär groteskt ledsna av ingen anledning alls. Men nu hajjar jag, att anledningen är värd 0 för alla andra, men värd allt för en själv. God bless you please så djupt. Vad sysslar jag med? Vad har detta blinda symtom gjort med mig.. Ujuj. FRED
 

Visst skiter jag i dig men inte i mig

Redigeraren i mig tittade fram idag med! Satans så mycket snyggare bilderna blir när man trixar med dem ett tag. De får liksom "känsla", eller vad säger ni? Hur som helst så har jag sett ut såhär idag - Cheap Monday jeans, ny tisha från Bikbok, second hand kofta, jeansjacka och Docs. Märks det att jag vill ha vår? ;) 

SOOOOOL

Ser ni solen mina vänner? Jag känner mig alldeles euforisk! Nu ska jag vara glad och taggad till 1000 på skolan igen.. Tack solen, tack så hjärterligt! 

Min dag var bajs innan detta fantastiska fenomen. Var i skolan för första gången på 3 veckor. Men nu är jag ju gladare en gladast. Hoppas ni haft en ypperlig dag! Pösspöss


Klangkarussell

Vet inte om jag blir glad eller ledsen av denna låt. Jag vill bara flyga när jag hör den. Förbaskat bra! Har spelats på repeat sedan 19:00. I just love itshhhhh! 

Dagens

Sjukt vad jag älskar min jeansjacka. Den är från Lee och är dessutom min pappas gamla. Så jag gissar att den är köpt på 60/70 talet. GOTTA LOVE
 

Fjortizar tvåtusenfjorton

Idag har jag och världens gosigaste bruttor hängt i stan, bland annat på Aina, Sarah Tjulander, Samir, Viktor Frisk och Daniel Paris bloppis. Pinsamt, men rätt så nice ändå! Dom andra hittade massa fint, jag själv hittade inte så mycket men en klänning & en tröja fick följa med bara för att de var så satans billiga. Kläderna var inte riktigt min stil så att säga. Efter bloppisen hängde vi runt på stan lite till och jag provade jeans samt köpte en till tröja. En "icke-secondhand" Förvånande? ;) Ska visa er allt lite senare!
 

Är så kär i mig själv

Ajdewallaabriyolobror! Jag och Anders har nyss käkat på Birger king. Två gånger. Vi blev inte riktiga mätta första gången så sket i tåget och käkade igen. Livet är ju till för att levas! Innan dess fikade vi med manligt sällskap. OMGOMG JESUS KRISTUS! Usch nej, driver bara bröder. Hahaha jag är så rolig. Dör typ :pppP Nu är vi på väg hem där Anders mamma väntar med käk.. Hoppas jag hinner bli hungrig för annars blire matkoma all 
night. Xoxo ZANNIOFSWEDEN




RSS 2.0