Cheap and simple

Har börjat intressera mig för redigering nu när jag fotar så mycket. Så bilderna här på bloggen får agera testkaniner, därav alla dessa mystiska.. Ja, redigeringar.
 
Jeans - Ginatricot // Polo - h&m // Jacka - Abercrombie // Väska - Scorett // Skor - Vans En redigt billig samt enkel outfit men ändå rätt så ball, om ni frågar mig. Heh.

9 om mig

*Jag hatar att duscha. (OBS, jag gör det såklart varje dag haha men tycker det skitjobbigt haha)
 
*Jag älskar att städa, om ingen tjatar på mig. Mår dåligt om det är stökigt så går omkring och småplockar all the time. Däremot avskyr jag att damma m.m så mitt rum ser städat ut eftersom allt är på sin plats men det är ändå skitsmutsigt hahah.
 
*Jag skriker alldeles för mycket och jag vet att vääääldigt många människor är extremt irriterade och arga på mig för att jag är så jobbig hehe.
 
*Jag tycker alltid att alla kläder är så förbaskat dyra vilket resulterar i att alla mina pengar spenderas på mat.
 
*Jag missbrukar orm smileyn på emoji. (Spännande huh?)
 
*Jag är en överfilosoferande människa som gör livet lite mer komplicerat än för resterande 14åringar. När du utverderar allt till 100000 så kommer man underfund av mycket som man helst skulle slippa veta.
 
*Jag drömmer om att kunna sjunga. Men är så omusikalisk så det är struket för länge sen. Men drömma kan man alltid.
 
*Jag har blivit galen i att fotografera sen jag köpte min kamera. Jag tänker i bilder vart jag än går.
 
*Jag är väldigt rädd av mig. Rädd för omvärlden liksom. Tycker det är läskigt att åka buss själv efter 8. Hehe. Ett av de jobbiga symptomen när man överfilosoferar!

Thanks for all the tragedy

Godmorgon på er! Vaknade upp glad idag, lustigt med tanke på omständigheterna men allt känns bra nu. Jag vet att min morfar har det bra och känner inte för att gå ner mig själv på grund av det. Jag har så mycket fina människor omkring mig och nu även i himmelen så ska tacka dem genom att faktiskt vara glad. Det tror jag att de vill. Så nu ska jag  och mitt glada humör fixa en god brunch som Abba kommer ner och delar med mig snart. Får se vart dagen tar oss sen. Vet att jag ska till morfar i alla fall. Är man glad kan det inte bli annat än bra.
 

Nyfunnen blogg

En nyfunnen och otroligt inspirerande blogg är: ewatson.devote.se Världens coolaste brud som gör mig så otroligt taggad på att förändra. Återstår bara att se när. För i nästa sekund så ligger jag ju där, i min varma säng med min dator och en ask choklad. Och jag som klagar på att jag har så ont om tid. Jises.
 
I varje fall, kika in där och ni kommer få samma förändrings-ångest som jag.

Slösat & fyndat

Idag har jag både slösat och fyndat. Det började med slösande, köpte mig nämligen ett par Vans som inte var de billigaste. Men jag är helt inlove så det känns värt! Efter det gick vi i lite fler butiker och jag blev så förbannad på att allt var så dyrt. Bestämde mig för att göra något åt det och åkte till söder för att besöka Emmaus. Kan vara något av  detta bästa jag gjort. Köpt tre tröjor för 200 sammanlagt. 200 spänn? Det är ju galet. Kan ju säga som så att idag var  typsista gången jag handlade i en "vanlig" affär och första gången jag handlade på Second Hand! Om ni är lika ekonomiska (snåla) som jag så är det ett fett tips  
 

Dagens prickiga

Såhär har jag sett ut denna molniga, men ändå väldigt grymma februaridag - har shoppat, fikat och skrattat högt! Mer pics kommer later aligator. Stay tuned!
 
 

Shop until you drop

Ska till huvudstaden och shoppa med min Anders idag.. Hoppas, hoppas, hoppas solen tittar fram snart!

Rest in peace

Min älskade morfar gick bort inatt, 90 år. Det känns väldigt tungt eftersom att han liksom alltid har funnits här. Har fällt en del tårar och kramats med mina 12 morbröder och mostrar hela morgonen hemma hos morfar. Är hemma hos mig nu och vilar lite nu innan vi åker dit igen. Är ledsen för min och familjens skull men glad för morfars då han var väldigt svag och förberedd på detta. Det gör allt så mycket lättare i denna sorg. Vi hörs nångång under dagen, ska försöka blogga för att tänka på annat haha. Hoppas er dag blir fin kära läsare, puss & kram!
 
Morfar och jag i november 1999

Pink partypants

Idag är det snowboardåkning i flottsbro samt ridlektion som står på schemat. Natalie kommer och hämtar upp mig med bilen snart och så sticker vi på en gång. Var ett år sen jag lärde mig så det ska bli galet kul att se hur det går idag! Hoppas det sitter kvar hehe. Nu ska jag packa ner mina ridsaker eftersom jag åker dit direkt efter några timmar i skidbacken. Vi hörs senare babes, sålänge bjuder jag på två bilder i mina underbara pink partypants.. PUSS

Sova bör man annars dör man

Har inte bloggat på två dagar. Har ingen som helst anledning. Har bara haft riktigt kul, hängt med friendos och inte haft blogglust. No rules, eller hur var det jag sa när jag kom tillbaks? Är nästan glad att komenterandet inte funkar för ni lär väl hata mig nu. Nej skojade.. Hatiska reaktioner är bättre än inga. Hehe en sådan typical fjortis jag blivit. Fast dagens händelser känns mer 45+igga. Mötte upp min kära vän Anders och åkte till Ica maxi (vilket tar ca 30 minuter) eftersom att man där kunde köpa två Aloe Vera för 30. De har ju börjat göras i två nya smaker nu. Dock blev det bara en Aloe Vera för jag blev sugen på chips så köpte det istället. Hade bara 40 spänn, tur att jag har rika vänner som bjussar på allt! (Skämt å sido, don't get mad broes) (Å sido.. Inget skämt;))
 
Några bilder från idag. Ni får se fler i nästa inlägg som jag valt att kalla något sådant exotiskt som dagens outfit..

Crazy days, city lights

..the way you played with me like a child. Gud vad jag älskar den låten! Och gud så mycket musik jag snackat här under dagen. Och gud en sån härlig nattprommis jag var ute på nyss! Älskar att fota på natten, det är liksom okej att det blir oskarpt. För det är snyggt ändå. Eller vad säger ni om mina tafatta försök till att knäppa en bild med "känsla", lyckas jag, är de snygga? (ni kan ju iofs inte komentera just nu heh)

Dagens planer

*Köpa en tack-present till min fantastiska handledare Anna Herdenstam!
*Befinna mig vid TV4 huset 14:00
*Göra klart min intervju med Anna
*Vara publik på inspelningen för SNN news (humorprogram på TV4)
*Käka middag med mammsi och hennes man
*Åka och se Wolf of Wall street på bio
*Sova tidigt
 
Sådär ser dagen ungefär ut för mig. Är supertaggad på programinspelningen och Wolf of Wall street. Leo min älskling ♥ Tror att dagen blir bra trots att den endast skall spenderas med folk som är mer än 10 år äldre. Haha! Önskar er en grym dag också sunshines, pusspuss!

But time is like the ocean..

...you can only hold a little in your hands. Jag älskar det citatet och jag älskar min nya havsblåa halsduk. Fick den av pappa för att han tycker jag varit så duktig på praoen hihi  Jag vet att han köpt den på Pashmina i Gamla Stan så vill ni ha en likadan hittar ni den där. Pappa berättade att de fanns i typ alla färger. Men jag ville ha just en blå så är helnöjd!

#nomakeup

Satt och grubblade på hashtagen #nomakeup. Och jag kom fram till att det är rätt sjukt att det finns en sådan, och att den är så "stor" haha. Att det är normalare och vanligare att vara sminkad än osminkad? Att man måste berätta så tydligt att man är osminkad för att folk ska fatta att man vanligtvis är snyggare.. Hahah alltså. Jag snackar inte bara folk i min ålder (även om det är sorligare att det är så bland oss barn) utan vuxna också. Hur kan det onaturliga kännas naturligare än det som faktiskt är naturligt? Förstår ni vad jag menar? Vart är världen påväg..
 
Här har ni fyra bilder på mig, två där jag är osminkad och två där jag är sminkad. Blir förnärmd av tanken på att jag faktiskt också tycker jag är 100 gånger snyggare i smink. Det är ju faktiskt sjukt.

Angående komentarer

Jag märkte precis att det inte går att komentera min blogg. Inte riktigt förstått förns nu varför ni varit så otroligt sparsamma med komentarerna haha. Men nu hajjar jag! Ska snacka med Michelle och se vad som kan göras åt saken. Berättar när det är klart! Så länge når ni mig på [email protected] PUSS
 
 

Sunny one so true

Vad händer utanför mitt fönster? Inte ok. Våren var ju här, att klä sig kallt var tydligen inte till någon hjälp. Får se vad jag tar till med för knep härnäst! Just nu ligger jag o gosar i sängen till "Sunny" med Bobby Hebb och sjunger med som bara jag kan. "Sunny, Thank you for the smile upon your face" Överväger om jag kanske ska dra ut och dansa till den i Hawaii skjorta, tror ni det skulle hjälpa? Kanske ordna en flashmob på plattan. Alla dessa ideer, kanske skulle bli konstnär? Oj ett sånt flummigt inlägg. Nu ska jag ställa mig i duschen till Beach Boys "God Only Knows" och sjunga lite till, min absoluta favoritlåt som för den delen kom ut samma år som jag ankom till denna planet. Vi hörs hurrni! ;) 

Beslutsångest

Jag ska köpa nya Vans men kan inte bestämma mig för vilka. Velar mellan dessa, tror det blir svarta till att börja med men är inte helt säker. Men modellerna är desamma oavsett färg, så vilket modell tycker ni är snyggast? Eller vilken skulle passa mig bäst?  
 
 

Hud & hår favoriter

När man har så dålig hy och ostabilt hår som jag och säkert många andra har så är det viktigt att använda rätt produkter (vad leker jag haha?). Därför tänkte jag tipsa er om några av mina favoriter inom kategorierna hud & hår. Ni har faktiskt önskat ett sånt här inlägg så jag tror mig ju inte fööör mycket ;)
 
1. Formula 10.0.6 Pores be pure mask - Den absolut bästa ansiktsmask jag prövat! Den öppnar bland annat upp porer och hjälper till att läka utslag. Dessutom luktar man gott av jordgubbe en hel vecka efter att man använt den! Kostar 99 kr på kicks m.m.
2. Formula 10.0.6 So totally Clean - Detta ansiktsvatten har gjort underverk för mig. Har mycket, mycket mindre finnar. Klart att det kommer några ibland men det har blivit så mycket bättre. Dagens största rekomendation. Även den kostar 99 kr.
3. Bodyshops coconut bodybutter - Vet inte riktigt om den här gör någon större förändring på min kropp, benen blir lena. typ. Utan jag köper den bara för att den luktar så förbaskat gott. Som sagt ni hittar den på Bodyshop och om jag minns rätt kostar den 200 kr.
4. Loreal Triple Active day - En dagskräm som jag använder på vintern då huden är så torr och behöver återfuktas. Fungerar bra som både natt o dagkräm (de har en nattkräm i samma serie men de är exakt likadana). Framförallt är den väldigt prisvärd, 100-200 kr tror jag nog det var.
1. Revlon´s Uniq One - En grym leave in produkt som ger håret ett antal bra egenskaper (haha). Blandannat så är den värmeskyddande, återuppbyggande, uppmjukande och gör håret så lent att jag vet inte vad! Finns på de flesta frisör salonger och kostar ca 170 kr.
2. Har säkert tipsat om detta serum 10 gånger sen jag började blogga.. Men ack så bra det är. Luktar underbart och gör håret helt underbart mjukt. Det kostar 200 kronor och om man tycker det är dyrt så rekomenderar jag även Aussies hårserum som ligger runt 100 lappen. Bra det med!
3. Aussies leave in balsam (inte samma som hårserum alltså) är riktigt bra. Speciellt mot risigt och torrt hår! 150 kr tror jag det kostar.
4. Biosilk silkesdroppar - my little darling! Personligen använder jag den bara till mitt bebishår som står rakt upp ibland när jag har uppsatt, men den är säkert bra till en massa annat. Flaskan är urgullig och innehåller bara 70 ml så den är  alltid med i väskan. Ca 170 kr får man pejja för den

Tidig morgon på TV4

Under min tidiga morgon (05:30-10:00) på TV4 idag så har jag varit med om mycket. "Träffat" Jan Björklund & Peter Magnusson, lyssnat på städexperten Marlene Eriksson och lärt mig en del haha, tagit in getter i studion och tjuvat bullar  + en massa mer säkert, men just nu är jag så trött att jag inte orkar komma på allt.

Kontraster

Såg nyss att min blogg innehåller rätt roliga kontraster - från smutsiga ridbyxor och fjällisjacka till kavaj och strumpbyxor. Från att mocka hästbajs till att agera rak i ryggen och väluppfostrad. Är så glad över att jag har båda. Mitt hästliv och mitt fancypancyliv. När det blir too much av något har jag alltid det andra, eller det blir aldrig för mycket hästar haha. Som ni märkt är jag i princip bara där 1 gång i veckan nu förtiden. Iaf! Nu tänker jag säga någonting som kommer svida enormt i mångas öron - jag älskar mitt liv, jag älskar att jag är fri, frisk och har möjlighet att göra vad jag vill. För det har jag faktiskt, kanske inte just i denna stund men ingenting är omöjligt.
 
När jag säger sådär - "Jag älskar mitt liv" så säger jag inte att jag är lycklig. Säger heller inte att jag inte är lycklig. Jag skulle aldrig kunna yttra mig om det på internet, om jag var lycklig eller inte vill säga. Tycker det är bestämt fel. Men jag älskar mitt liv, utifrån liksom. Livsmallen eller vad man ska säga. Ni kanske inte fattar haha. Vet inte hur jag ska förklara så sätter punkt. Egentligen ville jag bara säga att jag är så tacksam för allt jag har. #deepshit

04:43

Godmorgon! Nu sticker jag snart iväg mot TV4 för att, ja.. Vad ska man kalla det? Arbeta? Praktisera? Struntsamma, jag börjar 05:30 och ska hänga nere i studion tillsammans med nyhetsmorgon gänget. Försov mig sist så nu är jag taggad till tusen ;)

Favorit outfiten

Just nu är jag så totalt ofixad man kan bli, eller.. Jag gjorde en flättofs jag blev väldigt nöjd med. Så inte totalt kanske. Iaf, ofixad och iklädd min favorit outfit. Ridbyxor och luvtröja med ett fult skoltryck. Så nu sticker jag till landet och stallet. Får se vad som händer idag, allt i stallet är kul så det spelar faktiskt ingen större roll  Har jag några bloggläsare som rider/har häst? Vore rätt kul o veta!

En bättre måndag

Alla bilder jag tog i stallet idag har ni redan sett. Jag hade det superkul. Dock så skedde det en liten olycka och det blev ambulansfärd till sjukan, inte för mig alltså. Men jag har ringt och allt verkar stå hyffsat bra till, skönt. Olyckan gjorde att jag fick "sluta" väldigt tidigt och därför hade jag och mammsi lite tid att spendera ihop. Vi gick ner på stan och köpte nödvändiga inredningsgrejor samt fikade. I love my Mamut  Klädde på mig lite mer civiliserade kläder i samband med det och det här blev resultatet, våren ska komma nu tycker jag så hjälper den att förstå genom att klä mig i skinnjacka och glajjer. Tror ni det funkar?
 
Jackan är från Topshop, scarfen är en Alexander Mcqueen, gummistövlarna är Hunters LOL och väskan är från en marknad i Marbella.

Good life

Hästar är bäst. Bara så ni vet.
 

Prao nummer 2

Nu är jag uppe ur sängen piggare och gladare än någonsin. Ska snart käka lite pannkakor och sen hoppa in i bilen så kör mamma bort mig till stallet. Ska nämligen spendera två av den här veckans dagar och praoa där. Ska bli så gosigt att spendera två hela dagar med mina favoritvarelser. Lyckligast (skämt å sido) är jag nog över att få gå i ridbyxor och flätor hela dagarna.. Hur underbart? Har inte mycket mer att säga nu eftersom jag faktiskt inte alls vet vad jag kommer få göra. Är så exalterad heh. Vi hörs under dagen, pusspuss!
 
Är medveten om hur förskräcklig jag ser ut. Men vet ni vad? Det struntar jag i.

Standard söndag

Har spenderat denna söndag precis som alla andra söndagar. Hängt med Anders, gjort pannkakor, legat i sängen, kollat andra avenyn och lyssnat på Newkid. Newkid lyssar vi dock inte på varje söndag, bara vid speciella tillfällen som idag. Hahah gotta love! (om ni inte förstod så var jag oseriös) ;) Nu ska vi springa bort till Anders, hennes mamma har lagat revbensspjäll. Springa dit gör vi dock endast för att försöka bli lite hungriga.. Vi käkade ju nyss 10 pannkakor. Hoppas det fungerar, revbenspjäll är något av det bästa som finns. 
 

Rummet mitt

Det slog mig nu plötsligt att eftersom jag inte bloggat på så stört länge så kanske jag glömt bort och säga att jag flyttat? I oktober så flyttade jag från min kära bondgård ute i ingenstans in till civilisationen och en gullig gammal villa. Tänkte att ni ska få se hela huset någon gång, men nu får ni nöja er med mitt rum:
 
Som ni kanske ser så är det långt ifrån klart. Min säng gick inte upp för trappan här, så vi har letat efter en ny ända sen i oktober haha.. Men jag har inte hittat min drömsäng så jag får fortsätta leta helt enkelt. Det är alltså därför jag sover på madrass! Garderoberna är ju inte heller klara haha, håller på att designa dom nu så hoppas på att snickaren som förövrigt är min morbror kan börja på dom till sportlovet. Att det kommer bli snyggt är allt jag vet

Mina lagom speciella springknep

Folk i min ålder som ska vara träningsexperter och ge ut tränings/kosttips hejvilt är något bland det värsta jag vet. Gumman, du är barn. Du kommer bli vuxen, take a chillpill. Så det är absolut inte vad jag vill göra. Men jag älskar att springa, och har mina egna, lite speciella knep för att orka ;) Tänkte därför dela med mig av dem nu:
 
*Lyssna på musik med sång, inte dunkdunk. För om det är sång så skrikmimar jag med till låten vilket inte gör mig trött. Eller märker det åtminstonde inte.Detta kan dock vara lite pin om man springer och möter andra människor hela tiden, men äsch. Mina bästa låttips här är "Run Run, "Those Dancing Days - Detektivbyrån Remix", "Fuckarias", "Hitten", "I'll be yours" och "Can't Find Entrance", alla av bandet Those Dancing Days. Och "What's the Point" av Johnossi, förstås.
 
*Medans du skrikmimar så springdansa. Jag springer kors och tvärs på vägen när jag är ute, hoppar högt då och då, slänger med armarna och diggar som en galning. Det ger mig så mycket kraft och jag skulle inte orka med mycket utan detta underbara fenomen. Springdansa kallar jag som sagt det.
 
*Detta tips kanske inte är så unikt men om det är vinter så är det absolut viktigaste att ha någonting runt halsen, annars gör det ont att andas och då orkar man inte mycket. Höga strumpor, mössa och vantar är också mycket välbehövligt.
 
Löpning är den bästa träningen, iallafall om man vill jobba på konditionen. Och om man ska jobba på något i denna ålder så tycker jag att det är konditionen. Hoppas mina tips var till nytta, och om inte så gav det er säkert en rätt skrattretande bild av mig - en skrikande, dansande och samtidigt springande Nadine.. L o l.

.. I efterskott

Glad alla hjärtans dag i efterskott mina hjärtan ♥ Ursäkta uppdateringen.. Men jag har haft anledningar. Kan ju säga som så att jag haft världens bästa alla hjärtans dag, och bloggen var inte riktigt prio ett då. Det förstår ni säkert ;) Heh. Men nu är jag back on right track och kan ju börja med att berätta att jag nyss var ute och sprang. Oj så skönt det var! Tror det var typ en månad sen jag tränade haha. Jag sprang lugnt längs vattnet de första 20 minutrana och sen stack jag upp i skogen och spurtade i backarna till What's the Point. Snacka om att jag var andfådd när jag slängde mig på marken utanför huset. Hoppade in i duschen på en gång och fixade frukost. Spännande morgon.
 
Dagen lär ju fortsätta lika spännande eftersom jag har ett sådant extremt händelserikt liv, notnotnot, Ska ärligt talat inte göra ett skit. Möjligtvis baka. Om jag orkar gå ner till köket. Trappan ner är rätt lång. Får se hur det blir. Uppdaterar er om det senare. Ni bör vara exalterade. Puss. 

Fick visst bråttom

Har haft sen klockan 8 att göra mig klar och nu får jag stressa som fasen. Vad hände där hehe? Måste verkligen rusa nu men vi hörs, bjuder på lite bilder på mig själv från idag. PUSS
 
Blusen kommer från Zara, kjolen är köpt i Holland för flera år sedan, jackan är från Barbour, halsduken är mammis och skorna är Dr Martens.

Godmorgon godkväll

Idag börjar jag inte "jobbet" (vad ska man kalla det?) förns klockan 2. Då ska jag iväg på en galent spännande intervju, vet inte om jag kan säga med vem nu faktiskt, det har ju inte sänds på TV ännu. Men förr eller senare lär ni ju få veta. Hur som helst så ska det bli spännande ;) Och det var riktigt skönt med sovmorgon, har dock redan varit uppe ett tag - gjort en rejäl söndagsfrukost och sorterat bilder. Har tagit över 2000 sen i måndags! Nu ska jag börja fixa mig, dom sa att jag skulle vara ready to go redan vid ett, ifall det skulle bli några snabba ändringar. Det är vad jag tycker verkar roligast med detta yrke, att man aldrig vet vad som ska hända riktigt. Nu har jag iofs inte sett allt, men ah. Jag har nästan en hel vecka kvar!
 
Igår provade jag att fota mig själv i ljuset från en gatlykta. Sen "mörkade" jag den och la på blått ljus. Blev rätt snyggt, eller?

Bästa dagen hitills

Har insett att jag kanske måste sluta säga "Detta har lätt varit den roligaste dagen på TV4 hitills", har sagt det ända sen i måndags nu haha  Men den här dagen har verkligen varit den bästa, har haft så grymt kul - följt med två sköna killar och gjort reportage ute på Frejaskolan i Gnesta, ni kanske såg det, 19:00? Det handlade om att den skolan ska vara den mest normkritiskt tänkande skolan i Sverige. Vad jag personligen tycker om det vill jag inte uttala mig om haha. I alla fall så har jag haft grymt kul och som praoelev tycker jag det är viktigast. Dom har verkligen engagerat mig och jag har tagit för mig och varit så lite blyg som möjligt. Jag tror det gick bra då jag fick  mycket positiv kritik, känns rätt ballt att ha fått det av dem liksom, hehe ;) När vi var tillbaka i huset i Stockholm så var det ju dags för redigering. Det blev min premiär i redigeringsrummen och jag tyckte faktiskt att det var kul. Inte lika kul som att vara ute men ja, kul helt enkelt. JAG ÄLSKAR MIN PRAO
 
Idag har jag tyvärr inte hunnit ta så mycket bilder, men ni får några från idag och några gamla jag inte lagt upp förns nu

Godnatt bejbs

Imorgon börjar jag 05:00-05:30 och tänker därför försöka sova nu haha. Wish me luck, godnatt!

Agerar reporter, IRL!!!

Idag var det min tredje dag på TV4, och det var även den bästa! Gissa vad jag fick göra? Jag fick faktiskt agera reporter, på riktigt alltså! Fattar ni? JAG fick göra en intervju för TV4, en av Sveriges största tv-kanaler, känns ju lite cray. Dock är det inte säkert att min röst kommer med, då de bara brukar ta med själva svaret, och inte frågan. Men ändå, det känns jäkligt ballt för lilla mig hehe. Efter intervjuerna åkte jag med på en presskonferens, om vad kan jag inte säga då det inte sänds på tv ännu. Spännande var det i varje fall, precis som på film ;) 
 
Men hörrni, en bild säger mer än tusen ord, och jag har flera bilder - enjoy! Bilderna är ordnade i samma ordning som dagen.

Känn ingen sorg

Åh så sant

Nyhetsmorgon

Nu ska jag bege mig mot TV4 huset, idag börjar jag klockan 8 för att kunna vara med en timme på nyhetsmorgon. Imorgon ska jag börja halv 6 heheh.. Det ska faktiskt bli kul, trots att det är så himla tidigt. Får se vad som händer senare på dagen, har börjat lära mig att man nästan aldrig vet sånt, vad som ska hända alltså  Åh jag älskar min prao!
 
Godmorgon förresten, önskar er en grym dag, ni är bäst ;) Såhär ser jag ut idag:

Dagens detaljer

Ursäkta mitt extremt tråkiga bloggflöde, om min dag, outfit, om min dag, outfit osvosv, tråkigt eller? Jag ska bli bättre men man ska ju hinna mycket mellan tårarna. Skämt å sido, men mycket ska man hinna. Idag pimpar jag till det och skriver "Dagens Detaljer" istället för "Dagens Outfit". Så exotisk var jag.
 
Har haft på mig en stickad poloklänning från mammas garderob, för att fixa till den lite bättre på mig knöt jag ett vanligt sidenband runt magen och hade förstås mina nya, underbara strumpbyxor. Väskan är från Valentino, skorna är dr martens om ni inte såg det och klockan är Majas systers
 

Agerar reporter

..Not. Utan denna dag har jag fortsatt befinna mig bakom kameran, vilket jag såklart kommer göra under hela min tid här. Dagen har i alla fall varit riktigt rolig då jag faktiskt fick göra lite nytta (hoppas jag heh), fick nämligen söka upp all information jag kunde hitta angående ett ämne som vi skulle göra reportage om lite senare på dagen. Dock så fick jag veta när jag var klar att reportaget inte skulle bli av eftersom att det kommit upp något annat, viktigare, just då. Typiskt! :( Istället fick jag följa med på ett reportage om abort, kul det med! Efter att jag slutat fortsatte dagen riktigt bra, hihi. Hur har ni haft det snyggisar?  
 

Onödigt inlägg

Vi har ju inte haft så bra kontakt på sistonde, eller vad säger ni? I varje fall så har ni missat en del, så tänkte att ni får catcha upp lite snabbt nu! Jag har:..

*Blivit kär
*Köpt en kamera
*Lärt mig allt om åklagaryrket
*Levt totalt pank i över en månad
*Läst världens bästa bok "Förr eller senare exploderar jag"
*Tappat min telefon ca 30 meter ner på stengolv
*Köpt en mirakelfoundation som jag älskar <333
*Inte bloggat och därmed kopplat av
*Börjat sakna bloggandet och börjat igen, börjat stressa vill säga..
*LÄRT MIG BAKA EGNA MACAROONS

Okej, nu när jag skulle berätta allt insåg jag att det kanske inte var så mycket.. Därav alla extremt ointressanta detaljer. Jaja, bättre än inget. Puss!


Woman in black

// Kappa - Benetton // Väska - Wera // Skor - Ugg (noshit?) // Jeans - Dr Denim/Carlings //

En dag på TV4

Detta måste vara en av de mest spännande dagarna i mitt 14 år långa liv. Om ni inte förstått det så har jag praktik på TV4 denna vecka, min handledare är Anna Herdenstam (programledare på nyheterna) vilket då betyder att jag får hänga runt på nyhetsredaktionen. Dagen började klockan 09:40 med ett besök i nyhetsstudion, mitt i livesändningen kom jag in, riktigt ballt att få se faktiskt. Sedan fick jag hälsa på programledarna, reportrar, kamerasnubbar osv, alla var super trevliga och välkomnande! Det fortsatte med en rundtur i hela TV4 huset och en massa spännande svar på mina 1000 frågor. Jag slutade halv 3 efter att jag varit ute på ett reportage vid Stockholms tingsrätt, se själva hääär. Kameran har följt med mig hela dagen - enjoy!
 
Peter Jihde och jag, kan inte sluta skratta åt mig själv på den här hahah.. Hur var det nu? Fyllde jag 8 i höstas?
Några sekunder innan sändning i kontrollrummet..

Världens bästa prao

Goddag kära ni! Idag hann jag inte med något morgon inlägg då jag hade lite bråttom iväg till praoen här på TV4. Jag har så sjukt kul! Hunnit med en massa redan nu så kan inte vänta på allt jag kommer få vara med om under denna vecka. Just nu är jag ute på ett reportage vid Stockholms tingsrätt! Vi hörs ikväll, PUSS

Bloggar jag läser

"Tyvärr" så läser jag denna blogg konstant, anledningen till att jag säger tyvärr är nog för att jag inte mår sådär jätte bra av det haha. Jag vill se ut som henne och ha allt hon har, vilket ger mig lite ångest då det är långt ifrån hur min vardag ser ut idag. Men har man börjat läsa kan man inte sluta, hon är bokstavligt en minikopia av Blair Waldorf. HÄR hittar ni henne.
 
HÄR är en blogg som jag mår lite bättre av att läsa hahah.. De flesta av er vet nog vem hon är? Verkar vara en härlig tjej med bägge fötter på jorden. Fler "sådana" till bloggvärlden tack! Tycker dock hon vuxit upp lite för mycket hehe, bloggen var ännu bättre för typ ett år sen..
 
Om jag nu skulle ha en förebild så vet jag 100 % att det skulle vara denna fantastiska kvinna - Sofi Fahrman! Hon började med två tomma händer och lever idag sitt drömliv. Mitt drömliv också för den delen  Tycker hon är förjäkla ball. Har ju läst hennes Elsa böcker också, de verkar riktigt fåniga om man tittar på omslaget eller serien för den delen. Men man ska inte döma boken efter omslaget, de är riktigt bra och inte alls fåniga. Bara goda ord! HÄR hittar ni denna otroliga människa.
 
Kenza, Sveriges stolthet! Har inte mycket mer att säga än att jag läser bloggen för att människan kan vara en av de vackraste jag sett och har stört snygga outfitbilder! Behöver jag ens länka?
 
Min kära vän Sagas och hennes kära vän Andreas blogg är även den mycket välbesökt! Saga är en av de bästa som finns, så självklart är hennes blogg detsamma. Läs läs läs! ---> andreaosaga.blogg.se

Hyffsat trött + praoplats

Ojoj en sån dag. Har haft en snack" med mina kära föräldrar i cirkus 2 timmar. Åkte ifrån Magnus helt slut vid 10 tiden och känner att jag är på väg att halvt svimma snart, är så trött.. Ska i varje fall sätta mig på tåget hem till mamma nu, har en skjorta där jag vill ha imorgon, måste ju se seriös ut första dagen på praoen ;) Det är ju trots allt TV4 jag ska till, kunde ni gissa det haha? Jag är så himla taggad, lovar att fota och berätta allt för er under hela veckan!
 
// Tröja - Tiger Of Sweden // Jeans - Dr Denim/Carlings //
 

En sån där jättebra dag

Hejhå en så bra dag! Hängt runt på stockholms gator med Magnus hela dagen, fikat, shoppat och snackat skit. Tveksamt om en dag kan bli bättre än så. Vädret har även det bidragit till min lycka just nu, vår typ? Utan sol dock men den kommer väl. Hoppashoppashoppas inte det kommer nån mer snö iallafall. Men det ska jag inte tänka på nu för vi ska snart ta bussen hem till Magnus och ha en riktigt gosig kväll tillsammans alla tre ♥ Önskar er en bra kväll så hörs vi väl någongång snarast.. Att blogga känns faktiktiskt roligare än någonsin nu! PUSS
 
 

Dagens outfit

Dagen hittills har spenderats med Magnus på stan, och såhär har jag sett ut: Är helt kär i mina nya stickade, cremefärgade och underbart sköna strumpbyxor, blir så mycket snyggare när resten av outfiten är helt svart. Vad tycker ni? ;)
 

Lördag morgon

Godmorgon sunshines! Idag vaknade jag med ett litet extra leende på grund av dessa anledningar: Det är lördag och den ska spenderas med mina två favorittjejer, efter den här helgen börjar två spännande praoveckor på två olika ställen, gissa vilka? Jag är så extremt taggad så vet inte vad jag ska ta mig hehe! Efter praoen är det en veckas sportlov, allt detta betyder alltså att jag slipper vistas i skolans lokaler på hela 3 veckor  
 
Som sagt, idag är jag glad och ska nu ta mig en rejäl frukost, fixa mig och sen möta Magne (Maja om ni missat det hahah) på stan och hänga ett tag med henne innan vi åker hem och träffar Abba! Var såååå länge sen vi hängde alla tre, saknat dom massvis!

Hello broes

Tjenixen, long time no see, heh.. Men kanske inte så ovanligt nuförtiden? Har ju i princip inte bloggat sen skolan började i höstas. Vart många bollar i luften så att säga. Fler bollar blir det och därför tänker jag inte lova någonting alls denna gång, lovar bara att jag ska blogga när jag vill. Uppfattat?
 
Ny design är i alla fall kirrad av världens finaste Michelle. Vad tycker ni? Jag är riktigt nöjd! Tycker den känns ljus, fräsch och stilren. Lite väl vintrig kanske men det lär jag ändra när vi närmar oss typ April. Just nu, i denna stund, så är i varje fall jag dödstrött efter en lång skolvecka så tänker hoppa i säng nu. Vi hörs imorgon och då vill jag ha en massa åsikter om designen. Puss och kram fina ni!

RSS 2.0