Cupecake Sthlm

Idag var jag och Saga på världens mysigaste cupcake bageri, och som vanligt när jag blivit kär i något så måste jag ju tipsa er ;) Och det här bageriet är jag verkligen kär i! Det ligger på St eriksgatan, ni måste verkligen dit! Och ta den med citron, minns inte vad den hette men den var ljuvlig.

Känner förresten att min blogg är på väg att bli värsta mat bloggen haha.. I förrgår la jag upp bild på Macarons, igår godiset på bion och idag på Cupcakes hahah. Några tips för lite variation kanske? 




Å

Biotime




Lyckan är stor :)




Även undergången går över

Tänkte bjussa på lite skön musik här i bloggen  Anledningen till att jag lägger ut den är för att det är min låtsassyster som dansar i videon, som ni ser är det bara en tjej som dansar hela tiden och det är hon! Visst är hon duktig? Jag har ju sett henne dansa förut men det här var verkligen bra!
 

Laduree

Köpt macarons på Laduree till en middag vi ska på ikväll.. Nu lunchar jag med farmor, en god pastasallad med chevre, honung och valnötter :) Vad gör ni? 

Johnny Bulls

Nu är ju hösten här till 100 %, ellerhur? Man fryser ju om man inte har tjocktröja och jacka på sig. Och då är det höst!  Vilket innebär en massa shopping.. Igår inhandlade därför jag och pappa ett par läderboots till mig. Jag ville ju ha primeboots, men de finns inte i tillräckligt liten storlek för mig haha. Har så små fötter. Så det känns jäkligt surt, fick därför bli ett par Johnny Bulls istället. Får funka det med!
 
Köpte i alla fall dessa på butiken Zoe som finns på flera olika ställen i Stockholm, bland annat Drottninggatan och Hornsgatan. Vad tycker ni?
 
 

Dagens planer

Hello darlings! Vad underbart med lördag, helg var välbehövligt ska jag säga er ;) Idag ska jag i alla fall träffa min farmor, och ikväll ska jag och pappa på middag till min bror och hans tjej. Ska spendera hela dagen med familj alltså, mysigt. Bussen går strax så jag måste rusa, vi hörs mer under dagen. PUSS

Skojar du med mig

 


En bloggares mardröm..

En hemsk mardröm inträffade idag.. Var på shopping runda med pappa efter skolan och sedan gick vi till bussen för att åka hem. Men så är bussen sen så då bestämmer vi oss för att gå och käka sushi på Pong istället. Beställer in en 11 bitars och så blir jag serverad jätte god sushi som var upplagt på det tjusigaste vis jag sett. Tar upp telefonen för att fota.. OCH DEN ÄR URLADDAD! :( Ville nästan börja gråta kan jag ju säga haha. Men men, that's life. Är glad över mina skor i alla fall, ska jag visa er imorgon?
 
Aja, nu ska jag krypa i säng tror jag. Lägger ut en sushibild från google bara för att och sen en instagram bild som ser ut som den i mitt förra inlägg, men jag tar tag i allt imorgon. Behöver min skönhetssömn nu! PUSS

På stan med daddy

Dricker min favvis choklad och shoppar skor :) Åh vad jag saknat min finis Papput! 

School takes it all

Jag tror jag har lite prestationsångest. För jag måste jämt göra allt så jäkla bra, i skolan speciellt. Jag tänker alldeles för mycket på framtiden och tror typ att jag inte kommer komma in på rätt gymnasium och universitet om jag inte får minst B på en uppgift. Behöver tagga ner lite, och blogga mer haha! ;) Ellehur?



HÄSTEN OCH GRISEN


Trots att jag ser ut som en häst och Dino ser ut som en gris så älskar jag den här bilden, den där person ni ser till höger.. henne gillar jag också, ganska mycket faktiskt. Bästastevän. /abbalien

Natrual monday

Idag är jag totally naturlig, nästan.. Lite ögonsmink men no more. Tycker faktiskt att håret såg helt okej ut, fast jag inte plattat det eller rört runt med någon produkt. Vad tycker ni?  Jag ska i alla fall hoppa in i bilen nu och åka till skolan. Ha en bra dag, PUSS

Dagens outfit

Så här har jag sett ut idag.. Ville vara lite söndags-fin men ändå inte uppklädd så letade runt i mammas garderob och hittade koftan jag har på mig. Tyckte den piggade upp det hela och gjorde det lite finare en om jag bara skulle ha blusen eller en vanlig kort kofta. Eller vad säger ni? :) Tror att den är köpt ifrån ett märke från Gotland som heter Yllet, men vet inte säkert.. Vad tycker ni?
 
// Jeans - Abercrombie // Topp - Aeropostale // Kofta - Yllet (?) // Jacka & fuskpäls - Topshop // Stövlar - Hunter //
 

Afternoon tea

Kom precis hem ifrån supermysiga marsipangårdens underbara afternoon tea! Scones, hemkokta marmelader, ädelost, frukt, praliner, te och massa mer ;) Som jag sa, u n d e r b a r t. Ifall ni inte visste så ligger marsipangården i trosa, världens gosigaste lilla by som ligger en bit utanför Södertälje. Det är lite som Sigtuna, de har bevarat alla gamla hus och så. Det har även ett superfint spa hehe! Vi var i alla fall där och avnjöt deras afternoon tea och så gick vi en liten promenad vid kanalen efteråt. Kvalitets tid skulle jag kalla det ♥
 

Videoblogg

 

 


Ur mina garderober

Tänkte idag visa upp mina favoriter ur mina garderober eftersom jag fått en önskning om det. Enjoy  
 
Den här tröjan från Ralphis älskar jag mest på grund av det helt underbara materialet, den är i kashmir så den är så mjuk så jag vet inte vad. Crazy! Det är en klar favorit i alla fall!
 
Den här otroligt fina blusen kommer ifrån Karen Millen och det är en av mina största kärlekar. Den är så fin, mjuk och välarbetat så jag kunde inte släppa ögonen från den. Fyndade den på nk's sommar rea i Juli någon gång. Så tyvärr finns den nog inte kvar. Men det finns liknande om ni är sugna!
 
Den här tröjan tror jag ni alla känner igen. Alla hade ju typ dessa förra vintern! Själv köpte jag min i somras. Använt den en gång tror jag, när jag skulle till en bondgård med skolan haha. Tycker den är så enkel så vet inte hur jag ska göra för att piffa upp det när jag har den :( Tycker den är ursöt så ska nog börja använda den mer mot hösten. Och juste! Den är från odd molly.
 
Den här tröjan är en riktig vinterfavvis. Looove it! Så skön, snygg och passar till allt. Verkligen.Ni ser ju själva var den är ifrån så jag slipper skriva det haha.
 
Den här Jones Jones klänningen är egentligen inte min. Men har fått låna den och hade faktiskt den på skolavslutningen som ni kanske minns. "The perfect dress" typ. Älskar att den är hög i halsen men har helt öppen rygg, känns mycket bättre att ha så med tanke på min ålder.. Är ju faktiskt fortfarande ett litet barn.
 
Denna klänning köpte jag i somras på Bershka i Marbella. Även den är en riktig stor favorit. Men lite mer vardaglig än den ovan haha. Visst är den fin?

Vill ni ha tävlingar?

Jag vet själv hur kul det är att läsa bloggar med mycket tävlingar, så tänkte själv försöka få in några ibland om jag lyckas.. Min blogg är ju inte så stor men något kanske det går att ordna ;) Ni får därför säga vad för tävlingar ni är intresserade av så ska jag som sagt försöka ordna det. Komentera! 
 

Morgonbolibompa osv

Godmorgon alla morgonpigga boyz & girlz, hur många av er är vakna nu? Antar att det inte är så många. Vet inte vad felet på mig är, har vaknat innan klockan 08:00 både igår och idag. Ligger och kollar på bolibompa medans jag skriver massa inlägg som ska komma upp under dagen. Men nu ska jag ta en snabb prommis med vovvsen så att jag kommer igång lite! PUSS

Kvällens

Har suttit och kollat på en massa kläder med världens bästa mammsi en stor del av kvällen.. Så kul nu när jag blivit "stor" och vi har samma smak och nästan samma storlek hihi. Eller det är klart jag klär mig lite "yngre" än mamma haha, men det finns mycket som faktiskt passar bådas stil :) Ska sova snart så att jag ser snygg ut imorgon på afternoon teat med mamma. Vi ska till marsipangården, blir nog super!
 
Säger god natt till er nu i alla fall, dröm sött, dröm om mig!
 

City of my dreams

Kikade precis in på Chloés blogg och insåg åter en gång hur mycket jag vill åka till New York (hon är där nu). NYC, the city of my Dreams. Staden av Gossip girl. Manhattan, Upper East Side, vi ses om några år! Det lovar jag mig själv  Fyfan vad jag längtar till den dagen!
 

Här bakas det bullar

Nu tänker jag inte vara en tönt och skriva "Vilken jävla wifey jag är" för sånt är det värsta jag vet. DU ÄR INTE EN WIFEY BARA FÖR ATT DU KAN LAGA MAT HALLÅ? Oh god... Men bra på att baka det är jag ändå  ;)

Nytt

Köpte lite nya produkter förra veckan.  Alla pratar ju om hur fantatiskt saltvatten spray är så jag tänkte att jag kan väl testa. Köpte ett billigt ifrån h&m, det kan väl inte vara någon skillnad, eller? Sen köpte jag även en ny ansiktstvätt som jag verkligen hoppas ska funka. För jag har börjat få väldigt mycket finnar :( Leave - in balsamet från Aussie fick jag för längesen.. Så passar på att både visa upp och tipsa er om det nu! Det gör håret så mjukt och är verkligen asbra, precis som alla Aussies produkter ;)

Jag kan faktiskt också

Jag är grym på att laga mat. Visste ni det? Eller ah okej, de ända maträtter jag kan utantill är typ Tacos, broccolli soppa och nudlar haha.. Men har jag ett recept så är jag faktiskt grym  Däremot händer det inte så ofta men jag ska försöka laga mat lite oftare, samla vuxenpoäng av mammsen hehe! Kvällen igår var iallafall supermysig och välbehövd. Vi lagade mat tillsammans och satt och käkade flera timmar medans vi snackade om allt mellan himmel och jord. Som sagt, riktigt välbehövt. Sen bänkade vi oss framför idol med godis, chips och glass. Efter det gick vi faktiskt och la oss, så vi somnade runt halv elva och vaknade 8. Fixade frulle och nu har Abba åkt för hon skulle ut och shoppa med sin pappa. Själv ligger jag i sängen och kollar på olika ställens afternoon tea! Jag o mami ska hitta på något mysigt imorgon och då är ju det perfekt, några tips? 
 
 

Dagens Guldiga

Har på mig svarta jeans från Salt/Carlings och en guldfärgad sidenblus från Sfera :) Vet inte riktigt om jag gillade det eller inte, vad tycker ni?
 
 

Shoppat mat för hela slanten

Mammut ska bort ikväll och för att jag inte skulle behöva vara själv så fick jag bjuda hit en kompis och så lovade mamma mig att vi skulle få köpa lite gott att snaska på framför idol (lol). Så vi  fick gå till konsum och ta det vi ville ha så kom mamma sen och betalde, tror det blev lite mer en väntat hahah.. Men vafan, det är bara fredag en gång i veckan!  Sååååå yes, vi ska sätta igång med maten och kolla Idol sen haha. Heja Juliette!
 

Har bråttom!

Hinner bara visa en snabb bild på mig idag.. Nu måste jag RUSA!!! PUSSS ;)

Godnatt

Imorgon ska jag inte försova mig och hinna blogga. Är såååå jäkla trött nu på grund av att jag haft orgentering i detta pissväder halva dagen. Jag och saga var satsare och sprang hela banan och tog alla kontroller utom en! Det är vad jag kallar grymma tjejer! :) Ni förstår säkert att jag är trött.. Och antar att många av er också är det? Godnatt i alla fall ♥
 

Chokladfabriken

Drack världens godaste varma choklad idag från chokladfabriken. Det ligger precis brevid pappas jobb och eftersom jag åkte dit idag eftersom vi skulle ordna en sak med mitt konto på banken så bjussa han mig på en. Så stört gott! Finns ju med mörk, ljus eller vit choklad. Ljus är min favorit   Ett fett tips till er babes! 

Från idag

Har varit en lång och ganska så jobbig dag. Men piggade upp den med en fika med mina favorit brudar Isa & Carro efter skolan. Vi satt o fikade och snackade i typ en timme innan jag gick mot tåget. Så mysigt! Vad har ni gjort idag då, något intressssant?

Kvällstrött

Gud vad trött jag börjat bli.. Börjar typ bli sömnig vid nio-tiden haha? Ska bannemej börja komma i säng då också, så sjukt skönt när man lyckas sova 10 timmar. Känner mig som en 10 åring men herregud, hellre det än trött och slö.. Tänker man konsekvent så kanske det resulterar i att jag inte gör något annat än att sova när jag blir vuxen - eftersom jag inte skött skolan och inte lyckats få något jobb haha. You never know! Så lika bra att sova några timmar extra ;) 
 
I alla fall! Har ridit lektion idag och kommit över en sjuk rädsla, ska berätta för er imorgon. Så ni hästintresserade borde inte glömma att kika in här då! Sen jag kom hem har jag bara hunnit duscha, käka och plugga inför ett spanska prov jag har imorgon. Och nu ska jag sova. Fullt ös medvetslös. GODNATT ♥
 

Present från Abba

Fick den här av Abba igår! Påminner mig om gamla tider, hade ju jämt den här förut hahah.. Förstår det faktiskt, för den luktar ljuvligt  

Mysigt med regn




Jag idag :)

Här har ni lite bilder på mig från idag. Ska köpa mig en egen systemis så jag kan ta såhär snygga bilder varje dag. Blir så mycket roligare då! Ellerhur? 

Första inlägget på 3 dagar

Känner mig som världens sämsta bloggare nu. Inte bloggat på tre j*vla dagar! Förlåt :( Ska inte säga att jag inte haft tid för det har jag faktiskt. Men har bara inte gjort det. Var ju som sagt på den där himla skolresan i torsdags och fredags. Fast om jag ska vara ärlig var det roligare än förväntat! Kan visa lite pics sen. På fredagskvällen drog jag och mina brudar till grönan för att se Oskar Linnros! Shit vad bra det var alltså. Riktigt lyckad kväll ;) Sov hemma den kvällen men igår åkte jag till Maja och sov där tillsammans med Abba. Lucas kom över och hängde med oss ett tag på kvällen och sen gick vi typ och la oss haha. Idag sover jag hos Anna, precis som förra veckan hihi :D 
 
Här har ni lite bilder, PUSS
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon á la mig

Gick upp extra sent idag hahah, lite weird kan man tycka eftersom vi börjar mycket tidigare idag än vanligt. Men eftersom vi ska hänga ute i skogen två dagar så skiter jag faktiskt i hur jag ser ut. Så kunde sova ut lite idag, hahah..  Har bara på mig en vanlig långärmad, vanliga jeans och ute så ska jag ha gummistövlar och regnjacka. Hotmama. Nej men nu ska jag fixa med lite inlägg inför dagen, fortsätter ta från era tips! Förresten var det någon som undrade vad vi skulle göra på gården jag ska till idag, och ska jag vara ärlig har jag ingen aning. Kan berätta för nåt er sen kanske, om det blir intressant vill säga ;) 

Övernattning med skolan

Tjaaa babes! Dålig update idag :( Förlåt för det. Men nu tänkte jag ta och berätta anledningen till varför uppdateringen tyvärr kommer fortsätta vara så, dålig alltså. För imorgon så ska jag åka, tillsammans med min skola, till någon jävla gård där vi ska hålla på med.. Jag vet inte vad faktiskt haha! Tråkigt blir deg nog iallafall. Sen ska vi sova över där en natt. Har typ panik för tror inte jag kommer hamna med den jag vill sova med hahah. Aja vi får se. Men eftersom den här nya appen är så grym så ska jag försöka hålla bloggen bra! Hur låter det? 

Såhär ser min packning ut nu.. Jag ska vara borta en natt? Hur är det möjligt? Haha




Trött tjejhej

Jag är så jävla trött! Så trött att väckarklockan rang i flera minuter imorse, pappa vaknade istället för mig och fick så upp o väcka mig. Han sover i ett annat rum och min dörr var stängd, förstår ni hur trött jag är då? Hahah. Tog mig iallafall upp, fixade och klädde på mig typ. Nu är jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, hade nyss spanska prov och det gick jsösldkalksbnz. Vi hörs, PUSS



Lektionsdag

Idag är det tisdag vilket innebär att jag rider lektion klockan fem. Är rätt seg idag så är väl inte direkt taggad till 10000. Men min nya tränare är bra så det blir nog kul när jag väl är där. Så jobbigt med väskan bara, har ju vant mig med att ha stallet utanför dörren liksom. Jaja, nu ska jag köpa mig något att äta till mellis. Vi hörs efter mitt ridpass. Ciao! :) 



Svar på fråga

"Och så har jag en fråga, tycker du att brunt och svart passar ihop när det kommer till kläder och mode?" 

Blev så glad när jag fick denna komentar! För det måste ju betyda att Stella som det står att hon heter tycker jag har bra smak? Eller? :) Men nu till svaret! Jag tycker absolut att man kan ha svart och brunt i samma outfits! Tycker det är skitsnyggt, speciellt ljusbrunt! Älskar brun och den bästa färgen att matcha det till är ju såklart svart. Så ja, absolut, enligt mig är det skitsnyggt! Speciellt nu på hösten :)

Lite bilder från Lookbook med bruna och svarta outfits jag gillar




 

Ang Instagram

Ni frågar och frågar om instagram.. Jag har instagram, självklart! Men jag vill ha den privat. Om man hittar mig där och frågar i en komentar här på bloggen och man inte kan få börja följa mig och om jag inte kan följa tillbaka, så visst, då kan jag göra det. Men än så länge vill jag ha den privat. Om min blogg växer mycket och jag blir lite "större" så kanske jag tar bort det, men det dröjer nog ett tag dit haha, om det nu kommer hända! :) Eller tycker ni att jag ska göra min instagram öppen igen? Komentera!
 

Tips till håret

Ni som har hår som mig, kommer garanterat älska detta, säkert ni andra också, men det vet ju inte jag eftersom jag inte har tex platt hår naturligt. Mitt hår är lockigt naturligt och blir lätt risigt och fult. Men nu har jag verkligen hittat drömbalsamet, eller det är en kombination mellan vanligt balsam och hårinpackning. Man använder det som vanligt balsam och låter det sitta i en minut. Det kommer från Dove och ni får titta på bilden så ser ni vilken det är för jag vet inte om den har något speciellt namn hah. Jag fick det av min mamma så vet varken var hon köpte det eller hur mycket det kostade, men gissar på att de säljs överallt, h&m, Kicks, Åhlens, Ica osv, kan väl inte heller kosta mer än 50 spänn gissar jag? FETT TIPS IALLAFALL ;) 
 
 När vi ändå snackar hår ni så måste jag passa på att ännu en gång tipsa om Lanza hårserum! Köper mig pank på dessa, men de är såååå jäkla bra! ETT FETT TIPS DET MED

 

Härliga tisdag!

Tisdag nu och jag har tappat räkningen på hur länge vi gått i skolan nu. Men ca en månad är det va? Aja, det spelar ingen roll nu. Det är bara ge gärnet oavsett! Har börjat känna skoltröttheten komma krypandes men det känns fortfarande helt okej faktiskt  Med tanke på hur många kul tips ni kommit med till bloggen så känns allting mycket roligare faktiskt. Ni gör mina dagar ♥ Nej men nu måste jag sätta fart och börja blogga om allt ni önskat haha, tidsinställer så fortsätt kika in här idag med jämna mellanrum. Puss & kram!
 
Jag idag
 
 

Vad vill ni läsa om?

Ska göra ett av mina standard inlägg när jag vill komma tillbaka till bloggandet igen.. Nämligen fråga er vad ni vill läsa om, och låta er bestämma HELT! Så säg nu ALLT ni vill att jag bloggar om imorgon, då fixar jag det. ALLT verkligen, bloggar om varenda liten sak ni vill. Grymt va?  Kör hårt babes!
 

Women in black

Idag körde jag på en helsvart outfit med två små färgklickar i.. Eller två BAAM som jag säger haha :) Armbandet och väskan är det alltså jag menar då. Armbandet är Abbas, Väskan är från Valentino Handbags, jeansen dr Denim och toppen är även den Abbas, visst är den snygg? Den har hon köpt i New York så vill ni ha en likadan får ni palla er dit! ;) 
 

Blogg.se's uppdatering

Åh vad underbart! Blogg.se har uppdaterat appen, fysatan vad grymt det har blivit! Precis som på datorn, räkna med DUBBELT så mycket bloggning nu babes :) Som sagt, man kan verkligen göra precis likadant som man kan på datorn. Åh vad glad jag är nu hihi! Är i skolan nu så måste sluta ha rast och börja koncentrera mig.. Men ville berätta för er innan ;) 

Såhär ser det ut numera 




Årets sista sommaroutfit

Jag gissar på att jag idag bar årets sista riktiga sommar outfit, eller vad tror ni? Känns som om att det kommer vara halvarmt nu i några dagar till och sen kommer hösten slå till :( Men inga mer klännings-dagar! Möjligtvis bara armar men ah, vi får se. Detta ska ju trots allt vara ett outfitinlägg och inte någon väderrapportering haha! 
 
Har på mig en klänning jag fått av världens bästa Abbo, en kofta ifrån Hollister och väska från Valentino Handbags. Hiss/diss?
 
 

Söndags sleepover

Ligger hemma hos bästis i sängen och sorterar alla bilder från idag.. Har fotat massor idag, Abba är ju värsta proffsfotografen så man får ju passa på  Ska visa er en massa i nästa inlägg! Vill ni höra lite om min dag eller? Känner inte att jag har något annat vettigt att skriva så det får bli så. Började med att jag vaknade runt 9 tiden och fixade frulle, fixade mig och åkte till Anna. Vi har gått runt och käkat lite glass, snackat och som jag då sa, fotat en massa. Sen ringde vi båda och övertalade våra päron om att jag skulle få sova här hos Abba. Tillslut gick det och så åkte vi hit och käkade. Efter det gick vi ner och kollade på.. Eller vänta nej, det ska jag inte berätta än! Ni kommer märka när det händer eftersom det är en rätt stor grej ;) 
 
Här kommer lite pics från dagen och just nu, resten får ni snart, PUSS
 
16
 
 
 
 
 

@taxin

Sitter i taxin på väg hem nu. Har varit och käkat på restaurang med lite familj och vänner, dom skulle fortsätta och umgås ett tag till men jag ville hem så satte mig i en taxi! Ska krypa ner på en gång när jag kommer hem, har ni haft en bra kväll förresten? :)


Grym kväll!


Vinterjacka

Ni kanske minns den stora påsen jag hade med mig hem från NK för ett par dagar sen? Tänkte visa vad som fanns i den nu! Jo, en ny vinterjacka åt mig. Eller ja, duffel som det heter. Tycker den är super snygg och väldigt classy. Är dock liiite osäker på om jag ska behålla den fortfarande, men jag har tid på mig så det är lugnt. Kikar lite på en annan nu men vi får se nästa vecka. Vad tycker ni? ;)
 
Här är bilder i lite olika ljus, ingen av bilderna ger riktigt rättvisa men någonstans emellan den mörka och lite ljusare.

Idag äre fredag

Ligger i min säng och dunkar Nause eftersom jag ska på deras spelning på grönan ikväll, ska bli så stört kul! Ska dit med Isa & Carro och sen möter vi Abba & Magne där också :) Kommer nog bli riktigt jäkla grymt! Meeeen först är det skola i ett par timmar och jag ska som vanligt göra mitt bästa så att jag kan ha kul på spelningen utan dåligt samvete.. Här har ni lite bilder på mig idag, PUSS
 

Kvällsfika

Sitter och kollar på en av de nya wallender filmerna, ni kanske redan vet det, men jag är ju världens galnaste Wallanderfreak! Love itshhh ♥
 

Lalala lång dag

Puuuhhh vad skönt att komma hem och sätta sig ned. Har haft både hjärnan och kroppen på högvarv hela dagen. Gått från klockan åtta till halv fem. Hemska tider va? Normala tider när man går i 8:an är väl typ halv nio till 3. Eller, när slutar och börjar ni? Dagen började med att jag och två killar i klassen sprang runt på stan och kollade på broar. Det var en uppgift i tekniken haha. Sen har jag haft en massa lektioner och dagen avslutades med orgentering. Sen har jag varit på stan med daddy, letat efter en moncler jacka utan att hitta någon, de kommer in nästa vecka.. Och dagens höjdpunkt var att käka macarons  Gick förbi Laduree och kunde bara inte låta bli. Ska bli så skönt med fredag imorgon, eller vad säger ni?

Onsdag den 4 september

Gud vad jag är trött. Helt slutkörd verkligen. Ifall jag inte träffar Isa & Carro idag ska jag hem och sova. Sovasovasova. Men nu väntar en lång skoldag som jag först och främst bör komma i tid till. Går frå 08:30 till 16:30 idag. Fml. Haha btw, vad längesen man sa så.. Kom ihång för bara ett år sen när jag gick runt och hela tiden fmlfmlfml, omgomgomg ;) HAHA herregud! Nej men nu måste jag åka. Ha en fin dag ♥

Stallet

Pappa har tagit min dator i två dagar eftersom vi bråkade lite igår. Därav ingen bloggning, hoppas ni förstår! Iallafall så har jag precis ridit Neptune. Det gick helt okej, jag tycker fortfarande att det är svårt att få hästen inåtställd. Ni som rider vet va jag menar. Och ni som inte gör är inte intresserade antar jag, haha! Iallafall, så utöver det gick det bra. Lite dåliga fattningar men så är det alltid. Jaja, om vi hörs mer ikväll blir det mobilblogg annars hörs vi imorrn. Puss o kram!


Påväg hem..

Väntar på bussen på väg hem.. Har varit och kollat i lite affärer med pappa efter skolan. Fick med mig en påse. Vill ni se vad som finns i? Lite osäker på om jag ska behålla den, men vi får se. Hemma snart så då visar jag!


Ny plånbok

Har heeeelt glömt att visa er något av det bästa jag köpte på Cypern kom jag på nu när jag kom till pappa.. En ny plånbok som jag "fyndade" i Larnaka, Cyperns näst största stad. Jo, nämligen en ny plånbok! Den är perfekt, får plats med allt jag behöver och den har praktiska fack för allt. Känns som om jag kommer kunna ha den hela livet eftersom den är så stilren  Tycks?

Andra riktiga skolveckan

Idag börjar min andra riktiga skolvecka. Hittills känns det mest kul att gå i skolan, men snart lär jag ju tröttna. Men åttan är en hyffsat viktig klass, klassen innan 9:an liksom. Och jag tänker ge mig själv riktigt grymma betyg :) Så det är bara kämpa på. Glöm inte det, ni kommer tacka er själva senare.. Och tänk på vad jag brukar säga, jobba ordenligt i skolan och gör ditt bästa så du kan gå därifrån och hitta på något kul samtidigt som du har ett gott samvete. Nu ska jag fixa något snabbt att äta och sen åka mot skolan i regnet, härligt! PUSS
 
Topp - Spanien // Jeans - Dr denim/Salt // Kofta - Gant // Klocka - Ur & Penn // Och leendet? Inövat för att se så perfekt och lycklig ut som möjligt. Just so you know. HAHA

Sunday funday

Tjaba tjääna mina sötisar! Hur är det med er? Med mig är det toppen! Har haft en trevlig dag tillsammans med papput. Vi har varit på polismuseét faktiskt. Kollat runt på hela museét och så har vi även gått en guidad visning vilket var väldigt spännande. Har ju under stor del av mitt liv velat bli polis eller någon slag av jurist. Nu lutar det mer åt jurist hållet, men det är ju ett tag kvar satt ja, haha  Efter vi varit på museét åkte vi i alla fall in till stan och gjorde ett ärende innan vi gick till Café Milano för lite middag. Min nya favorit Italien restaurang, lääätt! Godaste pastan och det absolut godaste vattnet haha. Det ligger mitemot Kungsan, nära NK, Norrmalmstorg osv, you get it! Ett fett tips ;) Vad har ni haft för er denna söndag babes?

Dagens outfit

Jeans - Dr denim/Salt // Kofta - Hollister // Jacka - Barbour // Skor - Novita/Scorett // Väska - Spanien


1 september & liten fjortis

Gud vad jag hatar den här tiden på året.. Tiden då det varken är höst eller sommar vill säga. För man kan inte ha shorts, dels för att det är för kallt när man går hemifrån på morgonen. Och även om de blir varmt sen så känns det liksom inte riktigt rätt. Långärmade & stickade tröjor funkar ju inte heller. Och definitivt inte snygga halsdukar och jackor. Aaaargh! Men nu när det är september så lär ju hösten vara på god väg.. Känns bra samtidigt som det känns skit. Får ta det som det kommer helt enkelt :) God morgon förresten! Känns som måndag idag, men neeepp. Än är det söndag. Ska hitta på något med pappsen idag I guess, har knappt sett honom sen vi kom hem från Cypern faktiskt!
 
Oherregud kollade igenom arkivet på zanni of sweden och hittade den här., från september 2012. Liten fjortis? OHJA! Galet vad man kan förändras på så kort tid tycker jag haha, ett år vill säga.

RSS 2.0