Living the good life

Äntligen sitter jag framför datorn och kan blogga! Härligt.. Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Cypern är fantastiskt. Värmen, det turkosblå havet och den mysiga staden. Jag och pappa trodde först det var helt dött här när vi var ute och gick igårkväll. Men helt plötsligt så liksom BOOOM och vi var på en låg gågata med en massa restauranger, butiker och människor  Inlove i det här placet alltså! IFALL jag skulle säga något dåligt om Cypern så skulle det vara värmen hahah.. Lite för varmt faktiskt, i alla fall när man är inomhus och gör sig iordning osv. Har precis gjort det nu faktiskt men känner mig värre en innan, är lika svettig som jag är efter en springtur. Har inget mer att säga just nu och jag tror ni förstår att uppdateringen inte riktigt kommer att vara den bästa undertiden jag är här. Eller?

CYPERN ❤

Vill inte blogga just nu, vill bara njuta av livet..
 

 


Framme nuuu!

Nu drar jag ner till stranden, vi hörs när jag kommer upp!


Tips på bra böcker

Fick en frågan om att tipsa er om lite bra böcker - "så att man har något att göra såhär på sommaren" skrev hon/han. Vart så glad när jag såg det, trodde nämligen att jag var den ända tonåringen i världen som läste! Jag älskar nämligen att läsa, älskar ron som man får av att bänka sig framför en spännande bok och läsa sida efter sida. Synd att det är så sällan man får tiden till det, det är ju inprincip bara på sommaren man gör det. På stranden eller vid poolen liksom med en svalkande drink i handen ;) Så tänkte tipsa er om två riktigt bra bokserier nu:
 
Den första, som även är min favorit nummer 1 är Molly Moon böckerna! De är så HIIIIIMLA HIMLA bra. Sjukt! Kunde inte sluta läsa dom när jag höll på, vilket var sommaren 2011. De kanske ser och verkar töntiga. Men de är motsatsen. Svårt att förklara vad de handlar om eftersom det är så mycket, finns 6 tjocka böcker. Men "grunden" är i alla fall att det är en fattig flicka som bor på barnhem där det är hemskt, som en dag upptäcker att hon har förmågan att hypnotisera. Hon tar sig därifrån och får fler och fler förmågor, bli riktigt rik och hamnar i en del farliga situationer som man får hänga med i. ÅÅÅÅH så bra! På bilden ser ni 2,3,4 & 5:an. Boken näst först är bara ett litet "hopp in" innan man börjar på trean. Den första boken har jag inte utan den lånade jag på biblioteket.
 
Nästa serie jag tänker tipsa om är för de som vill ha lite "enklare läsning" eller vad man ska säga. Alltså de är inte så komplicerade, inte lättlästa, för de är ju en ungdom/vuxen bok men ah, ni kanske förstår. Har ni sett TV-serien elsas värld? Det är böckerna den är baserad på, fast såååå mycket mer. Serien är inte ens lik. De handlar i alla fall om modegalna Elsa från Borås som tar sig in i "stockholms eliten", har en massa kärleksproblem med mera. Ni fattar grejen! Men dom är bra & väldigt roliga.

Let's go


Packar till Cypruuuus

Ifall ni missat det så åker jag iväg till Cypern för att njuta av solen i 2 veckor imorgon! Ska bli underbart, blev ju ingen resa genom europa för mig så får nöja mig med detta  Klaga gör man ju trots allt ändå inte, hehe.. Måste fortsätta med packningen nu, ska blogga lite efter och sen hoppa i säng. Ska upp klockan 3 imorgon bitti!
 

Nytt inför resan

Köpt lite nytt inför resan, vad gör man på en solsemester utan en god bok liksom? Enligt mig skulle de bli svintråkigt, men det kanske bara är jag ;) Eller? Har läst Elsas värld 1 & 2 så det är bara 3:an kvar, den jag köpt vill säga. Sen var de lite annat kraffs, nu måste jag sätta igång och packa!
 
 

Mot stan

Ska köpa en bok och sen hem och hjälpa pappa med tvätten. Draaar till Cypern imorrn!


Oturssommar

 


Ny piké

Det var den här jag fick av pappa idag. Visst är den fin? :) 

Bästa daddyyy

Jag kom hem för några timmar sedan, var, eller är lite sjuk och trött som satan. Går in på mitt rum och hittar det här på sängen   Snacka om att jag blir glad! Blev så glad så jag orkade följa med pappa ut och göra lite ärenden på stan. Dock blev jag trött så åkte hem, är ju trots allt sjuk. Undrar hur jag kunde bli de? Det började igår och så inatt hade jag feber. Sov ju hos Maja så det var ju extra jobbigt. Får se till att krya på mig till Cypern!

Nu ska jag vila lite och sen visar jag er vad som finns i påsen. PUSS

 

 

 


Gosmys med bruuudzen


Vad jag gjort idag:

Bilderna får tala!

 

Godmorgon fredag!

Känns bra att jag vet vilken veckodag det är, man brukar ju glömma sånt på sommarlovet haha.. ;) Men god morgon iaf! Fredag idag, skulle det varit skola skulle det vara en underbar dag.. Men nu är det bara en helt vanlig dag som jag tänker göra underbar. Ska åka och träffa min mami lite snabbt och sen drar jag Anna & Maja och badar. Hoppas de fina vädret håller i sig, PUSS
 
Bilder från igår när jag valde outfit för idag heh, har faktiskt klänningen på mig!

"Fashion Flopp" ???

Jag funderar över om jag ska haka på den här nya trenden om att ha hunters till klänning/bara ben. Vet dock inte riktigt vad jag tycker om det och tänkte att det kunde vara bra att veta innan jag kastade på mig det och gick ut haha. Så ni får hjälpa mig att välja, är det en total "fashion flopp" eller är det snyggt? :) 
 
(Fråga mig inte hur fan väggen kunde bli blå hahaha..)
 

Nadines värld 6 månader

För ett halvår sen så tog jag bestlutet att lägga ner Zanniofsweden och starta en ny och lite mognaren blogg - Nadines Värld som jag heter nu! Det kanske låter fånigt men det var ett stort steg för mig. Jag menar, ungefär som att slänga din 2 åriga dagbok men ändå ha den kvar, om ni förstår vad jag menar haha. Jag skrev verkligen ut hela mitt liv där, jag lärde mig en massa och skaffade mig på ett sätt ett "namn". Zanniofsweden var en så himla stor del av mig, och det kommer det alltid att vara. Under de åren hände det så mycket, ni som följt mig från början måste ju hålla med om det?
 
Anledningen till att jag lämnade det var att jag växt. Zanniofsweden kändes inte som mitt längre. Jag ville lite komma bort ifrån det och skaffa mig en ny uppfattning. Vilket jag hoppas att jag gjort, även om jag förlorat en hel del läsare på truppen. Men som jag sa, jag ville skaffa mig en ny uppfattning och det är vad jag kan göra nu, genom att jobba mig upp igen. På bloggplatsen var jag ju tillomed med på topplistan, varje dag. Så det skär ändå lite i hjärtat när jag kikar in på gamla bloggen. Jag saknar tiden där, tiden då jag var den jag var där. Men man växer, såere ba!
 

Dagens outfit

Idag var det så förbaskat varmt ute och jag är väldigt trött så det fick bli något enkelt - En klänning ifrån Ellos.se, en väska från Spanien och så ett par skor som dock inte syns, men det var ett par beiga som jag fått utav min farmor  För att piffa upp outfiten så vågade jag håret med min trippeltång, hiss/diss till det?
 

Dagens blogg vinnare

Var väldigt få anmälda denna gång, bara 3 stycken faktiskt. Men jag förstår det, jag har verkligen varit en hemsk bloggerska och statestiken har sjunkit galet. Men jag är på väg uppåt igen! :) 
 
Meeeeen en vinnare är utsedd i alla fall! Och det blev söta Hanna, grattis till dig och hoppas du blir glad. HÄÄÄÄÄR kommer dina nya läsare ----> hannaaerika.blogg.se ;) 
 

Ur & Penn

Idag har jag gjort två riktigt bra fynd som jag även är riktigt nöjd över på Ur & Penn. Dom har ju en craaazy rea just nu, me like  På tal om reor, varför är det rea över allt just nu? Jag menar det är ju liksom inte riktigt mellandagarna? Varför ha en "sommarrea"? Jaja, slut snackat om det - det jag fick med mig var en snygg guldklocka och ett ballt halsband. Tycks?
 

Mer webcam & planer

Har precis valt kläder och vågat håret, första gången sen skolavslutningen! Tycker jag ser ca 3 år yngre ut med det men ääh, är man barn så är man barn  Outfiten får ni se senare idag för jag ska nämligen in mot stan och träffa min proffsfotograf Abba idag. Vad ska ni göra? Här får ni iaf fler webcam bilder..

Svårt att ha ett toppen sommarlov..

..och samtidigt driva en bra blogg. Jag är ju ute och hittar på saker med vänner hela dagarna! Och mobilbloggning ser så fult ut :( Får försöka lösa det med fler tidsinställda! Men vissa dagar hinner/orkar jag ju inte, så då får bloggen lida. That's it. Antar att ni också är ute och gör roliga grejer såhär på sommarlovet, så de kanske inte gör så mycket? Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och göra mig iordning! Har en del grejer på schemat idag, PUSS
 
Hade ingen bild att visa just nu så jag kollade igenom datorn och hittade dessa på min webcam. Skillnad?

Fiskbensfläta - tutorial

Ni har bett om skönhets tips, modecollage osv  - så jag börjar med att ge er ett litet hårtips! Nämligen en fiskbensfläta.. Det passar till allt tycker jag, en vanlig vardag men även då man kanske klär upp sig lite  Enkelt och snyggt helt enkelt! Och istället för att jag ska skriva en massa text som ingen säkert pallar läsa, så länkar jag er Kissies tutorial. Jag lärde mig genom den så den är faktiskt jätte bra. PUSS
 
(det är något fel på blogg.se så om ni inte kan se videon direkt i min blogg så koperia bara länken)
 
http://youtu.be/pv4WnziEHR0

@lidingö med girlsen


Turkisk restaurang


Önskeinlägg - hur h&m blusen sitter

Fick en önskan om att visa upp hur mitt den gröna blusen jag fyndade på h&m i torsdags sitter på, förstår att de var lite svårt att se där på galjen haha :) Den sitter faktiskt riktigt bra på mig, det är som en klänning men jag måste ha shorts under, dels för att den är genomskinlig och dels för att den blir så kort haha. Är i alla fall kär i den, ifall ni vill ha en likadan så får ni leta blad reavarorna, jag köpte min för 75 ynka kronor ;) Hihi, men såhär ser den ut:
 

Sommar 2011

Köln
 Paris
 
Barcelona
 
Ibiza
 
Mormor i Marbella, som vanligt hahah

21 Juli

Godmorgon babes! Gud vilken härlig dag det ser ut att vara ute.. Tror den ska spenderas på en av svearikes vackra stränder faktiskt (host), haha nejmen en del fina badplatser finns det faktiskt :) Speciellt ute på Lidingö! Kanske kommer mina 3 äldsta vänner också, dom som jag var i Spanien med 2012 ni vet? Dom och deras pappa som är pappas kompis, hoppas! Jag uppdaterar er om hur det blir senare, för nu måste jag fokusera på att försöka ta mig upp ur sängen hahah ;)


Sveriges absolut vackraste kvinna

Jag brukar ju säga att jag inte har någon förebild, utan att det är jag själv. Men skulle jag ha någon så skulle det bannemej vara Kenza!

Sushi ♥

Har precis käkat sushi och hjälpt pappa att hämta alla kläderna i tvättstugan. Ska ta fram mina favorit kakor nu och kolla på Hannah Montana the movie hahah! Började kolla med Abba för ett tag sen men vi somnade så nu ska jag kolla klart, bästa filmen liksom ;)
 

2 hissar och dissar

To die for bikinis - Alltså jag har velat dissa dessa bikinis ända sen jag såg de. Så fula och äckliga, ser ut som underkläder och ja, uuusch. Det som är det värsta är ju att små tjejer som jag köper sånna och visar upp sig i de ute och på bloggen. Då kan man ju fråga sig, vart är världen på väg?
 
 
Miley Cyrus - Vad hände med den söta Hannah Montana tjejen som alla älskade? Fet diss till allt idag alltså, looken, musiken, livsstilen (i alla fall det offenliga, jag vet ju inte något som de inte skrivs om)
 
 
DM Retro - Även om Dennis himself kanske inte verkar vara världens trevligaste människa så är ju kläderna underbara. Och till riktigt billiga priser! ÄLSKAR den butiken alltså! Sitter och dreglar över "Emma Dress" och en Jumpsuit på hemsidan just nu.. Eftersom de inte blev något London, Paris, Berlin och så pga olyckan så tycker jag att jag måste unna mig själv lite shopping! Så funderar på att köpa de. Jaja, stor hiss till DM retro i alla fall  
Här är kläderna jag vill köpa
Tory Burch ballerina - Jag är helt inlove i dessa ballerinas från Tory Burch. Både de svarta och beiga! Redan lovat mig själv att köpa sånna till nästa sommar! Visst är de underbara?
 

Var längesen nu, så kör på!

 

Min favorit är borta

Vet ni vad? Jag har tappat mitt älsklingsarmband, ni vet mitt Thomas Sabo? Det var seriöst en av mina finaste ägodelar och betydde en massa, men det är helt borta. Det var lite därför jag var och shoppa igår haha, för att piggas upp lite ;) Men jag börjar ändå nästan gråta när jag tänker på det.. Ville bara berätta det för er så ni kan tycka synd om mig haha, nej skämt å sido.. Men ifall ni typ hittar det ute på stan eller nåt (oj vad troligt att det kommer hända), så säg till mig!
 
 

Frågan jag inte svarar på

Fick precis denna komentar. Vill börja med att säga tack först, för att du tyckte de var fina vill säga! :) Blir så glad! Men till din fråga, pappa pratade med mig igår och så bestämde vi att jag inte ska babbla om vad saker o ting kostar som jag gjorde i mitt förra inlägg. Det blir tråkigt och låter så drygt! Så nu behöver ni inte fråga mer! PUSS :)


Väntar

Väntar på att Raplh Lauren ska sy till min tröja. Hur kan det ta en timme? Aja, var längesen jag gick i stan själv så de är litt mysigt faktiskt. Ska in på Hollister nu och prova utsvängda jeans haha, och ni vet ju hur det är där inne så måste sätta punkt nu. PUSS


Uppe tidigt

God morgon snyggingar! Vakna än, isåfall antar jag att ni fortfarande ligger och drar er i sängen eller något sånt, jag skulle inte ha något imot att ligga och sussa nu men en av tröjorna vi köpte igår var sönder så jag ska dit och klaga idag haha. Lite fånigt att en tröja man betalar så mycket pengar för går sönder haha. Men det löser sig nog! Undertiden jag är borta kan väl ni skriva lite tips på vad ni vill läsa om?  PUSS
 
 
 
 

Lite tjejsnack

Tjejer, tjejer, tjejer, tjejer. Vad händer med oss? Jag börjar faktiskt bli riktigt trött på att vi ska vara så extremt bitchiga mot varandra, nu pratar jag inte om kompisar osv, även om det kan vara en del bitcherier i kompiskrestsarna också men ah, nu pratar jag om hur vi är mot varandra i största allmänhet. Alltså, det går inte en dag för mig på stan utan att jag får en otrevlig blick eller liknande. Vad är grejen egentligen? VAD SATFLÄSK är grejen med att ge en helt främmande tjej en otrevlig blick och kanske sänka den personens dag. Det är så tråkigt. Jag är gammal nu och säger att jag tror att det faktiskt beror på avundsjuka. Du ser en person med fin klänning, snygga skor eller vackra ögon och blir avundsjuk - vad gör du? Du kollar elakt på den personen. Vart är logiken i det egentligen? Det man borde göra är ju istället att gå rätt fram till personen och säga att man tycker hon är söt, det är väl ändå mer logiskt? Och jag tvekar strakt på att personen skulle bli arg och typa bita dig eller något haha. Men vet ni vad som är problemet här är? Jo det är att vi alla, som håller på med dessa blickar osv, vare sig vi vet det eller inte, aldrig vill svälja sin stolthet, vill aldrig visa sig "svagare"  eller "mindre" än någon annan. Jag har själv känt så och istället förolämpat någon. Men det har jag slutat så fort jag såg det på andra och såg hur otroligt fånigt det är. Så därför skrev jag detta inlägg, vill inte låta som om jag tror jag kan hela världen eller så. Utan jag skrev efter mina tankar och mina uppfattningar, dessutom så är det inte heller riktat imot någon speciell och så är det klart att inte alla håller på så här. Har faktiskt träffat flera fina tjejer som kommit fram och sagt att min t ex klänning var fin och frågat var jag köpt den. Tummen upp för sånna   Jag säger inte att jag dissar er andra, utan det jag menar är att de flesta säkert inte vet om ifall de gör de eller inte och det är det som verkligen är det sjuka. Att det liksom blivit normalt, så det jag säger, och önskar att alla gör, är att tänka lite extra på detta jag sagt.. Och kanske någon gång faktiskt gå fram till någon och ge den en komplimang. Vi tjejer ska ta hand om varandra, inte bitcha. Pussar och kramar från en tjej som har förbaskat ont i fingararna nu! ♥
 
Bjuder på en halvful bild nu bara för att
 
 

Mer shopping

Som jag skrev i mitt förra inlägg så var jag och shoppade med pappa idag. NK har ju en rätt grym sommarea så vi var där och hittade en del riktigt fina grejer som jag tänkte visa er :) Shoppar rätt mycket på sommaren så ni får säga till ifall de blir tjatigt hehe!
 
Hittade den här aaaassöta toppen inne på Karen Milen, åh älskar den verkligen! Bästa köpet på länge
 Den här stickade t-shirten är ifrån Raplh Lauren. Den är i silke & kashmir och heeeeeeelt underbart skön om jag skulle få välja skulle jag ha alla tröjor i de materialen.
 Vi hittade även denna ullkofta inne på Gant. Kanske lite weird att köpa vinterkläder nu men jag säger som papput sa - man måste ju ändå köpa det sen så varför inte köpa det nu haha.
Och den här ursnygga blusen/klänningen fyndade jag för 75 kronor på h&m igår. Var tvungen att köpa något att ha på mig hos Filippa och blev kär i denna. Visst är den fin haha, eller liksom lite speciell sådär hahah?!
 

Firade Filippa igår

Igår var det bokstavligt talat fullt upp för min del - min vän Filippa fyllde år så jag skulle dit på ett litet party på kvällen.. Jag, Kamala & Odelia åkte in till stan vid 9 redan och köpte presenter till henne. Jag vaknade klockan 08:33 och i samma sekund fick jag veta att tåget gick 09:05. Så ni kanske förstår hur jag sprang runt där på morgonen. Som en yr kyckling eller vad man brukar säga! ;) Jag kom i alla fall iväg tillslut och köpte min present till Filippa. Åkte hem och målade med Nathalie ett tag, drog av mig målar kläderna vid kvart i 5 och hoppade in i duschen, fixade mig och tog en buss vid 17:25. DET kallar jag rekordsnabb!  
 
Kom fram till Filippa vid 6 och så satt vi ute och käka lite chips och så innan vi la på köttet och åt middag, supergos! Vi kollade en film och sen drog vi ner och badade i solnedgången. Somnade framför en film och så blev jag hämtad imorse någongång. Har varit och shoppat med papi sen dess hihi, vad har ni haft för er sen igår?
 
Påväg hem från stan igår - skjorta från Hilfiger och shorts från h&m
Brudarna ♥
Från idag

Godnatt


2 nya kap

Den första blusen kommer från h&m och den andra tröjan kommer ifrån Odd Molly  

Plans of da day

Goodmorning babes! Sovit bra? Det har jag o Abba gjort i alla fall, det är så underbart att somna när det är ljust ute och vakna på samma vis, då vet man att de liksom är sommar ;) Tänkte ta mina planer i ett snabbt inlägg nu så ni som intresserar er får veta vad jag ska ha för mig idag - jo jag Abba & mami ska åka och kolla på en superfin lägenhet jag o mamut kanske ska flytta till. Sen åker jag o Abba till henne för att hämta min laddare och sen åker jag hem igen och ska ta de lugnt och komma på vad jag ska köpa till Filippa i födelsedags present! Vad är era plaaans?
 
Just nu.. Snyggt hår va?
 Frukooost♥

Gårdagens

Jävligt mycket outfits här på bloggen nu men jag vet att ni gillar't så de håller  Igår hade jag i varje fall på mig shorts som jag köpte till Abba när hon fyllde år och en supersöt tröja från h&m och väskan är köpt i Marbella! Hiss/diss?

Min dag ;)

..eller gårdag om man ska vara exakt! Dagen har i alla fall varit bra, jag och Abba hängde på stan ett tag under dagen, fikade, snackade en massa giiirltalk och jag köpte en blus. Lite senare så träffade vi en kompis och vi åkte till berga, jag var dock den ända som badade men äh. Lägg även märke till att jag bara har en hand vilket betyder att jag lyckats simma ändå, till o med ut till hopptornet och så hoppade jag från 3:an hihi. När jag badat klar käkade vi och åkte typ hem sen. Haha, nu är vi hemma hos mig och ska precis sova så här får ni några snabba bilder från dagen, PUSS :)
 
 
 

Svar på allt ang olyckan & sjukhuset

Nu tänker jag äntligen berätta allt om vad som hänt, varför jag låg på sjukhus, vad det var som hände, vad som kommer hända och varför jag inte just nu precis anlänt till Paris efter 4 dagar i London?
 
Jo, för exakt en vecka sedan, alltså tisdagen den 9:de Juli så var jag ute på en riktig galopprunda. Galopperade på nästan alla fält vi red förbi och de breda skogsstigarna. Sista fältet, ca 100 m ifrån stallet så var det väldigt högt gräs. Jag vet inte om det var anledningen till att min häst snubblade eftersom ingen såg och jag knappt minns något från den dagen. Men hästen snubblade iallafall, tappade en sko, och jag föll. Det jag minnns är att jag vaknar upp, och att hjälmen ligger brevid mig,den har alltså RAMLAT AV? Vad är det för en pisshjälm? Men iallafall, så svimmar jag av och vaknar upp ett par gånger där ute på fältet tills jag på något vis lyckas ta mig upp på vägen och går tilbaka mot stallet. Då hade hon som äger hästarna redan hoppat in i bilen för att leta upp mig, men jag kom ju som sagt gående där. Här ifrån minns jag ingenting, men antar att jag var helt borta. De körde iallafall mig hem där mamma tog mig direkt in till sjukhuset. Därifrån fick vi fortsätta med ambulans till ett annat bättre sjukhus. Där togs jag in fort och fick det stora äckliga jacket jag hade i pannan omskött. Lite senare kom de fram till att jag hade brutit nyckelbenet och fått en hjärnskakning. Så om man tänker på vad som skulle KUNNAT hände så kan man ju lätt säga att jag hade änglavakt! Haha, jag klarade mig alltså ganska bra. Vad är en hjärnskakning mot att vara förlamad liksom? Jag stannad på sjukhuset hela natten och nästa dag innan jag fick åka hem. Under den dagen blev jag drogad med alvedon var tredje timme och svimmade i duschen, Äckligaste dagen i mitt liv.Meeeen nu mår jag iallafall bra! Är dock väldigt ledsen för att London, Paris, Strasbourg, Berlin och Lubeck inte blir av. Men det tar jag igen någon annan gång! Cypern blir av som tur är så de är nice 
 

Middag med bästo

Kan man ha en bättre bästavän? ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Startar igång bloggen med lite outfit bilder! Idag är första gången jag känner mig snygg efter olyckan (som jag ska berätta om efter detta inlägg), eller iallafall fixad. Har träffat Anna idag och har alltså sett ut såhär, byxorna är från h&m, linnet från Gina tricot, väskan från Scorett och skor som jag fått av min söta farmor. Vad tycker ni -

Back tomorrow!

Nu börjar jag hämta mig, har varit nere i södra Sverige med min mamma och lite annan släkt under helgen  Bott långt ute på landet och bara tagit de lungt. Men imorgon kommer jag tillbaka och berättar ALLT för er. Håll ut!


Life

Det är svårt att blogga just nu. Allt känns ganska så svårt. Men jag kommet att komma tillbaka. Men detta måste få ta sin tid. Hoppas ni mår bra iaf? Vill gärna höra lite önskemål på inlägg osv också! Komentera massor så kommer jag komma tillbaka fortare än ni hinner blinka, PUSS


Mitt senaste dygn:

Har sett ut såhär: men nu är jag hemma, dock inte helt frisk i huvet så måste vila innan jag berättar allt för er. Resorna som skulle börja imorgon ni vet? De är iallafall inställda. Men som sagt, vi hörs. PUSS


För de hästintresserade

Behöver jag säga så speciellt mycket mer än att detta har varit en av de bästa dagarna i hela min hästhistoria. Islandshästar är ju de första hästarna jag lärde mig rida på, om man bortser från Amorina, en underbar liten shettis som var den första hästen jag någonsin red på. Men i alla fall - islandshästar är något av det roligaste som finns tycker jag (även om jag inte kan speciellt mycket haha), så att vara åskådare på SM är ju rätt grymt ;) 
 
Hääääär har ni en massa bilder, för er o-hästintresserade kanske det i alla fall är roligare än en massa text.
 

Nu börjar jag längta ännu mer..

Tills dagen då jag kan köpa min egna häst :(

 
 
 
 
 
 

Snart påväg till SM Islandshästar

Idag är det nämligen den sista SM dagen för Islandshästarna. A - finalerna, ska åka med mina grannar och är så glad för att jag får följa med.
 
 

Äkta sommar

Här har ni dagens andra outfit, visade ju min ridoutfit också hahaha herregud.. ;) Varför skriver man egentligen outfits, det låter så "tror att jag är cool daaah". Men jaja! Ikväll var ju som sagt min brors flickväns föräldrar här, vi käkade grillat och till efterrätt blev det jordgubbar med grädde + lite allsång på det - äkta sommar för mig  Vad har ni haft för er nu under kvällen då mina kära läsare?
 
Blommig topp - Bikbok // Virkade shorts - Marbella // Skor - No idea

Rida med favviskusinen

Nu ska jag iväg mot stallet och rida med min lillkusin! Ska bli så mysigt, saknar allt med hästarna såååå mycket nu på sommaren. Efter stallet ska jag hem igen och fixa mig snabbt som satan, min brors flickväns föräldrar kommer hit på lunch ända från Norge. Haha, ska bli jätte trevligt  Men nu måste jag stoppa i mig nåt o käka, PUSS
 
 

Sånt här gillar vi!

 

Bilder jag inte visat från Espania

Lite sent kanske.. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga :) Enjoy!

Ute & inne träning

Vaknade väldigt tidigt idag och tänka att det skulle kännas rätt weird och gå upp, käka frukost osv. Så jag drog på mig springskorna och gick ut på en 30 minuters powerwalk! Fick upp ett bra tempo så var lite svettig när jag kom hem, men långt ifrån så som det brukar vara efter en lika lång springtur haha. Då är jag död! ;) När jag druckit ett glas vatten så körde jag lite magövningar osv med hjälp av mina grymma workout-appar! Har tipsat om de förut men om ni glömt så är det bara att söka på "workouts" i appstore så kommer de upp, gratis är de också  
 
 
 
 

VADFAN?

 Jag är typ helt förtvivlad just nu. Gjorde en videoblogg i webcamen som jag verkligen blev nöjd med. Men så får jag det där medelandet, så jag börjar filma videobloggen på datorn med mobilen för att lägga upp det i appen. Men det blev ju helt upfucked. Så jag gjorde en videoblogg med min iPhone och lägger upp den i appen, men då blir den, precis som gårdagens "cheers" halv när man publicerar den. Alltså man ser knappt halva bilden. Jag är nära att börja grina, VAD SKA JAG GÖRA?

Cheers!

 


Badat med brorsan

Har varit ute och badat med min brorsa på Lidingö idag. Och inte orkat blogga haha. Nu ska jag ut o springa. Vi höres efter hurrni, PUSS


Godmorgon sommarlovs-tisdag!

Känns fortfarande lite konstigt att det är sommarlov, trots att det redan gått ca en tredjedel, 20 dagar har gått - 50 dagar kvar. Jag har ju hunnit vara i Spanien i två veckor och levt ett riktigt sommarliv i Sverige med en massa härliga vänner ;) Så det känns ju toppen bra, men mer ska det bli!
 
I alla fall, jag har legat och dragit mig i sängen framför Gossip Girl enda sen klockan 10 imorse. Så skönt att kunna sova tills man inte "orkar" sova mer, eller hur? Jag ska nu palla mig ut i köket och äta en rejäl frukost. Har inga speciella planer idag utan ska mest ta det lugnt - skriva to-do lists till alla ställen jag ska resa till under denna månad och lägga fram lite olika outfits. Vad har ni för er sötisar?

3 nya

Sommaren är tiden på året då jag shoppar som allra mest, vilket jag tror ni gillar - eftersom ni ofta ber om att jag ska visa alla grejer jag köpt efter att jag skrivit att jag är ute o shoppar :) Dessa 3 saker har i alla fall följt med mig hem sedan jag kom hem från Spanien. Vad tycker ni om alltihop?
 
Denna jackan från Barbour fyndade jag och pappa på rean på NK igår för 1900 :-.
 Denna söta och meeegasköna blus fyndade vi på Shirt factorys rea i fredags (?) för 539 :- (bytte alltså den blåa mot denna) Btw! Den är marinblå, och inte svart som det ser ut som på bilden.
Idag köpte vi även dessa extremt sköna & rätt så snygga springskor till mig. Dom hittade jag på Igor Sport för 540 :-
 

Man tränar för att..

Bygga muskler och MÅ BRA, man tränar INTE för att bli "snyggare" eller pinnsmal, i alla fall i min ålder. Det har vi ett hyffsat bevis på här nere - snyggare har man ju sett? Men yes, det är såhär man ser ut efter 45 minuters lång springrunda med min farsa. Fast jag känner mig heeeelt utpumpad på en sätt som verkligen får mig att må bra  
 

Ut o springa


Svar på lite komentarer

"Är väskan äkta?"

Jag antar att du menar min Louiss Vuitton? Haha nej gud, den är defenitivt INTE äkta!
 
"Kan din mormor svenska? Vad pratar du för språk med henne??"
 
Ja hon pratar svenska. Oftast pratar hon spanska med mig och så svarar jag tillbaka på svenska haha. 
 
"Snälla, sluta skriv bitches... Jag vet att det är på skämt, men hur kul är det egentligen? 

Älskar verkligen ditt sätt att skriva, du gör det intressant med bra text och fina bilder, men ett sånt ord förstör typ ett helt inlägg! 

Inget hat, bara ett tips, typ :)"
 
Jag blev jätte glad när jag såg din komentar. Jag uppskattar det verkligen och ska tänka på det. Tack!
 
"Hur många gånger har du sett Gossip Girl?"

Två hahah, börjat nu för tredje gången. Världens bästa ♥
 
"Ska din mamma flytta till Spanien? Eller varför kollade ni på hus?"
 
Nej det ska hon inte, eller inte nu medans jag är så liten iallafall haha. Vi kollade på hus för vi vill ha ett eget hus där, men ändå nära mormors.
 
"Hur mycket får du i månadspeng?"
 
Jag får ett tusen riksdaler.
 

Mina favoriter

Godmorgon snyggingar! För ni alla måste vara snyggare än mig just nu, ligger i en varm säng med Abba & Magnus, svettas och känner mig allt annat än fräcsh. Men jag bloggar innan jag hoppar in i duschen iallafall! Yeees - men, hur är det med er egentligen? Vi har inte haft så mycket kontakt sen Spanien, ellerhur? Ska bli bättre på det hurrni. Ikväll ska jag iallafall hem, och då ska ni få alla de där inlägg jag lovat er. Juste! För er som undrar vad jag gjorde igår - så var jag här hos Maggan hela kvällen. Vi gick promenader och berättade äckliga (och sanna) skräck historier. Sen lanade vi Hayday och somnade.
 
Just nu får ni bilder som är rätt gamla, från i Maj någongång tror jag haha.
 
 
 

RSS 2.0