Snyggare än någonsin

Idag är jag snyggare än någonsin! Har på mig ca 4 lager kläder samt täckbyxor och eskimoskor utomhus. Gissa vart jag ska? Till en gård med skolan, och vara ute HELA dagen i 10 minus. Fattar inte hur människorna tänker. Men som hästtjej vet man hur man klär sig, så lär inte frysa. Men ändå? Fysatan så trist det ska bli.
 
Vad skulle jag göra utan mina kashmireplagg? Eheh <3333

Det där med känslor

Känslan just nu är obeskrivlig. Och då menar jag inte att jag är sådär obeskrivligt glad, eller ledsen, eller arg eller vad som helst. Utan obeskrivligt. För jag har inte någon speciell känsla, detta låter klychigt och patetiskt men jag känner mig tom - ena sekunden går allt precis som jag vill, och jag är dödslycklig, andra sekunden sker det ett litet snesteg och jag vill typ gråta. Sen emellan de där glad/sorg attackerna så känner jag ingenting. Ska jag vara ärlig känns det inte som om det finns någon som känner mig ut & innan. Ingen som jag kan lita på till 110 % och ingen som riktigt bryr sig om mig. Jag är antagligen bara känslig, tragisk och tonårsaktig. Men det är så det känns. Ha en bra dag! Punkt.
 

Sushidejt samt 10 för 40

Denna dag är en bra dag - först lunch men den HÄR fantastiska damen och sen hittade vi ett erbjudande på Ica - 10 dubbelnogaut  för 40 spänn? FATTAR NI? Amazing var ordet.

Måndag

Ännu en såndär extremt kreativ och uppiggande rubrik, verkligen! Även jag känner mig extremt kreativ i mitt klädval för dagen hahah.. Not. Känns lite som att jag är 35 och nu ska iväg och lämna ungarna på dagis i min gråa volvo och sedan åka vidare till arbetet och min chef som jag hatar. Typ. Som tur är ser inte min vardag ut så, eller ja.. Inte än i alla fall ;) Lär aldrig bli så heller! Nog babblat om framtiden, nu ska jag fokusera på nuet och släpa mig iväg till skolan och prestera som en galning i ett par timmar innnan jag åker hem och presterar ännu mer. Låter nästan som jag är 35? HAHA. Önskar er en bra dag i alla fall, PUSS
 
Jeans - Carlings // Skjorta - Ralph Lauren // Tröja - h&m
 

Jajajajanuari

Kreativ rubrik.. Januari är det ju i alla fall så passar ju bra. Kallt är det också. Så in i jagvetintevad kallt! Därför så smet jag och min vän Matilda in på Waynes Coffe efter ett misslyckad försök till promenad (den höll i ca 30 minuter skulle jag tro) förut idag. Men fikan, den höll ett bra tag  Efter det så kikade vi runt på kläder ett tag och sen blev det dags att dra hem för mig. Hämtade min väska hos mamma och åkte vidare till pappa. Ska vara här o leva storstadslivet i två veckor!
 
Två förskräckliga bilder på mig (fuldag x 3000) och en underbart fin på Matilda!
 

Sunday funday

Denna söndag kickar jag igång med storfrukost innehållande amerikanska pannkakor, kokos, bär, sirap, honung och juice + ett fett leende! Ser ut som att jag ska träffa Matilda och hänga lite senare idag. Blir nog jättegos då vi träffas väldigt sällan :( Senare ikväll kommer det förresten upp något nytt här, gissa vad? Hehe efter det hoppas jag i alla fall att blogglusten ska komma tillbaka till 100 % igen. Så klicka in er här lite senare. Pusspuss!
 

Äre lördag så äre




Hemma idag

Jag har gått och fått halsfluss så idag är jag hemma och vilar upp mig. Ska fixa en grej (via mail alltså) till bloggen med min kära vän Michelle, gissa vad? Haha ni får nog se senare ikväll eller imorgon ;) Vi får höras mer under dagen för nu vill jag börja, PUSS
 

Frietag

Abba har sovit här, eller jag hos henne nästan hela veckan, därför har bloggandet varit dåligt. Men ni har gett en massa bra tips så jag tänker göra mitt allra bästa för att komma igång igen  
 
Fredag idag i alla fall, känns skönt. Har varit så extremt trött under hela veckan så att jag faktiskt tog lite "ledigt" igår för att palla. Men nu under helgen ska jag sova så mycket jag bara kan och vara hur pigg som helst nästa vecka. Men innan jag har helg är det skola i ca 3 timmar och sen får jag se vad som händer. Ingenting planerat haha. Vad ska ni hitta på för skoj finisar? ;) 

Hästig tisdag

Idag är det tisdag vilket innebär att jag rider lektion! Brukar ju bara bli ridning o hästar en gång i veckan nu, innan vi flyttade ifrån landet så var det ju lite mer. Känns tråkigt men samtidigt finns det så mycket annat jag vill och inte skulle hinna om det var mer i stallet. I allafall så gick det skit idag hahah. Men jag ska rycka upp mig till nästa gång! Är på väg hem nu där mammis väntar med middag och sen blir det sleepover med PH hos Abba. Lär kännas bättre då, PUSS

Önskemål?

Har ju lite tappat det här med att blogga, som ni lär ha sett heh. Har därför ingen aning om vad jag ska skriva om, men jag vet ju i alla fall att jag vill skriva om sådant ni vill läsa om. SÅ! Vad vill ni läsa om?  Skriv hur mycket ni vill och så lovar jag att alla önskemål ska vara uppfyllda inom en vecka. Men som sagt, ni måste komma med önskemål ifall detta ska funka! Deal?

Måndags outfit

Peplumtoppen är Abbas och kommer från bikbok och jeansen är från Abercrombie

Godmorgon sunshines!

Godmorgon! Idag är det måndag och jag känner mig rätt taggad på allt. Har haft en bra helg och kommit in i rätt dygnsrutin heh, blir lätt så att man tappar den under loven ;) Men nu är jag i alla fall pigg och mätt efter en långfrukost men Abba, brukar ju för det mesta inte klara av att äta på morgonen då jag alltid mår illa. Men när man gör lite extra fint så blir det som att illamåendet försvinner. Märker även hur mycket bättre man mår av att äta ordenligt! Tips till er som har svårt att äta på morgonen - gå upp en kvart tidigare och fixa en lite finare frukost. Funkar i alla fall för mig  
 
Nu ska jag packa väskan och ta på mig en riktigt tjocktröja, 10 minus ute?! Är det inte vinter på julafton vill jag inte ha någon vinter alls, usch! Meeeen - det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.. Host* Önskar er en riktigt bra dag trots vädret. Puss!

Ännu en julklapp!

Kom på att jag fick en till julklapp idag av Abba som jag var tvungen att visa för er. Nämligen denna underbara mjukisdress från Pink, hur snygg (och fjortis) är den inte hahah? Skulle väl aldrig gå längre än till pizzerian med den men det är alltid kul att känna sig snygg hemma också  Vad tycker ni?
 

El dag

Tjotjena, det är lite svårt att komma in i bloggrutinen måste jag säga. Tänker typ inte på det heh :( Men det ska nog bättras! Denna söndag har spenderats med mina fina vänner. Först under dagen så mötte jag upp Filippa för en fika nere på stan, vi spatserade runt i kanske två timmar och sen tog vi en tur hem till mig. Vi har inte träffats sen i sommras så hon har ju inte varit här i nya huset. När hon åkt hem gick jag upp till Abba och redde ut ett litet bråk vi haft över ännu en fika. Nu är allting bra och hon ligger bakom mig på sängen, vi ska snart sova för att orka upp och göra finfrulle imorgon. Måste ju ha någonting att fota.. ;) Det har jag i alla fall haft idag! Varsågoda:

Julklappar 2013

Har fått flera komentarer om att ni vill se vad jag fått i julklapp, trots att jag knappt bloggat under hela december haha! Så eftersom de verkar vara något ni är nyfikna så fixar jag det nu, den 12 Januari 2014 hehe ;) 
  
Vi börjar med denna, min lilla ögonsten som jag fick i handen igår. Fick den alltså inte i handen PÅ julafton, utan fick alla pengar till den då och så fick jag välja vilken jag ville ha och åka och köpa den själv. Därav inga fula bilder på kontanter i detta inlägg haha!
Fick även en likadan skjorta som jag fick på min födelsedag, fast rosa! Tyget är så underbart skönt.
Fick också två produkter från formula 10.0.6, rekomenderas starkt!
Och så mina Dr Martens förstås! Lätt ÅRETS bästa present. Dom är helt perfekta. Dom är allt! Kan inte säga annat än att jag älskar dom.
 
Ansiktskräm och rosenvatten
 En alldeles för stor morgonrock, men även den är helt stört skön!
Avslutar med dessa, de är dock inte en julklapp utan de fick jag i början av december men eftersom jag inte bloggat så har jag inte visat dom för er. Men ni har frågat om mina vinterskor så lägger ut dom nu när jag ändå håller på haha.

Första outfiten med nya kameran

Har nu tillsammans med min kamera bestämt att försöka lägga ut en dagens outfit varje dag. Låter bra va? Hoppas vi lyckas hålla det bara  Men det tror jag nog!
 
Börjar i alla fall redan idag! Så yes - här har ni dagens (gårdagens, för att vara exakt) outfit. Vad tycker ni?
 

Middag i uppsala

Godkväll kära läsare! Som ni sett har min älskade kamera anlett och bloggningen är back to stay. Kvällen har spenderats i Uppsala, hos mammas mans syster. Där åt vi middag och lärde mig en massa om fotografering och redigering av familjens fotograf. Det är helt sjukt vilken ny "värld" som öppnats nu med denna kamera haha. Har fotat iprincip allt under de senaste 9 timmarna. Kan dock inte ett skit så tänker bara bjuda på de bästa, om de nu ens kan räknas som bra heh ;) 

OMG




2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ohja!!
Hur har ditt 2013 varit? 
rent generellt har de väl varit bra, men 2012 var bättre

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Jag VET att det kommer bli bättre än bäst!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig att glömma? 27 December

Vad spenderade du mest pengar på? Utan att tveka - MAT!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Massaaaaa, men alla resor, all shopping och mina vänner samt familj förstås!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Ode to oi, ALBATRAOZ, Wake me up, Dear boy, Miss decibel, fakking fin, Thinking about you, Lies, In my mind.. Ja det finns väldigt många!

Vem har du umgåts med mest? Min familj hahah. Men förutom de så är det väl Abba, Magnus och Saga förstås!

Bästa minnet från 2013? Oskar Linnros, alla utlandsresor, norrland, min födelsedag, sista kvällen på ung (fjortis tack jag vet), SM + alla underbara sommarkvällar med friendos 

Har du haft ett förhållande under 2013?
  Nej

 
 


Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? 
Kärlek hahah

Vad önskar du att du gjort mer? Varit trevlig och tänka innan jag pratade

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit otrevlig

Favoritprogram på tv? Har inget men om nåt så är det väl Veckans brott hahah

Vad gjorde du på din födelsedag? Famila

Vad fick dig att må bra? Stallet, musik, mobilen, familjen och vänner

Vem saknade du? Ingen

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Skaffa dig minst 312, 5 poäng i betyg och NJUT AV ATT DU ÄR EN FRISK OCH FRI MÄNNISKA SOM KAN GÖRA VAD DU VILL

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0