Oh my shoes!

Idag har jag och min far ägnat hela, och då menar jag hela dagen åt den viktigaste, svåraste och roligaste shoppingkategorin (snarare letningskategori )- nämligen skoshopping, eller ja skoletning, och tillslut shopping. Som minifotad, vintagelover, okunnig i konsten att bära klackar och allmänt petig gällande mitt utseende så är det en jakt av högsta svårighetsgrad. Nästan omöjligt..
 
Men tillslut, tillslut så fann jag dem. Och dem fann mig. Ni ska få se imorgon. Tills dess - en smygtitt och jag själv. Mamma sa att jag såg gammal ut imorse när jag hade pennkjol och kavaj. Då blev jag rädd och svirade genast om till snickarbyxor och blommig sjal i mina 40tals lockar.
 

Ny vägg - nya tavelmöjligheter!

Åh det finns så mycket nytt som jag vill visa och berätta för er om men det känns som att tiden aldrig räcker till. Antingen har jag massa plugg, eller så försöker jag andas, eller så är jag bara för trött. Hursom helst! Vi har byggt om totalt här hemma ( kanske var på tiden efter 1 och ett halvt år?). Vardagsrummet är helt klart och i mitt rum har vi kommit så långt som att jag har en helt ny vägg som skiljer av min garderob från resten av rummet.
 
Men en helt ny vägg innebär mer än bara en vägg - nämligen fler ytor att spika upp vackra gamla tavlor på! Efter som 3 av fyra väggar i mitt rum är sneda finns det endast en rak vägg (utöver den nygbyggda då) som dessutom täcks av mitt stora fönster. Har inte fått plats med alla bilder jag velat men nu är jag ubernöjd!
 
Alla fyra är urklipp jag hittat i gamla veckotidningar från 1940-talet. Älskar att det var lite färg för de flesta bilder som faller mig i smaken är ju annars svartvita. Så himlans nöjd är jag!
 

En glad 50-tals tant i solen

Dagens uberviktiga-antagningsprovs outfit består av: Blommig 1950tals klänning som jag fyndade på marknad igår, en puffig gammal tyllskjol för extra fluff, rottingväska, steppskor, basker och hemmasydd loppiskappa! Visst är det härligt att solen kommit hit till oss? Hoppas ni inte att den är här för ett långvarigt besök? Det gör iallafall jag!
 

Traditionell kvinnodag

8e Mars - Internationella kvinnodag - traditionsenlig shopping dag med bäste kamrat Saga! Förra året var det megasol och försa jeansjackedagen, idag är det megasol och min första dag i vårskor. Känner på mig att den här dagen kommer bli minst lika fantastisk som förra året, om inte bättre! Ännu mer pepp nu med tanke på att jag och Saga inte alls träffas lika intensivt som förr.
 
Såhär såg det ut förra året:
 
Såhär ser jag ut just nu, ett år går fort bland höghusen. Nu måste jag kamma ut dessa och rusa till tåget! PUSS

"River en vacker dröm"

I förrgår skrev jag såhär i min lilla livsbok: "Artister vandrar genom nerbrända hus och sjunger att allt är bra nu, jag posar sårbart framför en kamera och någon påstår att psykisk ohälsa står på innelistan. Men vad är smärta egentligen? När man tar av det där romantiserande skalet?"
 
DET HÄR MINA VÄNNER, DET HÄR ÄR SMÄRTA. Jag ska på intagningsprov idag och är så nervig att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Herregud alltså. Shitshitshit. HJÄLP. Utagerar med några seriösa bilder på mig idag, ÖNSKA MIG LYCKA TILL SNÄLLA. Be till gud om ni har någon sådan!!!!

RSS 2.0