Spainspainspain

Shalom bejbs! Hur är läget med er? Med mig är det prima. Som i paradiset typ. Man kan ju därför fråga sig varför jag inte bloggar lite mer och skryter lite mer om mitt paradis. Men det ligger till som så att internet knappt funkar där hemma, utan jag har bara internet när vi käkar på restauranger med wifi. Och då vill jag ju inte direkt ha med mig datorn, kameran och hela baletten. Utan ja, det blir som det blir. Just nu sitter jag o Abba hos frisören, här har de också wifi heh. Har spenderat hela dagen i shoppingcentret då vi behövde vila från solen. Puss
Senaste dyngnet & en bilkrock

Nu är jag framme här i Spanien, har haft en rätt dramatisk start på resan faktiskt.. Det började med att vi var med om en rätt kraftig bilkrock igår när vi satt i taxin på väg till huset. Vår bil hade stannat för rött ljus och så kommer det en bil bakom och bara BOM åker rakt in i oss. Var en stor smäll, riktigt obehagligt. Jag klarade mig men pappa har fått nåt i nacken som vi ska åka och kolla upp snart. Hoppas för guds skull att det inte är någon fara. Men för övrigt är det bra, har shoppat lite idag och nu ska vi in till stan och äta middag med pappas vän. Vi hörs, puss!
 
Såhär har mitt senaste dygn sett ut:

Ahola Stockholm, Hola España!


Kort hemvisit..

Det blev en väldigt kort hemvisit för mig, fick igår och idag på mig att landa lite. Men egentligen var det bara att packa om väskan rätt rejält då jag sticker till Alicante i Spanien imorgon. Eller ja rättare sagt en bit utanför Alicante, Torrevieja. Pappa har hyrt hus där som vi ska spendera de tre sista veckorna av sommarlovet i. Abba kommer också ner på torsdag vilket ska bli sjuuuuukt kul. Biljetten till henne bokades väldigt spontant för nån vecka sen efter en grillkväll med tjejerna, vi insåg då att Emma & Vendela kommer vara på exakt samma ställe då och Abba var ju bra tvungen att hänka.
 
Taxin kommer halv 5 imorgonbitti, vi hörs då! Eller när jag landat i Espania. Ni lär märka. GODNATT
Hos mormor i Marbella förra året

Min konfirmationsmottagning

Som ni ju redan vet blev jag konfirmerad igår, det firade vi med att ha en liten enkel mottagning hemma i trädgården efter att vi varit i kyrkan. De var bara mina närmsta släktingar, gudmor osv. Och Abba förstås! Det bjöds i alla fall på lite hemlagad mat (som jag längtat efter det) och far höll ett superfint tal för mig. Fick även en del presenter som jag ju kan visa er någon gång. Här är lite bilder -
 

Konfirmationsoutfit

Här får ni nu äntligen en bild på min klänning! Köpte den på en vintage butik i maj och är så himla glad för det. Den är fab! Matchade med mina blå träskor och ett brunt skärp för att markera midjan. Vad tycks? Ser ni förresten den stooora förändringen på mig? Kanske att man inte syns så bra på dessa bilder men ska minsann visa er sen.
 

Konfa del 1 - I kyrkan

Tänkte dela upp min konfirmations resa i tre delar - Lägret, i kyrkan och mottagningen här hemma. Börjar med alla bilder från kyrkan. Konfirmationscermonin hölls i oscarskyrkan idag. Sorligare och finare och långtråkigare är jag aldrig varit med om. Så många blandad känslor. Jag höll ett litet tal (INFÖR CA 500 PERS), spelade teater och så stod vi alla och höll om varann medans vi sjöng baby can I hold you och massa annat, men det jag nu nämnde var det finaste. Jag fick äran att bära korset in i kyrkan också.
 
Men det var inte bara så underbart som de nu låter. Vi satt på en obekväm stol i ca 2 timmar i kåpor gjorda av typ ull, lökade sönder. Och alla opersonligt kyrkligka grejer var satans trista. Men den underbara kramringen efter gjorde det så värt. Eller ja, ALLT som jag upplevt under dessa tre veckor är så värt allt. 
 

Gissa vem som är hemma?

Jo jagjagjag!!! Vemodig som aldrig förr över att ha lämnat världens finaste vitsgarn men samtidigt så lättad över att kunna sova till längre än sju, duscha när jag vill och inte behöva skynda till en uppställning vad jag än gör. Men usch så tungt det ändå känns. Blandade känslor helt enkelt. Ska berätta allt och lägga ut bilder sen, men nu ska jag åka iväg till kyrkan för det är idag själva konfirmationscermonin äger rum. Igår blev vi upphämtade av våra föräldrar ute på ön, för att få en lugn kväll innan konfirmationen. Ikväll är det mottagning hos mig så vi hörs då. PUSS
 
Enda bilden jag ha just nu

RSS 2.0