Middag nu!

Mitt i allt detta flyttkaos så kan det ju vara svårt att hinna laga mat och allt sånt där som man annars alltid gör, hela vår vardag är ju liksom nerpackad i kartonger. Så ikväll är vi bortbjudna på middag hos en vän till familjen. En f.d granne ifrån mitt f.d hem, bondgården haha ;) Shit vad sjukt det känns att det faktiskt inte är mitt hem längre.. Jaja, hoppas maten blir god för jag är utsvulten. Fixat o trixat i nya rummet heeela dagen så aah!
 
Såhär ser jag ut ikväll! Inget speciellt men bättre en pjamasen jag strosat runt i hela dagen haha..

ÄNTLIGEN

Gissa om jag är glad just nu? Jag är galen i Elsas Värld, läst alla böcker och sett första säsongen 1000 gånger! Dessutom är Sofi Fahrman en av mina förebilder :) 

Hektiskt liv

Insåg nyss vilket hektiskt liv jag lever. Ena morgonen går jag upp klockan 7 trots att det är lördag, då åker jag och målar samt grejer med massa annat. Samma kväll åker jag på kryssning. Dagen där på kommer jag hem runt 4 och åker då direkt till Hööks och köper lite ny vinterutrusting till mitt hästliv haha. Sedan, runt 8 åker jag tåg i ca 1 timme hem till min mamma. Packar ner det sista i flyttkartonger och somnar klockan 12. Går upp sju nästa morgon eftersom att flyttlasset gick 8 och jag ville hinna säga hejdå till allt. Nu har jag alltså flyttat. Men nudå? Jo nu är jag påväg till stallet, har en timmes dressyrträning och sen ska jag alltså hem till mitt nya hus. Förhoppningsvis får jag koppla av då, men då ska jag ha tur hahah! HERREGUD JAG ÄR SÅ TRÖTT 

Förresten, vill ni se bilder på nya huset?

Daniel gummistövel

..Hahah alltså jag är för rolig! Ni vet, gummistövlar på engelska heter ju "Wellington boots", eller har jag fel? Hoppas inte för då blir detta pinigt ;) Men i alla fall, jag har köpt en ny klocka, en Daniel Wellington, eller Daniel Gummistövel som jag säger dårå. Har suktat efter en ett tag så kände att det var dags att slå till. Behövde endast pröjsa 800 och den var min  Vad blir det här näst då? En Rolex är ju drömmen hihi?..

Känner mig känd

Sånt här gör mig så glad, eller alltså.. Glad att det finns folk som känner igen mig, inte glad att när ni inte kommer fram. För det vill jag verkligen att ni ska göra, tro mig. Jag skulle bli så glad! Så tänk på det älsklingar, okej?  Länk till sötisens blogg HÄÄÄR

Frullebulle

Har precis käkat en såkallad "lyxfrukost", om jag får säga det själv tycker jag dom borde ansträngt sig lite mer hahah. Menmen! Tror vi ska bada i utomhus jacuzzin nu, cozytime ;) Gjort det ett par gånger i Funäsdalen och hos kompisar, underbart! Vad gör ni? PUSS


Birkaaaa paradise

Tjaaaa babes! Jag är faktiskt på kryssning just nu, med min favorit kusin Moa. Vi åker alltid på kryssning den här tiden på året hahah.. Det är så mysigt att liksom komma bort från vardagen eller vad man ska säga, speciellt nu med flytten också. Vi klev ombord klockan sex och sen dess har vi badat, bastat och chillaxat. Shit vad azum om någon av er skulle vara här? KOMENTERA isåfall! Vore så kul :) Fast det är väl typ lika stor chans som det är att hitta en knappnål i Sahara. Varför så poetisk? Här får ni lite picz så hörs vi imorgon. Pusssaaar!


Sista morgonen

Det här är sista morgonen jag vaknar upp i min egen säng här i huset.. Som sagt, jag flyttar på tisdag. Känns sjukt sorligt, tror faktiskt det är först nu jag fattar att vi verkligen ska här ifrån. Ifrån det här underbara huset, världens största trädgård och gulligaste stall. Åh :( Ska gråta lite nu.. Vi hörs! 


Släpper såkallad "bomb"

Tänkte släppa en såkallad "bomb" för er bloggläsare nu.. Vetat om detta ett bra tag, men som ni vet har jag inte varit den mest aktiva bloggerskan haha! Men i alla fall - JAG SKA FLYTTA, PÅ TISDAG! Vi har hittat en superfin villa som ligger lite närmare stan.. Om ni inte redan visste det så bor jag ju långt, långt ut på landet. Eller ja, det beror på vad man jämför med, men jag sa det i en innerstadsboendes perspektiv. Där jag bor nu har vi stall med hästar, får och höns. Så från bondgård och ca 2 timmar från Stockholm city till ett vanligt villa område ca 50 minuter från stan med tåg. Vi fick nyckeln till huset för två veckor sedan och har redan typ renoverat hela huset, men det är mycket kvar. Speciellt med mitt rum & mina garderober ;) Kommer vara kaos i ett par veckor framöver, men sedan kommer det bli så fint! Ska verkligen försöka hålla er så uppdaterade jag kan under hela flytten.. Trots allt som kommer behöva göras. Imorgon ska jag iväg på en kort liten resa med pappa, min kusin och hennes familj för att typ andas ut mitt i allt detta.
 
Idag, snygga braxer va?

Fredagens outfit :)

Såhär har jag sett ut idag: Älskar min kappa! Den ger en så härlig färgklick till alla dessa mörka höstoutfits, ellerhur?

Lil Wayne igår

Igår var jag, tillsammans med Natalie på Lil Wayne konserten i globen. Ska jag vara ärlig var det inte någon höjdare. Det var mest grejen att "ha sett" och stått 10 meter från Lil Wayne som var det häftiga, inget annat faktiskt. Först fick vi vänta 10 minuter innan någonting överhuvudtaget hände, sen var det någon dålig snubbe vid namn Mac Miller som var förband i 1 timme. Sen väntade man 40 minuter. Och sen spelade Lil Wayne en timme. På köpet fick jag ont i öronen, ögonen och halsen på grund av att jag skrek "håll käften" hahahah. Som sagt, ingen höjdare. Men det var en upplevelse och det är ju rätt ballt att ha sett honom live liksom. Hoppas kvällens andra gäster uppskattade det mer än mig  Måste bara på peka nu när vi ändå talar om honom.. Vad är grejen med hans låttexter? Droger och "fuck you" typ? Alltså LOL säger jag bara.
 
Knäppte i alla fall ett par bilder med mobilen åt er. Try to enjoy!

Höstlov!

Höstlov i en vecka nu då, så skönt, har en uppsats att skriva dock men det är okej ;) Är hemma nu och packar ner mitt.. Eller oj, har ju inte berättat för er än! Gör det i nästa inlägg. Ska i alla fall göra klart det och sen bara chillaxa. Trist fredag men det behövs. Imorgon kommer ölandsgänget hit och övernattar på gården så behöver vila upp mig inför det hahah.. Jaja, har som sagt några grejer att berätta för er, så ska skriva de inläggen nu. Bjuder på en instagrambild sålänge:

lillemannen

 
 
 Igår var jag på lilwayne såå jvla BRA!!! aså mycke bättre live, snygg är han också. /HENRIQUE

Utvecklingssamtal & skolfoto

Tjaaaa snyggingar! Hur mås det? Med mig är det finfint, trött dock, varit en hektisk skoldag. Både utvecklingssamtal och skolfoto. Utvecklingssamtalet gick enligt mig galant  Mycket beröm, posetiv kritik och nya mål och tips för hur jag ska uppnå de. Vi pratade mycket om min prestationsångest också, och hur jag ska jobba bort den.. Känns mycket bättre nu, dessutom är min mentor helt underbar och väldigt stödjande vilket gör allting så mycket lättare  
 
Skolfotot där emot gick inget vidare, men nämn någon gång det gör det haha? Finns det någon i världshistorien som någonsin blivit NÖJD med sitt foto? Har ni? Men vi brukar få en massa olika bilder att välja mellan, och tror hon tog ca 10 stycken på mig så hoppas på att någon blev okej.. Tveksamt men hoppas kan man alltid ;) 
 
Såhär har jag sett ut idag, några komentarer? (sportkomentartorn herself) Jeans från Abercrombie, blus från Karen Millen, kappa från Jacadi och halsduk som jag inte har någon aning om.

Creepy hund

Den här dagen har varit bra faktiskt. Känner mig fullt frisk :) Har varit och fixat lite i vårt nya hus, kollat massa Vampire Diaries, ätit middag med familjen och kollat solsidan. Avslutar allt detta med en nattprommis med min favorit korv. Mammut är med också, två favoriter.. Man mamma klassas inte som korv dock. Hahah! PUSS

Kolla ögonen på Pontus.. Creepy

Solsidan nu

Gissa vart ja befinner mig just nu? Jo, i TV-soffan förstås! Solsidan säsong 4 har jag premiär ikväll. Tror aldrig att jag skrattat så mycket till en komediserie som jag gör till solsidan. Hahah, så jag är grymt taggad. Ska ni kolla?.. ;)

Sjuk sen igår

Goddag fina ni! Jag har legat nerbäddat i sängen framför Vampire Diaries, 100 koppar te och en himla massa glass sen igår. Har fått mig en rejäl förkylning. Glömt hur hemskt det är att vara sjuk. Men att kunna titta på en hel säsong av Vampire Diaries på bara en dag är underbart, glassen är ju helt OK den med ;) Vad har ni för er en fredag som denna sötisar?

Grattis mamma!

För exakt 50 år sedan, idag, den fjortonde oktober, så föddes min totalt underbara lilla mamma. Min största trygghet, min bästavän, mitt allt, min mamma ♥ Somsagt, hon fyller 50 år idag! How awesome? Det är ju galet, och de säger ju att det är efter 50 livet börjar.. Fast nja, det tror jag så mycket jag vill på! Men i alla fall, vill utbringa ett stort grattis till henne i alla fall, på denna stora dag! GRATTIS MAMMA! Du är fortfarande lika underbar och vacker  Älskar dig så mycket!
 
Festen för mamma var ju i lördags, blev lyckat tycker jag. Fast de vuxna hade antagligen roligare än mig, så de skulle nog säga "mer än lyckat". Men för mig duger det med bara lyckat, roligast är ju när alla skämmer ut sig på dansgolvet ;) Lite bilder på mig & fina mammis:
 

Redo för 50-årsfest!

Och det är ingen mindre än min älskade mammas 50-årsfest! Ska bli kul faktiskt, kommer typ 60 pers tror jag. Så det fullt ös hahah! ;)
 
Såhär ser jag ut ikväll! 

On the road again

Babes, babes, babes.. Inte bloggat på en vecka, I know that! Men jag behövde den här bloggpausen eller vad man ska säga. Mina tankar har varit fyllda med helt andra grejer. Det är så mycket nu, skola, vänner, kärlek - ALLT! Det är kul samtidigt som det är extremt stressande med pressen från skolan hela tiden.. :( Jag är fixerad vid höga betyg och när det inte blir som jag tänkt stressar jag sönder.
 
Meeen nu mår jag bättre och hoppas på att bloggen ska hjälpa mig att tänka på lite annat också, ni brukar ju vara så bra på att få mig på gott humör  Så nu kör vi på som vanligt! Vad händer idag till att börja med? Jo, det är en ganska stor dag i min familj. Vad det är exakt berättar jag när jag visar outfitbilder. Har i varje fall rätt mycket att stå i idag, så ska ta ut vovvsen på en promenix nu och reda ut allt som pågår i mitt huvud och sen sätta igång.
 
PUSS

IPhonereparation.se

.. Är de bästa som hänt mig, typ! Min telefon blev ännu en gång totalt krossad. Så jag lämnade in min telefon hos iphonereparation, kom tillbaka efter en timma och såg att även baksidan var lagad. Hade bara lämnat in den för att laga framsidan haha. Och han ba "Vår reparatör kände sig extra glad idag och lagade din baksida också" HUR underbar människa. Så nu är min mobil som ny igen och jag betalade BARA 699! Stört billigt :) 

Bild från sist jag lagat den, hos en dock inte lila bra reparatör..


@stallet

Jag och mamut har stallcafeet ikväll. Det är rätt så dött hahah :( Men sitter iallafall och kollar på en grupp som hoppar just nu.. Längtar till dagen då jag är lika duktig hihi :) 



RSS 2.0